Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zokeia wrote:To był mój pierwszy zakup w Pepco, jeszcze nie wiem jak będą wyglądać po praniu. W Reserved nie robię zakupów (jak i w całej grupie LPP, czyli m.in Mohito). Jeszcze trochę i będę musiała się nauczyć szyć. Albo lepiej - robić tkaniny
Ja dla córy kilka razy kupiłam i niestety po praniu są brzydkie. Podobnie jak ciuszki z pepco, które się rozciągają itp.
A czemu nie robisz zakupów z grupie LPP? -
Eforts, ja miałam taką sytuację i kazał mi brać globulki na noc, a luteinę rano. A jak po sobie to minimum dwie godziny odstępu.
Łóżeczko z Pietrusa faktycznie doszło do mnie w piątek, a więc realizacja bardzo szybka. Mąż je od razu złożył. Lola, kolor jest biały - jednolity, bez żadnych obić. Wygląda ślicznie. Jedyny mój mały zarzut jest taki, że płyta przykrywająca szufladę jest jak dla mnie źle wymierzona.
Ja po weekendowym zjeździe na studiach. Stwierdzam, że usiedzieć kilka godzin na twardym krześle to ciężki wyczyn
Wybieram się zaraz do Biedronki zobaczyć te okrycia kąpielowe. -
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała ręczniczki z kapturkiem? Z jakiego są materiału? Bo te w Biedronce wydały mi się takie nieprzyjemne, materiał "twardy".
Teraz jest promocja na książeczki dla dzieci - trzecia z 1 grosz. Znalazłam fajny album do 3 roku życia "To dziewczynka". Jest też "To chłopiec" i "Album naszego maleństwa". Naprawdę bardzo ładne i cena atrakcyjna.Marimiko lubi tę wiadomość
-
Pollyanna ja w końcu zamówiłam w Smykolandzie łóżeczko z Drewexu (w promocji było za 330 zł) białe z szufladą Jagoda (takie jak w linku, ale bez kółek i z szufladą). Jest bardzo podobne do Piętrusa.
http://www.etygrysek.pl/index.php?products=product&prod_id=1196
I ja przyłączam się do pytania, czy kupujecie te ręczniki z Biedronki, sama się zastanawiam...?
Wzięłam się za zakupy po tym szpitalu chociaż mam takie złeee myśli, że bobasa nie ma a tu takie zakupy, żeby nie zapeszyć
Piotruś
Helenka
-
Aaaa i zakupiłam wózek. W końcu Pani ze sklepu zrobiła czary mary i w promocyjnej cenie 1699 zł zakupiłam wózek Maxi Cosi Elea, gondola raspberry red głęboka i spacerówa intense red. Jestem przeszczęśliwa. W prawdzie z fotelikiem i tak przekroczymy budżet, no ale nie 500 zł, a co najwyżej 150 zł...
Pollyanna, Marimiko, Ita, zokeia lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny widziałam dzisiaj te ręczniki z Biedronki i jak dla mnie są słabej jakości. Tak jak napisała Pollyana twarde i nieprzyjemne. Kacperkowi kupowałam 100% bawełna i były zupełnie inne. Poza tym te ręczniczki są malutkie, lepiej kupić większy i mieć na dłużej:)
-
nick nieaktualny
-
Witam, dołączam się do forum, choć troche późno ale jestem ciekawa, jak wy znosicie ostatnie tygodnie?
Mam termin na 2 grudnia, jestem w 32 tygodniu.
Ita, Bogusiar80, zokeia, HANA lubią tę wiadomość