Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Aś_84 wrote:No cóż Dziewczyny, widzę, że ten wątek całkiem przeniósł się na inne platformy a tu życie zamarło. Życzę Wam zatem powodzenia i szczęśliwego grudnia ❤️ 👶🏼
Wracam na Udane IVF
Szkoda, że nie wszystkie jesteśmy tam 🙁
Tobie też szczęśliwego rozwiązania w grudniu 💙Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Boże ja też ostatnio też źle się czuję -- właśnie też zostałam skopana przez dziecko po pęcherzu - ja ja tego nie lubię - ostatnio to jakoś taka osłabiona jestem
Raz czuję ruchy nisko raz wysoko raz po boku
Nie wiem co to znaczy Udane IVF
Życzę Tobie wszystkie dobrego i szczęśliwego rozwiązania 🥰🥰 -
Aś po prostu wróciła na inny wątek na forum, gdzie na pewno więcej się dzieje niż u nas tutaj po przejściu na Messenger 🙂
-
Cześć dziewczyny🙂 z racji tego ,ze jest tu bardzo dużo mam ,przyszłych mam , chciałabym Wam przedstawić ofertę dodatkowego zarobku ,która być może Was zainteresuje .
Od półtora roku działam w branży marketingowej z fajnym zyskiem ,prowadzę prywatną grupę informacyjna gdzie możecie sobie dołączyć poprzez link poniżej 🙂
https://bit.ly/Magdalena-Markowska-praca-zdalna
Dodatkowo jeśli ta oferta Was nie zainteresuje działam również w Livegood ,mega mlm gdzie zarabia każdy ! bez jakiejkolwiek sprzedaży 🙂
Poniżej przesyłam również dostęp do stronki 🙂
Więcej informacji na stronie ⬇️
♾️ https://magdalenamarkowska.my.canva.site/livegood
Serdecznie Was pozdrawiam 🙂😉🥰 -
Aś ja raczej dążę do tego żeby ograniczać wszystkie grupy i czaty bo to dla mnie pożeracz czasu, czasem tez ryje banie wiec będę raczej tu zaglądać
Kasiastaraczka, Madeline lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Linka2019 wrote:Pytanie do Mam, które już mają dzieci, kotr chodzą do żłobka/przedszkola. Czy przed porodem/po porodzie planujedzoe zatrzymać Wasze starsze pociechy w domu. Chodzi mi głównie o wirusy, choroby,. katary itd. Jeśli tak, to na jaki czas?
-
Linka2019 wrote:Pytanie do Mam, które już mają dzieci, kotr chodzą do żłobka/przedszkola. Czy przed porodem/po porodzie planujedzoe zatrzymać Wasze starsze pociechy w domu. Chodzi mi głównie o wirusy, choroby,. katary itd. Jeśli tak, to na jaki czas?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam 9 latke też będzie chodzić do szkoły
Najwyżej przyniesie mi wszy do domu 🤣🤣🙈🙈 co często w tej szkole bywa oraz inne rzeczy ale tak naprawdę myślę że lepiej by było jakby nic nie przyniosla ale to różnie bywa ponieważ rodzice chore dzieci puszczają do szkoły
Więc mam nadzieję że jakoś to przetrwamy -
Linka2019 wrote:Pytanie do Mam, które już mają dzieci, kotr chodzą do żłobka/przedszkola. Czy przed porodem/po porodzie planujedzoe zatrzymać Wasze starsze pociechy w domu. Chodzi mi głównie o wirusy, choroby,. katary itd. Jeśli tak, to na jaki czas?♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
lukaszkowa wrote:Aś ja raczej dążę do tego żeby ograniczać wszystkie grupy i czaty bo to dla mnie pożeracz czasu, czasem tez ryje banie wiec będę raczej tu zaglądać
Dlatego ja też raczej tutaj zaglądam. )
Jestem teraz na wyjeździe, gdzie telefon mam rzucony w kąt, dlatego też się nie odzywam, ale tulę Was wszystkie 😘Kasiastaraczka, Sto_krotka lubią tę wiadomość
-
kropeczek wrote:Moja córeczka teraz od września zaczęła przedszkole. W jedną stronę mamy 8km, też zastanawiam się co zrobić jak już pojawi się noworodek bo jednak trzeba wcześnie wstawać, będzie zima, te dojazdy trochę czasu pochłaniają a nikt inny niż ja nie będzie miał możliwości jej dowożenia
Może rano będzie jeździła z mężem a ja będę ją odbierać. W połogu pewnie w obie strony mąż, będzie przez to już od 6.30 w przedszkolu, ale jakoś damy radeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam synka w wieku żłobkowym ale daje dopiero za rok od września do przedszkola jak Basia będzie miała 9mcy bo boje się bomby biologicznej. Nie ukrywam, ze dla mnie chore dziecko to męka wiec już wole go w domu zdrowego niż w sumie w domu chorego + chora ja i niemowlę bo u nas bankowo by tak bylo…👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Ja dziś byłam na wizycie. Mały ma 856g, wrócił do poprzecznej pozycji,ale mam się tym nie przejmować,bo ma sporo miejsca. Szyjka długa jak kosmos tak powiedział,bo ponad 5,5 cm,pytałam czy nie trzeba będzie zmienić albo odstawić po jakimś czasie luteiny,żeby szyjka mogła się skrócić,to mówił że gdzieś w okolicach donoszonej ciąży można,bo luteina nie wpływa na jej wydłużenie tylko ma zapobiegać nie skracaniu się jej, ona sama będzie wiedzieć kiedy ma zacząć sie robić miękka i przygotowywać do porodu.
Nadal twierdzi,że nie robi zdjęć 4D,bo nie jest fotografem, dla niego są ważne czy dziecko się prawidłowo rozwija,więc w międzyczasie się wcisne do innego ginekologa i będę chciała zdjęcie oraz przepływy. Też zapytałam o przepływy to mówił,że na tym etapie nie robi,bo to za wcześnie a poza tym ciąża przebiega prawidłowo.
Zmienił mi na Tardyferon i też mogę brać Sanprobi ibs na lepsze wchłanianie żelaza, mówił,że to może pomóc choć nie musi i wynik 11,1 i płytki krwi poniżej 150 nie są tragicznymi wynikami. Zobaczymy jak to będzie. Następna wizyta 9 października u niegoWiewioora, Kasiastaraczka, kropeczek, _Hope, lukaszkowa, Giosiek, Dudka1997, Sto_krotka lubią tę wiadomość
-
kropeczek wrote:Moja córeczka teraz od września zaczęła przedszkole. W jedną stronę mamy 8km, też zastanawiam się co zrobić jak już pojawi się noworodek bo jednak trzeba wcześnie wstawać, będzie zima, te dojazdy trochę czasu pochłaniają a nikt inny niż ja nie będzie miał możliwości jej dowożeniaSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Madeline wrote:Ja dokładnie tak samo, trochę się dla mnie też mija z celem to, że mamy strumień wszystkich wątków. Nie sposob znaleźć tam podobne problemy lub tematy przydatne, jak np wyprawkowe... Jak o czymś napiszę, to odpisze mi tylko osoba, która akurat patrzy na czat, i umyka dużo wartości i mądrości, które płynęły od dziewczyn. Przykro, ale rozumiem, że tak wszystkim poza mną pasuje.
Dlatego ja też raczej tutaj zaglądam. )
Jestem teraz na wyjeździe, gdzie telefon mam rzucony w kąt, dlatego też się nie odzywam, ale tulę Was wszystkie 😘
Gdzie teraz jesteście? 🙂
Jak szykowanie wyprawki?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
alex0806 wrote:My po przeprowadzce będziemy mieć 6 km, teraz mamy 100m. Więc duża zmiana. Rozważam przeniesienie córki do innego przedszkola bliżej jeśli będzie taka potrzeba i dojazdy nas pochłoną. Bo autobusem będę miała ciężki dojazd o ile nie otworzą nowej linii. Niby coś w planach jest.
Może rano będzie jeździła z mężem a ja będę ją odbierać. W połogu pewnie w obie strony mąż, będzie przez to już od 6.30 w przedszkolu, ale jakoś damy rade
Jeśli byście przenosili córeczkę do tego przedszkola bliżej to ile byście mieli?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
lukaszkowa wrote:Ja mam synka w wieku żłobkowym ale daje dopiero za rok od września do przedszkola jak Basia będzie miała 9mcy bo boje się bomby biologicznej. Nie ukrywam, ze dla mnie chore dziecko to męka wiec już wole go w domu zdrowego niż w sumie w domu chorego + chora ja i niemowlę bo u nas bankowo by tak bylo…
Oj ja też nie lubię gdy chorujemy
Akurat teraz dopadł nas katar i jak już praktycznie zdrowa,ale synek widać że zmęczony tym
Na szczęście szybko zareagowałam i na prawdę widać efekty
Przy takim maluszku to też strach,bo często szpital zarazSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87