Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorelka456 wrote:I prenatalne mam 19 czerwca 😊
Ja też po wizycie:)
nasz ziomek mierzy pięknie 3.5 cm i idealnie jest z OM bez zmian. Nawet mamy zdjęcia 4D i słuchaliśmy serca. 💙
Co do płci to też orientacyjnie powiedział, że będzie chłopak. Nawet mamy zdjęcie, gdzie ma dowód zaznaczył w kółko po czym wnioskuje, że chłopiec. 😂alex0806, Morelka456, Ann_123, Kasiastaraczka, Wiewioora, _Hope lubią tę wiadomość
-
Hej, ja jestem po wynikach prenatalnych, ryzyko trisomii niskie. Nadal zastanawiam się jednak nad badaniami genetycznymi... Co do bólów brzucha, mam jak wstaje, kicham, czasem jak przewracam się z boku na bok, ale też myślę, se te bóle często to moje jelita albo pęcherz Myślę, że też możecie tak mieć, że niby brzuch boli, ale to układ pokarmowy - pod wpływem progesteronu działa o wiele gorzej
Morelka456, alex0806, Ann_123, Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość
-
aga255 wrote:Ja też po wizycie:)
nasz ziomek mierzy pięknie 3.5 cm i idealnie jest z OM bez zmian. Nawet mamy zdjęcia 4D i słuchaliśmy serca. 💙
Co do płci to też orientacyjnie powiedział, że będzie chłopak. Nawet mamy zdjęcie, gdzie ma dowód zaznaczył w kółko po czym wnioskuje, że chłopiec. 😂
U nas córka na tym etapie też wyglądała jak chłopiec więc hmm ja się strasznie dziwie że lekarze już Wam obstawiają płec.aga255 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:U nas córka na tym etapie też wyglądała jak chłopiec więc hmm ja się strasznie dziwie że lekarze już Wam obstawiają płec.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Morelka456 wrote:Po wizycie. Dzidziuś ma 4 cm i jest starszy o 5 dni. Przypuszczalnie też podał nam płeć 😊 Ciekawe kto zgadnie? 😁
Mój lekarz co do witamin to mówi,że nie poleca żadnego,jaki pacjentka wybierze to jej indywidualna sprawa. Wiec chyba wybiorę pueria duo.Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja dzis po usg genetycznym, dzidziuś wychodzi na 13+0, ma 6,7 cm, wszystko pięknie ładnie ❤️
Wyniki krwi za ok tydzień
Co do płci to doktor nawet nie mówiła,ja nie zapytałam
Ale z synkiem też nie było widać na tym usg, dopiero na połówkowymalex0806, Morelka456, Ann_123, _Hope lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Właśnie jak czytam to do pappy każdego pytali o wzrost, wage, choroby genetyczne itd a ja dzisiaj byłam i o nic nie pytali, jedynie pobrała mi krew♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:U nas córka na tym etapie też wyglądała jak chłopiec więc hmm ja się strasznie dziwie że lekarze już Wam obstawiają płec.
Myślę że żadna z nas w 100 procentach się nie nastawia i każdy lekarz jak mój mówi że to jego wróżenie ale miło mieć jakieś przypuszczenia -
U mnie pielęgniarka przy pobraniu krwi zbierała wywiad. Potem te same pytania zadawał lekarz po usg. O płci nic nie wspominał. Ale mamy już wyniki nifty. Ryzyka niskie 🎉 Będzie dziewczynka 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2023, 21:26
Kasiastaraczka, alex0806, Morelka456, e_mil_ka, Wiewioora, Ann_123, _Hope, Dudka1997 lubią tę wiadomość
-
Matleena89 wrote:U mnie pielęgniarka przy pobraniu krwi zbierała wywiad. Potem te same pytania zadawał lekarz po usg. O płci nic nie wspominał. Ale mamy już wyniki nifty. Ryzyka niskie 🎉 Będzie dziewczynka 😍
Matleena89 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
aga255 wrote:Myślę że żadna z nas w 100 procentach się nie nastawia i każdy lekarz jak mój mówi że to jego wróżenie ale miło mieć jakieś przypuszczenia
Ja nie lubię takiego wróżenia z fusów:) i cieszę się że mój ginekolog w to się nie bawi. -
Wiecie, 50% szans że trafi ;p
Córka mi dzisiaj od rana dała czadu, o wszystko afera była, cholera wie o co. Aż się upociłam a teraz ją odprowadziłam do przedszkola i odpoczywam. Wczoraj wieczorem mocno mnie brzuch bolał ale to takie znowu uczucie, jakbym miała za mało miejsca w podbrzuszu. Dziś już bez napięćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Matleena89 wrote:U mnie pielęgniarka przy pobraniu krwi zbierała wywiad. Potem te same pytania zadawał lekarz po usg. O płci nic nie wspominał. Ale mamy już wyniki nifty. Ryzyka niskie 🎉 Będzie dziewczynka 😍
Matleena89 lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼