Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala, zauwazylam, ze mam mniej wystajace obojczyki i delikatnie ramiana sie zaokraglily, a patrzac po bieliznie to ciut w biodrach mnie przybylo. Chyba twarz sie zaokraglila.
Jak widzialam zdj z bloga kobiety w ciazy tydzien po tygodniu, czy bliższą kolezanke , to mam wrazenie, ze kazda sie zaokragla. Wiec kto wie, czy faktycznie nasz organizm nie zbiera zapasow nawet przy zwyklym jedzeniu, a nie przejadaniu sie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 22:54
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iruletka wrote:W dniu ostatniej wizyty przytrafiła mi się dziwna dolegliwość, a mianowicie nie mogłam ścisnąć pięści i w ogóle czułam jakbym straciła siłę w rękach. Przestraszylam się i odpuściłam prowadzenie auta w tym dniu. Na wizycie pytam się lekarza co to takiego i czy jest na to jakiś sposób. A Wiktor na to, że jest na to bardzo prosty sposób. Ja się pytam jaki. A on patrzy w moją kartę ciąży i mówi: 27.12 ale z racji tego, że będziesz miała cc to 22.12 wszelkie dolegliwości powinny minąć. Żartowniś się znalazł
No to pisałam, że pewnie minie po porodzieGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
malysmok84 wrote:o...a czemu do kitu? ja wlasnie slyszalam duzo pozytywnych opinii, ale ide sama zobaczyc bo nigdy na takich targach nie bylam.
-
nick nieaktualnyCocco-spoko. Nie zajazylam jakoś wcześniej, że chodzisz gdzieś jeszcze. No to ja bym się tym lekarzem z lux medu nie przejmowała. Olej to. Przepisuje badania, które potem skonsutuj ze swoim lekarzem prowadzącym. Grunt,ze za to nie płacisz
O lux medzie słyszałam same zle rzeczy. My tam mieliśmy pakiet przez chwilę, to były najgorzej wydane pieniadze. Nawet w poniedziałek jak gadałam w szpitalu z jedna babka, to też narzekała na lux med i mówiła,ze gdyby tylko tam prowadziła ciążę, to słabo by było. My to nawet zadowoleni byliśmy z enel medu, aczkolwiek tam raz trafiłam na taka ginekolog-endokrynolog, że nigdy więcej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do tluszczyku to ja nie mam jakiegoś dodatkowego. Raczej mi zjechalo z twarzy, pasa i rąk. Brzuch ciągnie wszystko. Wczoraj mama zobaczyła mnie po 3 tygodniach i mowi, że wyglądam zgrabnie i że schudłam z ciała, a wszystko poszło w brZuch, który też do gigantów nie należy.
-
Ni3 mam pojecia,.nic nadzwyczajnwgo wczoraj nie jadlam. Ale juz po kolacji dopadla.mnie zgaga. Wzielam rennie i jakos zasnelam. A dzisiaj od 4 pobudka i takie ostre bole zoladka
Ja zwykle na to bralam smecte, ale nie wiem.czy moge bo w necie sa spezeczne informacje. A moj lekarz na weekwnd poza zasiegiem bo wyjechal...
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia