Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadłam wczoraj dwie brzoskwinie i tak mnie to przeorało 😶 nagle ból brzucha, okropne mdłości i ogólnie czułam się fatalnie jakbym miała zaraz zemdleć. Teraz się obudziłam i dalej czuję ból brzucha. Nigdy więcej brzoskwiń♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Natash88 wrote:Jeśli nie odwidzi nam się wizja, to po pół roku-9 miesiącach. Chciałabym b.mala różnice wieku, ale patrząc na starania wcześniejsze (pod ponad rok) może być różnie. Plus biorę pod uwagę mój wiek - TP chwilę przed 36 r.z. Jeśli miałoby zejść długo, chciałabym mieć czas na in vitro lub inne wspomożenie. Jedynaka bym nie chciała w dzisiejszych czasach, mimo ze sama nią jestem i b.dobrze mi z tym jest i było Ale o tym już pisałam kiedyś na wątku. Czasy są zbyt narcystyczne, chciałabym żeby mój dzieciak doświadczył trochę 'niewygody' wynikającej z posiadania rodzeństwa
My zawsze chcieliśmy mieć kilkoro dzieci,tak 3/4
Po porodzie i tych paru miesiącach myślałam nigdy więcej, mąż też
Na szczęście im bliżej roku to już nam się zmieniało i znowu wypatrywaliśmy powrotu mojej płodności
My staraliśmy się prawie 2 lata,a teraz 2 cykle 😁
Jeśli,by nam się nie udało to synek byłby jedynakiem
Ale nigdy nie myślałam, żeby robić drugie dziecko dla niewygody pierwszego...🙃
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
kropeczek wrote:Zjadłam wczoraj dwie brzoskwinie i tak mnie to przeorało 😶 nagle ból brzucha, okropne mdłości i ogólnie czułam się fatalnie jakbym miała zaraz zemdleć. Teraz się obudziłam i dalej czuję ból brzucha. Nigdy więcej brzoskwiń
Ja wczoraj też miałam rewolucje i mnie przestało..nie wiem po czym..
Ale brzuch od razu ok 🙃 a że ostatnio cierpię na zaparcia to w sumie na plus 😂Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja już po wizycie, u nas 190g lokatora 😊
Morelka456, alex0806, Olive, Kasiastaraczka, _Hope, Giosiek, SamiDe, e_mil_ka, Madeline lubią tę wiadomość
-
Morelka456 wrote:Super! Znasz już płeć? 😉
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Wspaniale, gratulacje ❤️ jest co nosić 😁
Kiedy kolejna wizyta?
Niestety znowu mam nisko łożysko, ale wierzę że się podniesie.
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
_Hope wrote:Dziewczyny, w którym tygodniu ciąży będzie miały badania połówkowe?
_Hope lubi tę wiadomość
-
_Hope wrote:Dziewczyny, w którym tygodniu ciąży będziecie miały badania połówkowe? (Chciałam zedytować błąd i mi się usunęło)
_Hope lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kropeczek mi tez mąż kupił w biedrze tylo były za twarde i dziś je zjem oby nie było jak u ciebie 😂 ja słuchajcie wieczorem tak zaczęłam sobie źle czuc w sensie zebrało mnie na takie mdłości ze się położyłam zamknęłam oczy i od razu odplynelam i dopiero wstałam 😂 teraz czekam ma śniadanie wstaje jem i odpoczywam, muszę glowe umyć a dla mnie to wyczyn 😂
-
Ja chcę się zapisać albo na 14 albo na 16 sierpnia połówkowe. Wtedy będzie to 20+1 albo 20+3.
Kurcze za 32 dni czyli prawie za miesiąc będę mieć już połowę ciąży 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2023, 12:19
Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość