Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAztoria kciuki by sie udalo
)
Zle spalam
Echo serca.mi sie snilo ze jakies glupoty wyszly
Tetno do 4 dni malej od 135-155 chyba w koncu sie obniza hehe
Wczoraj czulam kopniaki na raz i na dole i u gory potem i z prawej i lewej obraca soe jeszcze mala -
byłam wczoraj na wizycie, mały waży 1,11kg, odpowiada na 28+0tc
ustawił się główka w dół i wg mojej lekarki w takiej pozycji już zostanie do porodu
wszystkie pomiary wyszły dobrze , ja dostałam od położnych reklamowke z próbkami;)
z gorszych informacji , moja lekarka odchodzi z medicovera więc będę musiała w nią zainwestować prywatnie 150zl za wizytęprzynajmniej tyle dobrze ze powiedziała mi że przy takiej ciąży ponowna wizyta będzie konieczna za 4 tygodnie , to się umówię na początek października.
a dziś na 16 pierwsze zajęcia w szkole rodzenia
co do zdjęć z usg ja też nie należę do tych które wystawiają zasikane testy ciążowe do internetu. ani tym bardziej nie mam ochoty wstawiać zdjęć moich wnętrzności z usg. ale widze po moich znajomych ze jest taka moda. pozostaje nie komentować i nie lajkowaćAmus87, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, k878, Wachciowa, Iruletka, Lady Savage lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Aztoria wrote:Oo kolejny juz taki duzy dzieciaczek
Szkoda z ta lekarka ale jak jestes z nej zadowolona to warto u niej zostac.
Ja po pierwszych zajeciach w szkole rodzenia jestem zadowolona tylko ciezko wysiedziec 2,5 godzinyto były tylko wykłady ? Nas to czeka dopiero pod koniec września także też nie mogę się doczekać
Jutro mam wizytę y mojego lekarza prowadzącego z lux medu i na sama myśl mnie trzęsie. Nie mam kompletnie jakoś empatii doctej placówki. -
Olka mnie w nocy tak skopala w bom, że aż mnie bolało. Ostatnio byla ułożona poprzecznie więc podejrzewam, że tam ma girki. Musiałam wstać, pochodzić i ją ululac troche bo zwariować szło.
Od kilku dni próbuje nagrać brzuch. Co chwutam telefon to przestaje się ruszać i dupa. Chyba nie zostanie gwiazdą filmową -
Ja się witam z łóżka. Zaczynamy 28 tydzień
Pierwszy leżący dzień przede mną. Coś czuję, że może być różnie z tym leżeniem, ale będę jak najwięcej się kłaść.
Aztoria powodzenia! Ja glukozę przeszłam bez większych problemów, tylko spać mi się chciało okropnie.
Alxawl mój wczoraj miał 1,2kg. Duuuużo, a zawsze był bliżej tej dolnej granicy normy. Twój też spory, a ciążę masz kilka dni starszą. Ale wiadomo, że to waga szacunkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 07:48
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Olka mnie w nocy tak skopala w bom, że aż mnie bolało. Ostatnio byla ułożona poprzecznie więc podejrzewam, że tam ma girki. Musiałam wstać, pochodzić i ją ululac troche bo zwariować szło.
Od kilku dni próbuje nagrać brzuch. Co chwutam telefon to przestaje się ruszać i dupa. Chyba nie zostanie gwiazdą filmową
Mam dokładnie to samo! Już kilka razy próbowałam i nickamera mojego małego krępuje
-
Coco to byla tylko teoria bo gimnastyke mam osobno. Byla polecona literatura. Bylo ze nerwy strach nie pomagaja w porodzie, ze pozytywne emocje sa bardzo wazne. Bylo o dbaniu o siebie w trzecim trymestrze, co spakowac do szpitala, jakie badania trzeba zrobic. I o objawach ze zbliza sie porod, jak liczyc czas i dlugosc skurczy, kiedy poznac ze odeszly wody itp. Na nastepnych zajeciach bedzie przebieg porodu.
Coco55 lubi tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualnyAztoria- wytrwałości!
Nesairah- wyśpij się, dzisiejszy dzień i tak nie zachęca do wstawania.
A co do wagi dzieciaczków, to lada chwila zaczną wszystkie przekraczać kilogram. A potem będziemy czekać,aż przekroczą 2 itd. Oby nie 4
Ja na tym opisie z echo mam podane 2 wagi szacunkowe małego, jedna to ta 790g, a druga 895gr, więc wydaje mi się,że bliżej mu do tej drugiej wagi i to by się zgadzało. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam teraz skierowanie na obie klasy ale tak.to robie tylko igm bo wiem ze nie przechodzilam to mi igg nie potrzebne
O juz zaczynam 26 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 08:25
Aztoria, k878, Szczesliwa_mamusia, Iruletka, Lady Savage, magdzia26 lubią tę wiadomość