Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też kłuje, ale nie aż tak mocno. I nie zawsze. Ja byłam dzisiaj na pobraniu krwi na prenatalne. Prenatalne mam 14.06 🙈
Morelka456 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny współczuję Wam tych stresów tymi bólami. Ja jakoś inne mam podejście może przez to że to druga ciąża i pamiętam jak było w pierwszej ciąży. Dopóki nie mam krwawienia, plamienia to jakoś za bardzo się jakimiś bólami nie przejmuje. I tak nie mam wpływu na to co się wydarzy a kupno detektora nic nie zmieni.
-
Wyniki będą po około 5 dniach. A USG mam za 9 dni. Zresztą jest to zgodnie z zaleceniami lekarza. W poprzedniej ciąży też robiłam tak samo.e_mil_ka wrote:Nie za szybko to pobranie krwi?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odpoczęłam dziś trochę i brzuch nie boli ale jak na kacu się czuje trochę. Zmęczona, niewyspana, głowa mnie bolała od rana a teraz tak ćmi. I ciąża to nie choroba
dobrze że córka w przedszkolu to odpoczywam, ugotowałam kapuśniak i ryż z warzywami robię. Teraz jakaś lekka kawka mrożona bo inna mi nie wchodzi.
Ostatnio mam coś przeczucia że to też będzie dziewczynka
ciekawe kiedy się dowiemy.
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Morelka ? A co to za substancja można ja brac odzielnnie ? I pytanko co ty bierzesz teraz ?
Ja ogólnie w sobotę wzięłam więcej leków przeciwymiotnych bo miałam egzaminy końcowe na uczelni i imprezę i musiałam yc na nogach od 6 do 24 i przeżyłam nie wymiotowałam i czułam się dobrze i ogólnie teraz te mdłości od tej soboty są mniejsze nadal mnie trochę mdli i leżę ale mniej wiec już mam w głowie ostry stres czy wszystko ok jak to jest 10+3 jakoś wiec czytałam ze wtedy są największe mdłości odliczam czas do wtorkowej wizyty 🙏🏻 Co do bólu podbrzusza czy kłucia jajników to bóle ja mniemam czasem ale już rzadko i krótko wczoraj tak się zdenerwowałam z głupiego powodu ze aż się popłakałam i brzuch mnie bardzo rozbolał i cały był taki obolały chore 🙄 dziś się wysłałam zjadłam tylko śniadanie i leżę się nie ruszam jeszcze jestem zła bo chciałam odebrać dziś wyniki krwi a nikt nie odbiera a potrzebuje ich na jutro 😠 -
Nie zazdroszczę Wam tych bóli, kłóć. Ja też dość często to odczuwam i zawsze się zamartwiam, ale macica się powiększa i to pewnie jest powodem 🙊
A już któraś z Was widzi zmiany w brzuszku? Powiększają się Wam? Ja czasami się budzę z takim wypukłym a czasami deska jak nie wiem 😂 Czasami wieczorami duuuży, a czasami wcale go nie ma 😄 więc chyba u nas jeszcze wzdęcia robią robotę♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Po wizycie. Dzidziuś ma 4 cm i jest starszy o 5 dni. Przypuszczalnie też podał nam płeć 😊 Ciekawe kto zgadnie? 😁
Mój lekarz co do witamin to mówi,że nie poleca żadnego,jaki pacjentka wybierze to jej indywidualna sprawa. Wiec chyba wybiorę pueria duo.
alex0806, Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość