Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Iruletka wrote:A gdzie konkretnie przyjmuje? Czy długo trzeba czekać na wizytę i czy usg robi w gabinecie? Ja lata świetlne temu chodziłam do Żółcińskiej jak miałam guzki na tarczycy. Ale u niej zawsze długo czeka się na wizytę, a tu trzeba szybko działać.
Prywatnie na Warszawskiej i robi usg, a na nfz na Parkitce. Chyba jeszcze w Klarze jest. Na nfz przy pierwszej wizycie czeka się niestety bardzo długo, ale możesz próbowaćIruletka lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Ewka094 wrote:Hejka dziewczyny, dobrnelam do końca, mój maluch ma dzisiaj leniwy dzień, lubi mnie do zawału doprowadzać
Co do materacykow to chyba kupię pianka-lateks. Wczoraj kupilam wanienke. Ochraniacze na lozeczko planuję kupić takie poduchytylko jeszcze lozeczka nie wybrałam.
Nataliamonika mogłabyś podesłać mi stronkę , z której zamawialas łóżeczko? Spodobalo mi się, ale nigdzie nie mogę go znaleźć, a nie pamietam na której stronie link podawalas
Tutaj zamawiałam, cynk dostałam od WachciowejJest podana cena 440 zł, ale teraz 480 kosztuje
https://web.facebook.com/sekretypuchatka/photos/a.242689659523669.1073741828.210247856101183/242692276190074/?type=3&theater
A tu masz stronę producenta
http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-misza-mint-grey-120-60-z-szuflada-ID394
Jest jeszcze taka wersja i bez szuflad, ale nie wiem czy w tym Sekrety Puchatka mają
http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-misza-120-60-z-szuflada-ID316Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:Lady L4 można wystawić na pewno do 2 dni w tył a może i 3 dni nie pamiętam. Musisz sobie sprawdzić. Ja miałam taki jeden przypadek na początku ciąży.
Kiedy masz kolejną wizytę? -
emikey wrote:L4 mogą wystawiać wstecz. A jak potrzebujesz na szybko l4 to ja bym po prostu poszła do rodzinnego. On też może wystawiać zwolnienie dla ciezarnych.
tak zrobię, tylko jak pamiętacie, ja mam maraton lekarzy ;/ i takie coś mi dokłada znowu 2 dni dodatkowego jeżdzenia załatwiania, a jak wychodzę o 6 do wracam o 14 ;/ cały dzień w du.. ;/ a ja potem w nocy spać nie mogę bo mam skurczemasakra jakaś w tej ciąży, staram sie nie marudzić, i tak 6 miechów wytrzymałam, ale już mi brakuje sił.
-
nick nieaktualnyLady-trzeba było robić. Wszystko przed Tobą. Moja siostra robiła prawo jazdy w wieku 36lat
i jeszcze w ciąży
Ja sobie teraz nie wyobrażam telepac się komunikacja miejska. Tym bardziej, że na wsi mieszkam. A do mojego lekarza mam 56kmWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 17:48
-
nataliamonika wrote:Umówiłam się na USG 3. trymestru na 3 października. Policzyłam, że będzie 30+4.
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Lady-trzeba było robić. Wszystko przed Tobą. Moja siostra robiła prawo jazdy w wieku 36lat
i jeszcze w ciąży
Ja sobie teraz nie wyobrażam telepac się komunikacja miejska. Tym bardziej, że na wsi mieszkam. A do mojego lekarza mam 56kmi oblałąm 10 razy, teraz nam się finanse skończyły
niestety nawet w lombardzie się zadłuzyłam na ostatni (miałam nadzieję zwycieski) egzmain
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 18:40
-
nick nieaktualnyOj tam... Ja swój pierwszy kupiłam za 1500. Cinqecento i to pamiętam,ze zasłużyłam sie z karty kredytowej ( ja zrobiłam prawo jazdy w wieku 25lat) Zrobiłam nim jakieś 15tys km i sprzedałam. Nazywana była przeze mnie biała strzałą
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Przyznaję Ci rację. 10 razy to hardkor ja bym się dawno poddała. Ja byłam tak zestresowana, że przy drugun podejściu miałam sraczke (zdałam) a na motocykl jak zdawałam to ryczałam z nerwów po drodze (zdałam za pierwszym). Już mniej mnie stresowała matura czy obrony prac licencjackiej i magisterskiej. Jedynie przed czym się bardziej denerwowałam to był ślub
-
Uff nadrobilam cały dzisiejszy dzień !oczywiście jeżeli chodzi o forum.
Dzisiaj szefowa się trochę mnie wyzyla imojej koleżance. Byłam tak zdenerwowana ze prawie się poryczalam,a staram się tego nie robić.
Potem okazało się ze jestv1 dzień na glodowce i stąd ten humor...Ale niesmak pozostał.
Suma summarum jutro zabiera nas na sushi -
nick nieaktualnyA ja nie mam prawa jazdy i póki co nie chcę robić
Większe dawki nospy i magnezu trochę pomagają i mam mniej skurczy w ciagu dnia. Ostatniej nocy też nie budziłam się przez kamienny brzuch. No niemniej jednak lekarka każe mi na razie bezwzględnie leżeć...no to leżakuję.
Mama mi dziś zrobiła niespodziankę i przyjechała ugotować mi zupę pieczarkową na którą od bardzo dawna mam ochotę -
nick nieaktualnyOpolanka ale sie ciesze z super wiesci
)) ja mam echo u wloch 19 o ile 18 tego dostane skierowanie os gina
i w koncu ktos kompetentny dal jasny przekaz ze norma jest do 180 ale mowila do ktorego tc??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 19:57
-
Dziewczyny mam jesCxe pytanie z natury księgowej. Jeżeli pójdę np. Od października na zwolnienie lekarskie i będę dostawać te 2 miesiace kasę z ZUSu to liczy mi się ta kwota potem do średniej do macierzyńskiego ?
-
Amus87 wrote:Opolanka ale sie ciesze z super wiesci
)) ja mam echo u wloch 19 o ile 18 tego dostane skierowanie os gina
i w koncu ktos kompetentny dal jasny przekaz ze norma jest do 180 ale mowila do ktorego tc??
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(