Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Morelka456 wrote:Kasiu co myślisz,żeby obok dziewczyn,które mają wynik z nifty i znają płeć napisać jaka płeć? 😊
Będziemy mogli zobaczyć czy więcej będzie dziewczynek czy chłopców 😉
Dziewczyny pls to napiszcie jeszcze raz krótkie wiadomości z płciami Waszych dzieci,a ja dopiszę na pierwszą stronę
Morelka456 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Natash88 wrote:My lecimy na objazdówkę samochodem po Hiszpanii w sierpniu. Na weekend jedziemy w góry w czerwcu, a w lipcu na kajaki z nocowaniem pod namiotem kilka dni. Mam jedynie nadzieję, że będę miała siły na trekking i ogólnie wysiłek fizyczny, bo lubię aktywne spędzanie czasu. Lekarz na góry czy na kajaki zareagował ok, powiedział, że nie ma żadnych przeciwwskazań, ciąża bez powikłań na ten moment. Co do wylotu, będę pytać na kolejnej wizycie, ale z tego co czytam ciąża nie jest żadnym przeciwwskazaniem (przynajmniej nie ta już bardzo zaawansowana).Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ale zazdroszczę Wam planów urlopowych 😍 myśleliśmy o górach, Bieszczady raz jeszcze. Ale jesteśmy z Pomorza, dla nas to kawał drogi. W zeszłym roku jak zaczęły się problemy ciążowe byliśmy na mazurach. Musieliśmy skrócić urlop i gnaliśmy do nas do szpitala. W tym roku boimy się pojechać gdzieś daleko 😟
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Bardzo dobry pomysł 🥰
Dziewczyny pls to napiszcie jeszcze raz krótkie wiadomości z płciami Waszych dzieci,a ja dopiszę na pierwszą stronę
-
My w tym roku blak planów na wakacje i raczej tak zostanie a tamtym roku pobudowaliśmy dom i narazie wykończyliśmy parter a na górze mamy skończona łazienkę i wszędzie ułożone płytki;) chciałabym przed urodzeniem dzidzi skonczyc na górze sypialnie i garderobę więc na to też potrzeba kasy poza tym mamy w tym roku 4 wesela , 1 komunia za nami i jeszcze 1 chrzest w lipcu więc po prostu studnia bez dna z tymi wydatkami😅
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Wiewioora wrote:Ale zazdroszczę Wam planów urlopowych 😍 myśleliśmy o górach, Bieszczady raz jeszcze. Ale jesteśmy z Pomorza, dla nas to kawał drogi. W zeszłym roku jak zaczęły się problemy ciążowe byliśmy na mazurach. Musieliśmy skrócić urlop i gnaliśmy do nas do szpitala. W tym roku boimy się pojechać gdzieś daleko 😟Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Dudka1997 wrote:My w tym roku blak planów na wakacje i raczej tak zostanie a tamtym roku pobudowaliśmy dom i narazie wykończyliśmy parter a na górze mamy skończona łazienkę i wszędzie ułożone płytki;) chciałabym przed urodzeniem dzidzi skonczyc na górze sypialnie i garderobę więc na to też potrzeba kasy poza tym mamy w tym roku 4 wesela , 1 komunia za nami i jeszcze 1 chrzest w lipcu więc po prostu studnia bez dna z tymi wydatkami😅
No i te imprezy, dużo tego, sporo wydatkówSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Ale super, że mieszkacie już w domu 😁 u nas jeszcze kawał czasu i na razie będziemy gnić z dwójką dzieci na 50 m.kw. ...
No i te imprezy, dużo tego, sporo wydatków
A co do mieszkania to my odrazu po ślubie wynajmowaliśmy mieszkanie w bloku i też się nam spoko żyło ale wiadomo to we 2 😊 z dziećmi to wiadomo że lepiej jest mieć własne podworku i dużooooo przestrzeni, ale zobaczysz wam też szybko zleci do wprowadzki 😚😊Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dawno mnie tu nie było,a że obsługuje temat z telefonu,nie z kompa,to nie odniosę się do wszystkich Was.
Widzę,że u większości temat poszedł bardzo do przodu i cieszycie się kolejnymi centymetrami maleństwa 🧡🤗 Gratuluję bardzo!
Kattaja, mega fajny pomysł z taką imprezą na poznanie płci! Z tego,co widzę u nas na USG lekarz mówi, co widzi i być może widzi płeć i powie,a być może nie widzi - dobrze to rozumiem? Pewnie w tym kontekście, on nie będzie tracił czasu na wydzwanianie do koleżanek... I te imprezy nie są tak popularne. Może z czasem się to zmieni;)
U mnie ostatnio ogromny młyn w pracy, bo próbowałam wszystko wypchnąć przed wolnym (biorę zaplanowany urlop,który być może wymienię na L4), i tym,że nie wiem na 100% czy po nim wrócę. Także mega intensywnie, w efekcie muszę się dziś zalogować, by wnioski urlopowe wystawić,bo już nie zdążyłam wczoraj...
My wyjeżdżamy nad morze, miały być góry Tatry,ale ze względu na rehabilitację męża i to,że ja też w słabszej kondycji,to wybraliśmy lżejsze rozwiązanie. Pierwszy raz będziemy nad morzem,to nie nasze klimaty,mam nadzieję,że odpoczniemy
Udanego odpoczynku w ten dłuższy weekend☺️
alex0806, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
O, a widzę,że jeszcze są aktualizowane wizyty! To ja mam Prenatalne 26.06, a 29.09 gina.
-
Ja termin mam teoretycznie na 9 stycznia, ale wróżę grudzień na pewno wstępnie możecie mi wpisać
U mnie dzisiaj aktualizacja kodu, 31 lat kończę z tej okazji wybraliśmy się z córką na dmuchańce, później ruszamy w miasto na jakiś obiad, lody, spacer. Będzie to mój najaktywniejszy dzień od początku ciąży chyba mdłości nie odpuszczają ale zapodam dzisiaj dzidzi dobrą lemoniadę to może na chwilę odpuściMorelka456, Nattttal, Kasiastaraczka, Madeline lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dudka1997 wrote:Taak...z tymi imprezami to tak co roku i od jakiś 5 lat...😅 ja mam dużą rodzine i ogólnie mamy sporo znajomych więc tak tych wesel to jest bez końca 😅
A co do mieszkania to my odrazu po ślubie wynajmowaliśmy mieszkanie w bloku i też się nam spoko żyło ale wiadomo to we 2 😊 z dziećmi to wiadomo że lepiej jest mieć własne podworku i dużooooo przestrzeni, ale zobaczysz wam też szybko zleci do wprowadzki 😚😊
My właśnie wynajmujemy z mężem po ślubie to mieszkanie i w między czasie budujemy dom,ale że ta budowa przypadła na kowid, wojnę i inflację to.... trochę to odjechało
Dudka1997 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Madeline ja też z telefonu obsługuję forum 😁🙃
Jak odnoszę się do większości w jednej wiadomości to piszę w notatniku
Na pewno odpoczniecie i będzie Wam lżej na takim odpoczynkuMadeline lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
My też kupiliśmy mieszkanie, czekamy na koniec budowy i myślę że tak wrzesień/październik już będzie oddane do zamieszkania ale trwa to długo, później pewnie się wprowadzimy i dopiero będziemy urządzać, meble ogarniać itd.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵