Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam brzuch, ale trudno mi odróżnić,ale to raczej większy niż typowy wzdęcior.🙄
Raczej u mnie nie widać jeszcze... Ale czuję się jakoś tak bardziej jak balon, jak się śmieję np.to takie mam wrażenie napuchnięcia.
Kropeczek, a pytasz o te zdrowe przekąski,czy niezdrowe? 😅 Ja przeważnie młode marchewki,orzechy,albo owocki jakie mam. A gdy jestem leniwa i z apetytem, to odkryłam w Biedrze TOP chipsy z soczewicy z dobrym składem (!), I jakoś wkręciły mi się skittles kwaśne 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 11:40
-
Madeline wrote:Ja mam brzuch, ale trudno mi odróżnić,ale to raczej większy niż typowy wzdęcior.🙄
Raczej u mnie nie widać jeszcze... Ale czuję się jakoś tak bardziej jak balon, jak się śmieję np.to takie mam wrażenie napuchnięcia.
Właśnie popatrzyłam znowu w lustro i chyba jednak mały jest, ale to jak ktoś nie zna mojego normalnego brzuszka to nie pozna. (Mąż potwierdził w końcu 😁)
SamiDe lubi tę wiadomość
-
W HM u nas mega wyprzedaże, obkupiłam się w ciążowe ubrania i 2 stroje kąpielowe za 200 zł. Bo u nas HM zamykają i już nie będzie. Ale poszalałam, ciążowe jeansy z HM mama za 25 zł. Strój zakrywający brzuch kupiłam za 60 i wysokie majtki za 20. No więcej niż 50% promocji na wszystkim miałam
Madeline lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dziś koczuje w domu. Córka mi sie rozchorowala. Na 15.45 mamy wizytę. Ale dobra strona tego że trochę w domu poogarniam jeszcze rzeczy. Właśnie zrobiłam sałatkę z kurczakiem i ananasem która wczoraj zaczęłam robić imię skończyłam bo tak mnie brało na wymioty.Zjem i kładę się na drzemkę. Powodzenia dziewczyny na wizytach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 12:38
-
nick nieaktualnyHej!
Ja dziś już po USG prenatalnym. 🥰
Ziomek machał do nas rękoma i nogami i skakał jak na trampolinie. 🪂
Na 90% Syn. ❤️
Z USG wygląda wszystko wzorowo, oddałam krew do badania i na początku przyszłego tygodnia będę miała wyniki. Mamy piękny filmik z całego badania (za który mieliśmy płacić, ale okazało się finalnie, że mamy za free z racji tego, kto jest moim lekarzem prowadzącym ).
Morelka czekam na Twoje wieści prenatalne. 😊
Za resztę też trzymam kciuki!Matleena89, alex0806, SamiDe, Wiewioora, Kasiastaraczka, e_mil_ka, Dudka1997, Morelka456, _Hope, Madeline , Ann_123 lubią tę wiadomość
-
U mnie brzuszek już jest widoczny. Jeansy sprzed ciąży nie wchodzą w grę, niby je zapnę, ale koszmarnie niewygodnie. W sukienkach też już go nie ukryję. To chyba pora, żeby informować powoli resztę świata, bo już nic się nie ukryje Na razie wiedzą rodzice i najbliżsi współpracownicy.
Dziewczyny mocne kciuki za dzisiejsze wizyty 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 12:48
alex0806, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze ✊
Aga, super że masz filmik z badania, też bym chciała 😍aga255 lubi tę wiadomość
-
U mnie też już brzuszek odstaje, wczoraj byliśmy na urodzinach babci i było widać w sukience,ledwo co się dopięłam 😁
Dziś byłam rano na badaniach krwi i moczu
Jutro wizyta
Trzymam kciuki za Wasze wizyty
Aga a termin Ci się nie zmienił po usg?
Gratulacje 💙
SamiDe pięknie wyglądasz 🥰SamiDe lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
nick nieaktualnyKasiastaraczka wrote:U mnie też już brzuszek odstaje, wczoraj byliśmy na urodzinach babci i było widać w sukience,ledwo co się dopięłam 😁
Dziś byłam rano na badaniach krwi i moczu
Jutro wizyta
Trzymam kciuki za Wasze wizyty
Aga a termin Ci się nie zmienił po usg?
Gratulacje 💙
SamiDe pięknie wyglądasz 🥰
Termin na razie bez zmian, wystrzałowy Nowy Rok. 🥳
alex0806, Morelka456, Kasiastaraczka, Madeline lubią tę wiadomość
-
Matko, ja mam giga brzuch. Az sie wstydze.
Dzis wizyta u gin ale bede czekac w kolejce chyba do polnocy.
Malo mnie tu, brak czasu. Oby juz skonczyc prace i moc zadbac o siebie…
Dzis jakis gorszy nastroj, martwie sie o maluszka, mimo ze go czuje…Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
https://zapodaj.net/plik-2auCkSb168
Gagatek nadrobił rowno ma prawie 5 cm, serduszko bije 171, ma wszystkie rączki, nóżki, mózg z podziałem na półkule, żołądek itd wszystko ok. Wg owulacji byłoby 10t5d a nadrobił i jest 11t4d wiec tylko 2 dni młodszy niż OMWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 14:50
e_mil_ka, Dudka1997, Morelka456, _Hope, Kasiastaraczka, Madeline , Ann_123, SamiDe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kropeczek to nie pozno 😂 ja codziennie chodzę spac 2/3 w nocy i wstaje 12/14 dziś wstałam po 13 z sercem które waliło jak nie wiem bo śniło mi się dostałam krwawienia i się obudziłam przerażona i cała mokra, dramat , a co do wagi to wczoraj z ciekawości się ważyłam i wazę 68 czyli schudłam może to przez szpital trochę się przestraszyłam ze schudłam, a co do przekąsek ja gownie zyje na przekąskach nie jem już chleba tez mnie obrzydza jem jakieś fit ciasteczka zbożowe, płytki, pije soki typu smoothie, i jem głównie banany dostałam zakaz na truskawki maliny i borówki bo mogą uczulić, a to moje ulubione owoce, a z obiadów to praktycznie nic wczoraj mąż ugotował mi zupę krem z kalafiora i z trudem zjadłam, szczęście mam w tym ze to mój mąż gotówkę w domu mimo ze pracuje, wie ze ja nie dam rady nic ugotować nawet teraz jak leżę w domu bo zapachy otd są za ciężkie wiec zawsze przyjeżdża z pracy i gotuje sobie prosi żebym zjadła ale narazie to jest okropne odrzucenie do wszystkiego najlepiej jak bym tylko Piła coś zimnego i tyle