Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Morelka456 wrote:No to witaj w klubie. Mamy to samo. Masz już umówioną wizytę?
-
W poprzedniej ciąży jak chodziłam do ortodonty i wypadło mi czyszczenie zębów to powiedziały, że bezpieczniej w drugim trymestrze i tak zrobiłam. Teraz czyściłam przed ciążą, jakiś miesiąc przed. Czeka mnie jeszcze kontrola u dentysty,ale to też już w drugim trymestrze,bo właśnie dziś zaczęłam 🙃
Morelka456, _Hope lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Morelka456 wrote:Robisz z znieczuleniem? A nie lepiej najpierw ogarnąć ubytek a później piaskowanie? Chyba,że tak Tobie dentysta powiedział 😉
-
Kasiastaraczka nie teraz medicover odpada myśle ze będzie to jednak bielanski 😃
Co do zębów tez muszę iść na kontrol i pewnie zrobienie czegoś ale pójdę w sierpniu na spokojnie, ja bez znieczulenia nie dam rady zrobić sobie zęba 🤣 wiec lepiej poczekam sobie, akurat moja gon mowila ze jak jest coś do zrobienia to robic od rszu bez stresu bo potem może być gorzej,
Tak wgl obudziłam się dziś i pomyślałam ze czuje się dobrze i wstałam ,ledwo doszłam do kuchni i od razu biegiem do łazienki i wymioty 🤮🤣 wiec już po dobrym samopoczuciu 🤣 i leżę haha -
Zapisalam się za tydzień na nifty. Z córką nie robiłam,ale teraz chce zrobić. Wtedy też myślałam,że samo pappa jest wystarczające. Córeczka jest zdrowa 😊
Wiec 19 czerwca mam nifty,prenatalne,pappa i stan przedrzucawkowy robione. To będzie pracowity dzień.Kasiastaraczka, _Hope, Matleena89, Nattttal lubią tę wiadomość
-
Morelka456 wrote:Żeby było kolorowo to boli mnie trochę gardło. Nie mam migdałów,ale widziałam że na języczku mam w jednym miejscu nalot. Prenalen tabletki do ssania nie pomagają. Tantum Verde chyba będzie ok prawda?
Ja używam tantuum Verde - skonsultowane z internista i ginekologiem ☺️Morelka456 lubi tę wiadomość
-
Kropeczek - tak z ciekawości, bo sama u swojego gin właśnie sprawdzam, ile płaciłaś za 3d prenatalne?
Ja czekam właśnie na wizytę u endokrynologa. Nie wiem czemu, ale dzisiejsze upały mnie dojeżdżają 😟
W ogóle, wchodzę do przychodni, a mój ginekolog właśnie do pracy przyszedł 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2023, 14:58
-
Morelka456 wrote:Zapisalam się za tydzień na nifty. Z córką nie robiłam,ale teraz chce zrobić. Wtedy też myślałam,że samo pappa jest wystarczające. Córeczka jest zdrowa 😊
Wiec 19 czerwca mam nifty,prenatalne,pappa i stan przedrzucawkowy robione. To będzie pracowity dzień.
To ja też 19 czerwca mam prenatalne usg. Harmony juz zrobilam w zeszłym tygodniu-czekam na wynik:) -
kropeczek wrote:On mi na każdym USG daje zdjęcie 3D. Normalna wizyta 260zł, prenatalne USG+PAPPA 550zł
-
Jestem po prenatalnych
6,3cm dzieciaka
Serduszko 149 - lek mówi że oki, ale jakoś zaczęłam się martwić że powoli. Jak wasze?
Pyta co jest w domu ? Mówię chłopczyk. Odpowiedz : to będzie drugi chłopak 🙈😁
Byłam pewna ze noszę w brzuchu dziewczynkę !
Oddałam krew na pappe i zobaczymy.
Ps. Ja już czuję jak skaczeKasiastaraczka, Nattttal, alex0806, Morelka456, Madeline , e_mil_ka, Dudka1997, _Hope lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku