Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Morelka to wspaniała wiadomość ❤️ wszystkiego najlepszego dla twojej koleżanki , trzymam kciuki 😙
Anu5ia cieszę się, że wszystko dobrze u Was 😚
Na przyszłość polecam pisać sobie w notatniku 🙃 ja tak robię i działa
Morelka456, Anu5ia lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kochane, lato za pasem, my sie wybieramy na tydzien nad Adriatyk. I nie mam pojecia jako stroj kapielowy sobie sprawic😆 te typowo ciazowe jednoczesciowe niezbyt mi sie podobaja a boje sie ze w ‚zwyklym’ bikini bedzie mi niewygodnie w majtkach (ze beda zjezdzac z podbrzusza etc), macie jakies doswiadczenie? Jaki fason? Jakas marka moze?
Kasiastaraczka, Madeline lubią tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Kochane, lato za pasem, my sie wybieramy na tydzien nad Adriatyk. I nie mam pojecia jako stroj kapielowy sobie sprawic😆 te typowo ciazowe jednoczesciowe niezbyt mi sie podobaja a boje sie ze w ‚zwyklym’ bikini bedzie mi niewygodnie w majtkach (ze beda zjezdzac z podbrzusza etc), macie jakies doswiadczenie? Jaki fason? Jakas marka moze?
Ja mam całościowy z bonprixaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2023, 17:13
-
Ja muszę kupić majtki z wysokim stanem albo jednoczęściowy bo muszę ukryć moje siniaki na brzuchu. Także na pewno brzuch muszę zakryć. Rozglądam się właśnie i kilka fajnych znalazłam na Shein, ale dostanę kaskę na urodziny to sobie zamówięLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dopiero wróciłam do domu 🙈 było godzinne opóźnienie, już siedziałam tam taka zła przez to... Wszelkie ryzyka wyszły bardzo niskie, udało się wszystko bez problemu pomierzyć na USG. Wszystkie te pomiary wyszły dobrze, w normach więc ulga ❤ no i będzie kolejna dziewczynka w domku.
Nasza mała córeczka 😍
alex0806, Morelka456, e_mil_ka, _Hope, Kasiastaraczka, Anu5ia, Dudka1997, Matleena89, Wiewioora, Anakin, Madeline lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
kropeczek wrote:Dopiero wróciłam do domu 🙈 było godzinne opóźnienie, już siedziałam tam taka zła przez to... Wszelkie ryzyka wyszły bardzo niskie, udało się wszystko bez problemu pomierzyć na USG. Wszystkie te pomiary wyszły dobrze, w normach więc ulga ❤ no i będzie kolejna dziewczynka w domku.
Nasza mała córeczka 😍
Super że wszystko dobrze. Fotka mega. Ja też mam podobną z ciąży z córką. Świetne są te zdjęcia. -
Morelka456 wrote:Jakie śliczne maleństwo 😍 ciekawe czy u mnie potwierdzi się dalej czy dziewczynka 😊 Ile ma cm? Powiem Ci,że jestem w szoku,że tak szybko płeć określił. Pupę wystawiła? 😁
Na tym etapie wszystkie maluchy wyglądają podobnie. Maluchy mają teraz wyrostek płciowy po którym ciężko jest określić płec. Bardziej w poziomie oznacza dziewczynkę. Chociaż u nas córka wyglądała jak chłopiec zaraz wrzucę fotkę to sama zobaczysz. -
Anakin wrote:Kochane, lato za pasem, my sie wybieramy na tydzien nad Adriatyk. I nie mam pojecia jako stroj kapielowy sobie sprawic😆 te typowo ciazowe jednoczesciowe niezbyt mi sie podobaja a boje sie ze w ‚zwyklym’ bikini bedzie mi niewygodnie w majtkach (ze beda zjezdzac z podbrzusza etc), macie jakies doswiadczenie? Jaki fason? Jakas marka moze?
Polecam Miziuu.pl -
Morelka456 wrote:Jakie śliczne maleństwo 😍 ciekawe czy u mnie potwierdzi się dalej czy dziewczynka 😊 Ile ma cm? Powiem Ci,że jestem w szoku,że tak szybko płeć określił. Pupę wystawiła? 😁
Dudka1997, Morelka456, Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Oo jakie śliczne zdjęcie,zazdro,co do stroju to ja kocham shein,zawsze ciuchy na czasie,fajne ceny i rozmiary,no ale ja większą jestem,i napewno u mnie tylko strój jednoczęściowy
Dziewczyny czy wy macie zachcianki,ja mam mega na pomidory,mogę jeść w każdej postaci,zupa pomidorowa, spagetti,na kanapce,jezuuuu zaraz zamienię się w pomidora 😁
Madeline lubi tę wiadomość