Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to wiem. Wcześniej przed ciążą brałam wszystko osobno. Teraz ustaliłam z lekarzem że będę brać Puerię bo ma w sumie najlepszy skład. Metylowane witaminy. Jedynie ten kwas jest w 2 formach ale jest wszystko ok.
Największe trudności miałam ze zbiciem homocysteiny itd przed ciążą z córką. Teraz wszystkie wyniki dobreLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Morelka456 wrote:Komu jeszcze zostały prenatalne? Kasiu wiem,że Ty masz w poniedziałek,ja mam w poniedziałek zwykła wizytę i wtedy będę wiedziała jaki termin mogę wybrać,bo zależy ile teraz ma dzidziuś.
Ja jeszcze czekam na swoje prenatalne. 😊 Jestem umówiona 15.06Morelka456 lubi tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Oki dzieki za wyjaśnienia ale co do starań ja również się staram i miałam drożność itd wiec akurat nie jest mi nic obce
Po prostu byłam dwa razy dopiero u gin i jak by ide we wtorek będzie to 10 tyg + 4 dni jakoś tak a pappa mam na 29 czerwca a ja i tak chce robic te płatne to akurat i tak wcześniej, dziewczyny ja biorę kwas z dba z omegamed kiedy przed staraniami czytałam ze podobno ma najlepszy skład moja gin go przestudiowala i mowila ze jest super, wiec może polecam sprawdzić ma tez wersje na późniejsza ciąże, ja się bardzo stresuje przed ta wizyta dlatego ze powiedziałam rodzinie wczoraj wiec moja najbliższa rodzina wie a jutro mam imprezę rodzinna z dalsza rodzinna i tez mogą się domyśleć Np brak picia itd gdzie ja najwiecej gadałam ile to będziemy pic i się bawić 😂 no ale cóż jak się dowiedzą to trudno ale nie chciałam ujawniać do badań bo ten stres jest ogromny nie skupiam się na niczym innym -
Dziewczyny, pilne, czy ktoras z Was robila badania na zespol antyfosfolipidowy i moze mi wypisac KTORE dokladnie badania wchodza w ten "pakiet"? z gory dzieki!Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Antykoagulant toczniowy,p/c p. beta-2-glikoproteinie I, p/c przeciw kardiolipinie IgG oraz IgM.
Te badania robiłam przed moją pierwsza ciążą,całe szczęście wtedy nie stwierdzono u mnie tego zespołu. Niestety w ciągu naszego życia nam się to zmienia, może sobie sprawdzę jak to u mnie teraz wygląda . Ja wtedy to się sprawdziłam cała od immunologii poprzez genetykę.
A co się dzieje? -
Ja robiłam ponownie w marcu więc tu ci wrzucam. Reumatolog mi zleciła jeszcze raz i faktycznie się zmieniło bo Ana miałam więcej. Te przeciwciała wszystkie plus białko C i S.
Coś nie mogę wkleić. Przeciwciała pc. Kardiolipinie IgM i IgG,
Pc beta-2-glikoproteinie igM i IgG. Ja do tego robiłam wszystkie Ana na świeżo. I te białka C i SLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja robiłam ponownie w marcu więc tu ci wrzucam. Reumatolog mi zleciła jeszcze raz i faktycznie się zmieniło bo Ana miałam więcej. Te przeciwciała wszystkie plus białko C i S.
Coś nie mogę wkleić. Przeciwciała pc. Kardiolipinie IgM i IgG,
Pc beta-2-glikoproteinie igM i IgG. Ja do tego robiłam wszystkie Ana na świeżo. I te białka C i S
A to,że Ana miałaś więcej to co Ci zleciła na to reumatolog?