Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka83 wrote:Dzięki... mało się sprecyzowałam chodziło mi o pieluszki które mają być od piątku w rossmanie...
Dostałam gazetkę do domu i pieluszki Pampers Premium Care Newborn(2-5 kg ) 78 szt. za 37,49 zł w necie nie mogę znalezc tej gazetki -
Baza EasyBase nie wymaga isofixu i montuje sie ja na stale ale pasami nie wklikuje z tylu w takie uchwyty.
Ta baza jest do samochodow starszych kiedy jeszcze nie bylo obowiazku montowania isofix.
Fotelik mam nowy, nie uzywany. A baze moze uda mi sie od jakichs znajomych lub tu na miejscu zebym mogla ja obejrzec uprzednio. Nie popadajmy w paranoje ze od razu powypadkowa etc. Moja kolezanka nie miala w ogole bazy i zapinala fotelik kazdorazowa w pasy i nie narzekala:) Ja sie jeszcze zastanowie mam co najmniej miesiac .
Tez nie moglam znalezc tej promocji odnosnie pampersow w rossmanie....
Co do termometru to moja kolezanka uzywa, moja siostra uzywa i zadna nie narzekala na ten microlife...
moze mialas jakis wadliwy? -
Karolaa smutne wieści odnośnie maluszka, który zmarł. A Twój Marceli walczy :*
Ja małemu kupowałam kosmetyki nivea i nie był uczulony. Nic się złego nie działo. A przewijak miał na łóżeczku i cały czas tam leżał. Nie ściągałam go i mi się nigdy nie zsunął. Dopiero ściągać zaczęłam jak sam już wstawał. -
julianna bazy zapinane w pasy sa rownie bezpieczne, baza jest zablokowana, nic sie nie przesuwa, z przodu tez jest ta stopka, baza jest tak samo stabilna. Do mojego auta da sie zamontowac isofix ale same uchwyty kosztuja 200 zl baza nowa 500 fotelik ok 500 szkoda takiej kasy tym bardziej ze to posluzy tylko do roku.
-
Ja już po wizycie. Na uspokojenie macicy i jej skurczu dostałam luteine i nospe do brania na stałe. Więcej leżenia i odpoczynku. Muszę trochę ograniczyć moją aktywność ruchowa (ćwiczenia). Na szczęście szyjka długa i zamknięta. Z małym wszystko dobrze: waży ok 1750g i jest ułożony już główka do dołu. Następna wizyta za 3 tyg.
eforts, kaarolaa, Lola83, julianna, Ita, HANA, przyszłamama lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Klif to podobnie Ci się ciąża rozwija
no i dawaj foteczkę
Ja to się chyba ,, cieszę'', że nie mam isofixa bo zapewne bym chciała bazę a to spory wydatek. Ta na pasy mnie nie interesuje, pierwszy raz o niej słyszę ale nie przemawia do mnie, chociaż na pewno spełnia swoją funkcję
Marimiko to już kawał ciałka
Juliana przed porodem to koszula, zakładając że do szpitala pojedziemy tylko rodzić to i tak nic innego nie przejdzie. Po porodzie ew można coś pomyśleć, ja specjalnie kupilam sobie pizame do karmienia taka fajną ale nie wiem jak to z tym kroczem czy i tak nie będę musiała w koszulkach chodzic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:35
-
Super wiadomosci dziewczyny, dobrze ze wszystko w porzadku!
ja mam wizyte za 12 dni... tez juz sie nie moge doczekac !
Lola ja koszule dostane od siory i jedna do porodu zwykla zakupietez nie lubie ! do szpitala biore dres, z 2-3 koszulki zwykle i szlarfok z takich grubszych rzeczy, a no i cieplejsze skarpetki, wiadomo zima
-
ojejku dzieciaczki już takie duże, ja mam wizytę w ten piątek, nie mogę się już doczekać...
fajna sprawa piżama do karmienia, tylko że po porodzie to raczej nie przejdzie, a w szpitalu trzymaj od 3 do 5 dni więc może się przydać w domu,HANA lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanie do tych ktore swoje zamowienia juz otrzymały z apteki gemini, czy oni powiadamiają mailem ze wyslali towar i podaja nr przesylki ?
mam ciagle w realizacji moje zamowienie, zlozylam je we wtorek do pt chcialabym je otrzymac bo w tym zamowieniu jest 1 produkt dla mojej siostry a akurat jedziemy na weekend do rodzicow,mam nadzieje ze w pt max dostarcza ...
Z gory dzieki za pomoc -
Lola83 wrote:Dziewczyny jakie kupiłyście koszule do karmienia? Kupowałyście w ogóle?
polecam coś w tym stylu http://allegro.pl/kopertowa-koszula-do-karmienia-100-bawelna-s-m-l-i4676243543.html
na pewno nie z odpinanymi guzikami, bo w nocy przy karmieniu idzie z tym oszaleć i nie ma czasu na zabawę z guzikami.Lola83, julianna lubią tę wiadomość