Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Nattttal wrote:Dziewczyny, czy miałyście tak, że jednego dnia macie cala masę objawów - nudności, senność, awersję do większości jedzenia, a następnego dnia budzicie się i wszystko jest normalnie, jak przed ciążą? Wiem, że każda ciąża jest inna i niekoniecznie jest tak, że objawy mijają równo z 12 tygodniem. Jednakże teraz mój lubiący się martwić umysł mnie zadręcza, bo martwię się, czy ten zanik objawów nie jest niepokojący? Zwłaszcza, że wystąpił w 8t0d, więc trochę wczesnie.
Spokojnie, ja nie mam praktycznie żadnych objawów, czasami się tylko pojawiają a jest wszystko dobrze! ❤Ann_123 lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Nattttal spokojnie 🥰 jednego dnia może być tak,drugiego inaczej
Jedna ciąża może być bezobjawowa,a druga cała tragiczna ( moja ciocia w pierwszej ciąży cały czas miała nudności, mówiła, że nawet jak pojechała na porodówce to i tam wymiotowała)
Ale fajnie, zapełnia nam się lista na pierwszej stronieSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka - ja mam najbliższą wizytę 10.05, a dalej to zobaczę,bo nie wiem jeszcze która lekarkę wybrać.
TP - 01.01.2024 🙈 ja wiem,że się nie mieści w grudniu,ale przyjmijcie mnie tu proszę w ramach wyjątku, nie dam rady być pionierką w innej grupie (która nawet nie powstała), to moja pierwsza ciąża (i nie wiem,czy będę mieć możliwość drugiego podejścia do niej). Potrzebuję Was, by wiedzieć co i jak mnie będzie czekać.
Please🥹Ann_123, Nattttal, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Madeline może urodzisz wcześniej 😁 chociaż wolałabym mieć bobo ze stycznia 🙃
Mam synka ze stycznia 2022,a teraz będziemy mieć bobaska z grudnia 2023. Jedno z początku roku, drugie z końca
Śmieszne jest to , że dzieci z rocznika naszych bombelkow już rosną i w grudniu prawie rok będą miały,a nasze takie malusie 🥰Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Madeline może urodzisz wcześniej 😁 chociaż wolałabym mieć bobo ze stycznia 🙃
Mam synka ze stycznia 2022,a teraz będziemy mieć bobaska z grudnia 2023. Jedno z początku roku, drugie z końca
Śmieszne jest to , że dzieci z rocznika naszych bombelkow już rosną i w grudniu prawie rok będą miały,a nasze takie malusie 🥰rok jednak różnicy się robi.
No dla mnie to nowość. Ale ostatnio z fajerwerkami szafki kuchenne wieszalismy to kolejny nowy rok może fajerwerki że mnie polecą 😂Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a macie preferencje co do płci bobaska?
Wiadomo, że najważniejsze zdrowie, ale takie myśli na pewno też się pojawiają 😁
I czy macie typy imion? Będziecie się "kłócić" z mężami/partnerami? 😁
My jeszcze przed staraniami mieliśmy wygrane imiona dla dziewczynki i chłopca. Pierwszy urodził się Tadzio,a dla dziewczynki już zmieniliśmy typ w razie coś
Fajnie gdyby teraz była dziewczynka
Co prawda prawie cała garderoba do wymiany,bo mam jeszcze mnóstwo ubranek po dwóch bratankach.
Na malutkiego bobaska mamy raczej takie unisexy,ale później to już ciężko takie kupić
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka, ja w sumie nie mam preferencji co do płci. Najważniejsze żeby było zdrowe. 🙏😊 Mamy już córeczkę i od początku tamtej ciąży czułam, że to będzie dziewczynka. 🥰 Jeśli będziemy mieć drugą córeczkę to ubranka już mamy, a gdy okaże się, że tym razem spodziewamy się synka to część garderoby będę musiała dokupić. Jeśli chodzi o imiona to w pierwszej ciąży dosyć szybko zdecydowaliśmy jakie imię wybierzemy dla córki, a teraz jeszcze się nie zastanawiałam, ale z pewnością powtórzą się nasze typy sprzed dwóch lat. ☺ Mam nadzieję, że i tym razem zgodnie wybierzemy imię dla nowego członka rodziny.
Jestem ciekawa jakie typy imion Wy macie 😊🤔
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Kasiastaraczka wrote:Hope jak ma na imię Wasza córeczka i jakie macie typy?
U nas teraz typy to Henryk i Jadwiga
U nas Pola i Teodor/Ignacy. Chociaż mąż coraz mocniej naciska na Nelę i muszę przyznać, że też mi się podoba.Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość
-
Mamy Helenkę. 🥰
Na pewno nie chcemy powtarzać imion, które już są w najbliższej rodzinie. Dla synka mąż chciałby Filip, a ja wolałabym Krzysia albo Mikołaja. 🤭 A dla dziewczynki Alicja, Emilka. Podoba mi się też Nina, Zosia i Jagódka 🥰🫐 Coś czuję, że tym razem wybór będzie o wiele trudniejszy. 😂Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Cześć dziewczyny trochę nie uczestniczyłam w rozmowach, bardzo kiepsko się czuję, większość dni chce przespać żeby szybciej czas zleciał. Okropne mdłości czasem wymioty , bardziej mnie wyszarpie niż wymiotuje. Przeczytałam wszystkie komentarze cieszę się że u Was wszystko do przodu
. Mantis nie wiem czy jeszcze jesteś tutaj bardzo mi przykro idź do dobrego lekarza żeby cię przebadał i nie zwlekaj steraj się zajść w kolejną ciaże ja długo się nie mogłam pozbierać po stracie w 34 tygodniu ale wiem że to był błąd trzeba było szybko działac. Trzymam za Ciebie kciuki.
Jak dodałascie obrazki do profilu ? Bo nie mogę znaleźć tego a widzę że łatwiej się czyta komentarze bo się poznaje po zdjęciach 🙂 -
Evi wrote:Cześć dziewczyny trochę nie uczestniczyłam w rozmowach, bardzo kiepsko się czuję, większość dni chce przespać żeby szybciej czas zleciał. Okropne mdłości czasem wymioty , bardziej mnie wyszarpie niż wymiotuje. Przeczytałam wszystkie komentarze cieszę się że u Was wszystko do przodu
. Mantis nie wiem czy jeszcze jesteś tutaj bardzo mi przykro idź do dobrego lekarza żeby cię przebadał i nie zwlekaj steraj się zajść w kolejną ciaże ja długo się nie mogłam pozbierać po stracie w 34 tygodniu ale wiem że to był błąd trzeba było szybko działac. Trzymam za Ciebie kciuki.
Jak dodałascie obrazki do profilu ? Bo nie mogę znaleźć tego a widzę że łatwiej się czyta komentarze bo się poznaje po zdjęciach 🙂
Musisz wejść w ustawienia i w zakładkę społeczność tam możesz dodać zdjęcie.