Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też kłuje, ale nie aż tak mocno. I nie zawsze. Ja byłam dzisiaj na pobraniu krwi na prenatalne. Prenatalne mam 14.06 🙈
Morelka456 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny współczuję Wam tych stresów tymi bólami. Ja jakoś inne mam podejście może przez to że to druga ciąża i pamiętam jak było w pierwszej ciąży. Dopóki nie mam krwawienia, plamienia to jakoś za bardzo się jakimiś bólami nie przejmuje. I tak nie mam wpływu na to co się wydarzy a kupno detektora nic nie zmieni.
-
e_mil_ka wrote:Nie za szybko to pobranie krwi?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odpoczęłam dziś trochę i brzuch nie boli ale jak na kacu się czuje trochę. Zmęczona, niewyspana, głowa mnie bolała od rana a teraz tak ćmi. I ciąża to nie choroba dobrze że córka w przedszkolu to odpoczywam, ugotowałam kapuśniak i ryż z warzywami robię. Teraz jakaś lekka kawka mrożona bo inna mi nie wchodzi.
Ostatnio mam coś przeczucia że to też będzie dziewczynka ciekawe kiedy się dowiemy.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Morelka ? A co to za substancja można ja brac odzielnnie ? I pytanko co ty bierzesz teraz ?
Ja ogólnie w sobotę wzięłam więcej leków przeciwymiotnych bo miałam egzaminy końcowe na uczelni i imprezę i musiałam yc na nogach od 6 do 24 i przeżyłam nie wymiotowałam i czułam się dobrze i ogólnie teraz te mdłości od tej soboty są mniejsze nadal mnie trochę mdli i leżę ale mniej wiec już mam w głowie ostry stres czy wszystko ok jak to jest 10+3 jakoś wiec czytałam ze wtedy są największe mdłości odliczam czas do wtorkowej wizyty 🙏🏻 Co do bólu podbrzusza czy kłucia jajników to bóle ja mniemam czasem ale już rzadko i krótko wczoraj tak się zdenerwowałam z głupiego powodu ze aż się popłakałam i brzuch mnie bardzo rozbolał i cały był taki obolały chore 🙄 dziś się wysłałam zjadłam tylko śniadanie i leżę się nie ruszam jeszcze jestem zła bo chciałam odebrać dziś wyniki krwi a nikt nie odbiera a potrzebuje ich na jutro 😠 -
Nie zazdroszczę Wam tych bóli, kłóć. Ja też dość często to odczuwam i zawsze się zamartwiam, ale macica się powiększa i to pewnie jest powodem 🙊
A już któraś z Was widzi zmiany w brzuszku? Powiększają się Wam? Ja czasami się budzę z takim wypukłym a czasami deska jak nie wiem 😂 Czasami wieczorami duuuży, a czasami wcale go nie ma 😄 więc chyba u nas jeszcze wzdęcia robią robotę♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Po wizycie. Dzidziuś ma 4 cm i jest starszy o 5 dni. Przypuszczalnie też podał nam płeć 😊 Ciekawe kto zgadnie? 😁
Mój lekarz co do witamin to mówi,że nie poleca żadnego,jaki pacjentka wybierze to jej indywidualna sprawa. Wiec chyba wybiorę pueria duo.alex0806, Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość