Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope wrote:Mi mój doktor wyznaczył termin połówkowych dokładnie w 22+2. Wydaje mi się to trochę późno, ale skoro on tak zdecydował, to z pewnością w takim terminie można wykonać to badanie. 😉
_Hope lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Nie ma czym się przejmować ja miałam w ostatniej chwili moim zdaniem prenatalne pierwsze bo to był jakoś 13 tydzien plus coś ale nw moja gin uważa ze najlepiej robic przy końcu terminu wiec teraz tez jakoś tam koniec sierpnia 😃
_Hope lubi tę wiadomość
-
Nareszcie działa forum w aplikacji 😍 zdecydowanie lepiej się korzysta ❤
Ja się np nie martwię że połówkowe będę miała za wcześnie chociaż mój ginekolog uważa że odpowiedni termin. Bo później u niego mam wizytę w skończonym 21 tc a on ma certyfikat FMF itd więc jak coś to on mi wykona.Kasiastaraczka, Madeline lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Ja coś się zalogować nie mogłam i mnie przekierowywało co chwila na google, ale już chyba będzie ok. Trzeba się na nowo przestawić ale brakowało belly w aplikacji. Do ovu już się przyzwyczaiłam bo wykres prowadziłamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
_Hope wrote:Dziewczyny, w którym tygodniu ciąży będziecie miały badania połówkowe? (Chciałam zedytować błąd i mi się usunęło)
Ja połówkowe mam w 22+1 i tez się zastanawiałam czy nie za późno. Ale lekarz, ktory będzie je robil wczesniej nie moze bo ma wakacje, a ja nie chce szukać gdzie indziej. Zresztą mam pewność, że gdyby wtedy sie nie udało to wciśnie mnie gdzieś w kolejnych dniach zeby się udało 😊_Hope, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Olive wrote:Ja połówkowe mam w 22+1 i tez się zastanawiałam czy nie za późno. Ale lekarz, ktory będzie je robil wczesniej nie moze bo ma wakacje, a ja nie chce szukać gdzie indziej. Zresztą mam pewność, że gdyby wtedy sie nie udało to wciśnie mnie gdzieś w kolejnych dniach zeby się udało 😊
Olive lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Dzella ja też tak mam od kilku dni. Wczoraj rano było najgorzej bo musiałam jechać na zakupy a ciężko było się wybrać o ten ból. Pewnie wszystko rośnie i dlatego♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
-
I uwaga ❗ Byłam chora na ten model śpiworka do gondoli. Szukałam od dawna dawna w spoko cenie, na vinted chodzą od 190 wzwyż zauważyłam. Ale udało mi się na OLX wynegocjować za 110 💜 a miałam już nic nie kupować
https://zapodaj.net/plik-4TqH5DNean
Ale jest cudo 💗💗💗Olive, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
-
Właśnie ja miałam bóle podbrzusza ciągnące i moja gin mowila ze to dlatego ze rośnie itd ale teraz tylko w jednym punkcie po prawej stronie tak uciska normalnie dramat trochę tak się lekko wystraszyłam ale już ogarniam moja psychikę i daje trochę na luz
-
A właśnie laski jakie sklepy internetowe polecacie żeby kupi. Dobre śpiworki takie rzeczy do łóżeczka w ładne wzorki itd cena nie gra roli ma być ładne i dobre jakościowo takie wiecie żeby jeden komplet szukać w jednym wzorze do wózka i do łóżeczka teraz mi się dużo wyświetla ale ja chce takie tylko polecane i dobre
-
Ja mam takie kłucia przy wstawaniu z pozycji leżącej na przykład. Albo w pochwie czasem. Gina pytałam to mówił że to normalne. Pamiętam że z córką tez miałam różne dziwne bóle brzucha, ale nie potrafię sobie przypomnieć na jakim to etapie byłoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzella19 wrote:A właśnie laski jakie sklepy internetowe polecacie żeby kupi. Dobre śpiworki takie rzeczy do łóżeczka w ładne wzorki itd cena nie gra roli ma być ładne i dobre jakościowo takie wiecie żeby jeden komplet szukać w jednym wzorze do wózka i do łóżeczka teraz mi się dużo wyświetla ale ja chce takie tylko polecane i dobre
Nattttal, e_mil_ka, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵