Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Polyanna o dzieki za ten namiar zobacze co tam ciekawego oferuja i cos wybiore

to o tyle fajna sprawa ze ta kolyska ma kolka i mozna sobie ja przewiezc z dzieckiem do salonu, kuchni, innego pokoju jesli cos robimy a mamy komfort ze dziecko jest blisko i mamy je na oku
wiec dla mnie fajna sprawa i bardzo praktyczna!
-
Kate, też mi się to w niej podoba. Na noc będę przyciągała do łóżka, a w dzień tam, gdzie wygodniej. Jeśli zdecydujesz się na Piętrusa, to jeśli zależy Ci na czasie, wybierz płatność z góry - wtedy realizują zamówienie od razu. Przynajmniej tak u mnie było z łóżeczkiem.
kittykate lubi tę wiadomość
-
Ok super dzieki
ale patrzylam na materace gryka-kokos i nie ma rozmiaru do kolyski (najmniejszy jest 120x60 do lozeczka) jest tylko pianka albo pianka kokos cena w sumie 186 + 45 zl to jakies 220 zl + przesylka a tam materac pianka ale w sumie jak dziecko na poczatku jest lekkie to mysle ze nie bedzie to jakims dyskomfortem a cena w sumie 150 zl
no nic zatanowie sie.
-
tak 150 + 25 przesylka kurierska ( z materacem to jest od razu w ofercie)
tu masz namiar:
http://allegro.pl/baby-raj-kolyska-z-materacem-kolka-promocja-i4682785229.html#deliveryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 20:31
Pollyanna lubi tę wiadomość
-
Ten kombinezon z H&M spokojne mozna prac
Kupilam uzywke jak nowa, i pralam ja i nic sie z nim nie stalo 
Moje male obecnie 1800g wazy
W 14 dni 430g przybral
Szyjka 4,2cm, na ktg wszystko ok, na dopplerze wszystkie przeplywy super. Jedynie zelaza mam za malo, ale trudno cos z tym zrobic skoro pomimo lekow nie chce skoczyc wyzej niz na 10.
julianna, Lola83 lubią tę wiadomość
-
Ale żescie naprodukowały! Ledwo dałam radę doczytać. Ja tylko na chwilkę - nie mam siły na długie pisanie:
zokeia - gratuluje mieszkanka
gratuluje też udanych wizyt
nie pamiętam kto pisał o kolanach - mi też od kilku dni doskiwerają, zwłaszcza prawe. Ale ja już miałam dwie operacje na kolana w młodości (nastoletności) tzw. artroskopie - miałam jakieś narośla na mazi stawowej i mi wtedy poweidzieli, ze nie usuwa się tego na zawsze i że może wrócić - może to to a może to już ten ciężar?
Dziś byłam w pracy zanieść zwolnienie i 2h siedziałam i gadałam z ludkami -tyle komplementów usłyszałam - kłamczuchy jedne
Potem źle się poczułam, i boli mnie szyja z prawej strony jakby węzły chłonne, jestem ospała, boli mnie głowa i oczy i nie mam siły na nic. W nocy troche kaszlałam. Mam nadzieję, ze się nie rozwinie..
Aa i też się poce jak świnka...
Napiszę jutro coś więcej...paa

22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)
11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci
-
Pollyanna wrote:A tutaj jeszcze niższa cena. Nie wiem, czy się nie machnęli z kosztem wysyłki:
http://allegro.pl/baby-raj-kolyska-z-materacem-kolka-promocja-i4698129605.html
Mozliwe bo z boku z prawej pisze 25 kurier a 30 zl pobraniowa
tak czy tak oplaca sie bardziej bo zawsze 50 zl do przodu
-
Zokeia gratuluję zakupu

Pollyanna podusie wyglądają tak:

ich grubość nie przekracza 10cm i nie są zbyt puchate
Bogusia u Ciebie w rodzinie wysyp dzieciaczków w tym roku
Marimiko mi ortopeda też proponował artoskopię ale się nie zgodziłam, na rezonansie wyszło jeszcze osłabienie więzadeł kolana prawego więc jest wesoło
Pollyanna, Lola83, annusiak88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Nie, jeszcze nie- łóżeczko na razie w kartonie i czeka na listopad z rozpakowaniem
to jest zestaw 11 el nr 28- brałam z torbą na akcesoria. Całkiem pojemna jest i szyta z kilku warstw więc nie będzie smętnie wisieć przy łóżeczku 
Szyje jak u żyrafy
u mnie od początku ciąży jest powyżej 4 cm