Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Polyanna o dzieki za ten namiar zobacze co tam ciekawego oferuja i cos wybiore
to o tyle fajna sprawa ze ta kolyska ma kolka i mozna sobie ja przewiezc z dzieckiem do salonu, kuchni, innego pokoju jesli cos robimy a mamy komfort ze dziecko jest blisko i mamy je na okuwiec dla mnie fajna sprawa i bardzo praktyczna!
-
Kate, też mi się to w niej podoba. Na noc będę przyciągała do łóżka, a w dzień tam, gdzie wygodniej. Jeśli zdecydujesz się na Piętrusa, to jeśli zależy Ci na czasie, wybierz płatność z góry - wtedy realizują zamówienie od razu. Przynajmniej tak u mnie było z łóżeczkiem.
kittykate lubi tę wiadomość
-
Ok super dzieki
ale patrzylam na materace gryka-kokos i nie ma rozmiaru do kolyski (najmniejszy jest 120x60 do lozeczka) jest tylko pianka albo pianka kokos cena w sumie 186 + 45 zl to jakies 220 zl + przesylka a tam materac pianka ale w sumie jak dziecko na poczatku jest lekkie to mysle ze nie bedzie to jakims dyskomfortem a cena w sumie 150 zl
no nic zatanowie sie.
-
tak 150 + 25 przesylka kurierska ( z materacem to jest od razu w ofercie)
tu masz namiar:
http://allegro.pl/baby-raj-kolyska-z-materacem-kolka-promocja-i4682785229.html#deliveryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 20:31
Pollyanna lubi tę wiadomość
-
Ten kombinezon z H&M spokojne mozna prac
Kupilam uzywke jak nowa, i pralam ja i nic sie z nim nie stalo
Moje male obecnie 1800g wazyW 14 dni 430g przybral
Szyjka 4,2cm, na ktg wszystko ok, na dopplerze wszystkie przeplywy super. Jedynie zelaza mam za malo, ale trudno cos z tym zrobic skoro pomimo lekow nie chce skoczyc wyzej niz na 10.
julianna, Lola83 lubią tę wiadomość
-
Ale żescie naprodukowały! Ledwo dałam radę doczytać. Ja tylko na chwilkę - nie mam siły na długie pisanie:
zokeia - gratuluje mieszkanka
gratuluje też udanych wizyt
nie pamiętam kto pisał o kolanach - mi też od kilku dni doskiwerają, zwłaszcza prawe. Ale ja już miałam dwie operacje na kolana w młodości (nastoletności) tzw. artroskopie - miałam jakieś narośla na mazi stawowej i mi wtedy poweidzieli, ze nie usuwa się tego na zawsze i że może wrócić - może to to a może to już ten ciężar?
Dziś byłam w pracy zanieść zwolnienie i 2h siedziałam i gadałam z ludkami -tyle komplementów usłyszałam - kłamczuchy jednePotem źle się poczułam, i boli mnie szyja z prawej strony jakby węzły chłonne, jestem ospała, boli mnie głowa i oczy i nie mam siły na nic. W nocy troche kaszlałam. Mam nadzieję, ze się nie rozwinie..
Aa i też się poce jak świnka...
Napiszę jutro coś więcej...paa
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Pollyanna wrote:A tutaj jeszcze niższa cena. Nie wiem, czy się nie machnęli z kosztem wysyłki:
http://allegro.pl/baby-raj-kolyska-z-materacem-kolka-promocja-i4698129605.html
Mozliwe bo z boku z prawej pisze 25 kurier a 30 zl pobraniowa
tak czy tak oplaca sie bardziej bo zawsze 50 zl do przodu -
Zokeia gratuluję zakupu
Pollyanna podusie wyglądają tak:
ich grubość nie przekracza 10cm i nie są zbyt puchate
Bogusia u Ciebie w rodzinie wysyp dzieciaczków w tym roku
Marimiko mi ortopeda też proponował artoskopię ale się nie zgodziłam, na rezonansie wyszło jeszcze osłabienie więzadeł kolana prawego więc jest wesołoPollyanna, Lola83, annusiak88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Nie, jeszcze nie- łóżeczko na razie w kartonie i czeka na listopad z rozpakowaniem
to jest zestaw 11 el nr 28- brałam z torbą na akcesoria. Całkiem pojemna jest i szyta z kilku warstw więc nie będzie smętnie wisieć przy łóżeczku
Szyje jak u żyrafyu mnie od początku ciąży jest powyżej 4 cm