Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Też chce najzwyklejsza wanienke, bez żadnych siedzisk ani nic, taka jak Twoja, tylko chciałabym transparentna.
-
nick nieaktualny
-
Wanienka wymarzyla mi sie chicco z przewijakiem. Ogólnie nie przepadam za ta firma ale wanienka jest mega, tym bardziej, ze przewijaka raczej na początku miec nie bedziemy tak jak i lozeczka.
Do tego stopnia o niej myślę, ze dzis w nocy śnił mi sie ogromny sklep chicco i nic mi sie tam nie podobalo, nic wybrac nie moglam, tylko ta wanienka
Tez macie takie głupie sny?Coco55 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nie kupowaliśmy stelaza. Koło łóżeczka będzie stała komoda i na tej komodzie będę stawiała ta wanienke. Jakoś te stelaze dla mnie mało stabilne.
Ja właśnie nie mam gdzie postawić i niby przy tej, którą upatrzyłam jest wzmianka, że stelaż jest stabilny, ale mnie zmartwiłaś teraz
https://zilon.pl/8081-thickbox_default/cam-kit-bagno-skladany-zestaw-do-kapieli-wanienka-stelaz-i-polka.jpgGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyNatalia- ten co pokazałaś, to i może jeest stabilny, ma w środku dodatkowo półkę, to może ona trzyma go bardziej. Najlepiej by było obejrzeć i dotknąć, potrząsnąć. Te co ja dotykałam, to nie wzbudziły mojego zaufania na tyle, żeby włożyć tam wanienke i kąpać w tym dziecko.
I jeszcze jedna sprawa, myślę, że na początku może bym go rozkładala, ale potem z lenistwa stał by złożony, a wanienka i tak by lądowała na komodzieMam duży dom, Ale akurat łazienki mam małe i taki stelaż na stałe by mi gracił. W pokoiku też bym nie chciała, żeby stał na stałe, więc w sumie problem się rozwiązał. Ale naprawdę, te stojaki co oglądałam to jakieś "trzesace" były dla mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 21:58
-
nick nieaktualnyLaura-moja siostra miała taka wanienke z przewijakiem. Nie wiem z jakich materiałów ma chicco, moja siostra miała na "drewnianym" stelaza. Wanienka miała niby spust wody i odpływ, Ale i tak później 3mcach zaczął odchodzić laminat z tego stojaka. I w sumie korzystała z przewijają, a wanienke kupiła oddzielnie.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Natalia- ten co pokazałaś, to i może jeest stabilny, ma w środku dodatkowo półkę, to może ona trzyma go bardziej. Najlepiej by było obejrzeć i dotknąć, potrząsnąć. Te co ja dotykałam, to nie wzbudziły mojego zaufania na tyle, żeby włożyć tam wanienke i kąpać w tym dziecko.
I jeszcze jedna sprawa, myślę, że na początku może bym go rozkładala, ale potem z lenistwa stał by złożony, a wanienka i tak by lądowała na komodzieMam duży dom, Ale akurat łazienki mam małe i taki stelaż na stałe by mi gracił. W pokoiku też bym nie chciała, żeby stał na stałe, więc w sumie problem się rozwiązał. Ale naprawdę, te stojaki co oglądałam to jakieś "trzesace" były dla mnie.
Stacjonarnie go nie dostanę, jak coś to najwyżej zwrócęSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyO juz widziałam ten przewijak i wanienke z chicco. Tu nie powinno nic się dziać z jakością. Ale cena powalająca. 500zl za to cudo. Czasem zastanawiam się, czy chicco jakiegoś złota nie chowa w tych swoich produktach, że osiągają taka cenę.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak cena jest szalona, ale dobry stojak tez kosztuje, przewijak tez. Pewnie wszystko osobno tez by kosztowalo "podobnie" Widziałam ja na żywo. Stabilna i przewijak tez spoko, ma odplyw. Stałaby na stale w łazience. Niestety od podstawówki mam problemy z kręgosłupem i nie chce dźwigać wanienki z wodą, wiec kombinuję jak mogę
-
nick nieaktualnyJa bym nie chciała mieć tego na stałe w łazience. Może sama wanienke na stojaki to jeszcze. Ale przewijak to już nie. Wygodniej mi będzie mieć go pod "ręka" na łóżeczku. W razie czego szybko można zmienić pieluszke. Szczególnie wygodne w nocy. Ale oczywiście co komu pasuje
-
nick nieaktualny
-
No tak ale u nas zwykle łóżeczko sie nie zmieści w sypialni niestety, tylko dostawka, wiec przewijak odpada. Potem bedzie za duza na przewijak. Aaaa właśnie, ta wanienke w razie czego można zlozyc i malo miejsca zajmuje.
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Ja za stojak do wanienki dalam 30 zl za wanienke 25 zl a za przewijak 20 zl nie wiem gszie wy macie takie ceny chyba ze to jakies markowe
Muszę chyba jeszcze poszukac czegos.
-
nick nieaktualny
-
Ja nie uważam żeby czytanie etykiet było fanaberia. Co prawda na kosmetykach się nie nie znam więc te składy mi niewiele mówią ale jeśli chodzi o jedzenie to ja wszystko czytam.
Moje dziecko nie dostanie słodyczy tak długo jak tylko się da. Biada jak jakaś babcia da czekoladkę, jak się o tym dowiem to ma przerąbanenataliamonika, Aboa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Dzięki Amus
Ja też nie widziałam nigdzie takich tanich stojakow. Najtańsze były po 80zl i nic specjalnego. Kawałek "drutu" po przekątneja już tak tanich przewijakow to już w ogóle nie spotkałam. Sztywne najtańsze od 40zl.
Najdroższa jest Beaba, wanienka ze stojakiem 5 stów i tu się raczej niestety płaci też za firmę. Ta którą znalazłam kosztuje razem ze stojakiem 220, więc mam nadzieje, że ten stojak jest porządny.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc