Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAkurat nie było za dużego wyboru. Z małych (84cm) były tylko bezowo-krenowe, a z dużych (100cm)- bezowo-kremowe i niebieskie. Mąż chciał strasznie niebieska, taka błękitną była, ale w środku była ciasniejsza. A i tak mniejsza wydawała mi się zgrabniejsza. Jestem zadowolona.emikey wrote:Też chce najzwyklejsza wanienke, bez żadnych siedzisk ani nic, taka jak Twoja, tylko chciałabym transparentna.
-
nick nieaktualny
-
Wanienka wymarzyla mi sie chicco z przewijakiem. Ogólnie nie przepadam za ta firma ale wanienka jest mega, tym bardziej, ze przewijaka raczej na początku miec nie bedziemy tak jak i lozeczka.
Do tego stopnia o niej myślę, ze dzis w nocy śnił mi sie ogromny sklep chicco i nic mi sie tam nie podobalo, nic wybrac nie moglam, tylko ta wanienka
Tez macie takie głupie sny?
Coco55 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nie kupowaliśmy stelaza. Koło łóżeczka będzie stała komoda i na tej komodzie będę stawiała ta wanienke. Jakoś te stelaze dla mnie mało stabilne.
Ja właśnie nie mam gdzie postawić i niby przy tej, którą upatrzyłam jest wzmianka, że stelaż jest stabilny, ale mnie zmartwiłaś teraz
https://zilon.pl/8081-thickbox_default/cam-kit-bagno-skladany-zestaw-do-kapieli-wanienka-stelaz-i-polka.jpgGaja

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyNatalia- ten co pokazałaś, to i może jeest stabilny, ma w środku dodatkowo półkę, to może ona trzyma go bardziej. Najlepiej by było obejrzeć i dotknąć, potrząsnąć. Te co ja dotykałam, to nie wzbudziły mojego zaufania na tyle, żeby włożyć tam wanienke i kąpać w tym dziecko.
I jeszcze jedna sprawa, myślę, że na początku może bym go rozkładala, ale potem z lenistwa stał by złożony, a wanienka i tak by lądowała na komodzie
Mam duży dom, Ale akurat łazienki mam małe i taki stelaż na stałe by mi gracił. W pokoiku też bym nie chciała, żeby stał na stałe, więc w sumie problem się rozwiązał. Ale naprawdę, te stojaki co oglądałam to jakieś "trzesace" były dla mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 21:58
-
nick nieaktualnyLaura-moja siostra miała taka wanienke z przewijakiem. Nie wiem z jakich materiałów ma chicco, moja siostra miała na "drewnianym" stelaza. Wanienka miała niby spust wody i odpływ, Ale i tak później 3mcach zaczął odchodzić laminat z tego stojaka. I w sumie korzystała z przewijają, a wanienke kupiła oddzielnie.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Natalia- ten co pokazałaś, to i może jeest stabilny, ma w środku dodatkowo półkę, to może ona trzyma go bardziej. Najlepiej by było obejrzeć i dotknąć, potrząsnąć. Te co ja dotykałam, to nie wzbudziły mojego zaufania na tyle, żeby włożyć tam wanienke i kąpać w tym dziecko.
I jeszcze jedna sprawa, myślę, że na początku może bym go rozkładala, ale potem z lenistwa stał by złożony, a wanienka i tak by lądowała na komodzie
Mam duży dom, Ale akurat łazienki mam małe i taki stelaż na stałe by mi gracił. W pokoiku też bym nie chciała, żeby stał na stałe, więc w sumie problem się rozwiązał. Ale naprawdę, te stojaki co oglądałam to jakieś "trzesace" były dla mnie.
Stacjonarnie go nie dostanę, jak coś to najwyżej zwrócę
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Gaja

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyO juz widziałam ten przewijak i wanienke z chicco. Tu nie powinno nic się dziać z jakością. Ale cena powalająca. 500zl za to cudo. Czasem zastanawiam się, czy chicco jakiegoś złota nie chowa w tych swoich produktach, że osiągają taka cenę.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak cena jest szalona, ale dobry stojak tez kosztuje, przewijak tez. Pewnie wszystko osobno tez by kosztowalo "podobnie" Widziałam ja na żywo. Stabilna i przewijak tez spoko, ma odplyw. Stałaby na stale w łazience. Niestety od podstawówki mam problemy z kręgosłupem i nie chce dźwigać wanienki z wodą, wiec kombinuję jak mogę

-
nick nieaktualnyJa bym nie chciała mieć tego na stałe w łazience. Może sama wanienke na stojaki to jeszcze. Ale przewijak to już nie. Wygodniej mi będzie mieć go pod "ręka" na łóżeczku. W razie czego szybko można zmienić pieluszke. Szczególnie wygodne w nocy. Ale oczywiście co komu pasuje
-
nick nieaktualny
-
No tak ale u nas zwykle łóżeczko sie nie zmieści w sypialni niestety, tylko dostawka, wiec przewijak odpada. Potem bedzie za duza na przewijak. Aaaa właśnie, ta wanienke w razie czego można zlozyc i malo miejsca zajmuje.
-
nick nieaktualny
-
Kurczę a ja widziałam stojaki tylko cos kolo 100zl i to takie chwiejne. Wanienki faktycznie cos do 20 zl juz sa.Amus87 wrote:Ja za stojak do wanienki dalam 30 zl za wanienke 25 zl a za przewijak 20 zl nie wiem gszie wy macie takie ceny chyba ze to jakies markowe

Muszę chyba jeszcze poszukac czegos.
-
nick nieaktualny
-
Ja nie uważam żeby czytanie etykiet było fanaberia. Co prawda na kosmetykach się nie nie znam więc te składy mi niewiele mówią ale jeśli chodzi o jedzenie to ja wszystko czytam.
Moje dziecko nie dostanie słodyczy tak długo jak tylko się da. Biada jak jakaś babcia da czekoladkę, jak się o tym dowiem to ma przerąbane
nataliamonika, Aboa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Dzięki Amus

Ja też nie widziałam nigdzie takich tanich stojakow. Najtańsze były po 80zl i nic specjalnego. Kawałek "drutu" po przekątnej
a już tak tanich przewijakow to już w ogóle nie spotkałam. Sztywne najtańsze od 40zl.
Najdroższa jest Beaba, wanienka ze stojakiem 5 stów i tu się raczej niestety płaci też za firmę. Ta którą znalazłam kosztuje razem ze stojakiem 220, więc mam nadzieje, że ten stojak jest porządny.Gaja

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc