Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:
U mnie kłucia i ciągnięcia w szyjce już 2 razy były związane z totalnie bezobjawową infekcją. Llekarz badał, wszystko super też mówił że to wzrostowe a w posiwies grzybek po tej luteinie. Po kuracji mija jak ręką odjął i wgl szyjki nie czuję.
Dzięki Wam jeszxze raz za odp:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 08:16
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:waga mnie przeraża dziewczyny
nie chodzi o wage jako tako ale o skoki
02.09 87,6
tydzień temu 88,1
4 dni temu 88,3
przedwczoraj 88,7
wczoraj 88,8
dzisiaj 89,3
za duże te wahania.... -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Amus ja wczoraj rano wazyłam co dzisiaj 89.8, ale wieczorem jak weszałm na wagę i nagle zobaczyłam 93,2! to był szok. Rano 89,8 a wieczorem tyle. Ale w nocy tyle razy chodziłam siku i znów 89,8. Może u Ciebie dzidziuś nadrabia?
fakt wczoraj wypilam mało mało też sikać chodziłam ale az tak ?? nie wiem co myślec martwie sie czy to nei wielowodzie na ost USG mówił ze dużo wód ( nie mówi ze za dużo)
-
Ja nawet nie chce wchodzic na wage
jutro na wizycie się dowiem ile przybyło przez tydzień.
A dziś mój pierwszy raz w szkole rodzeniajuż nie mogę się doczekać.
Coco55 lubi tę wiadomość
-
Amus, jakby uważał, ze za dużo, to by zmierzył i ci powiedział. Serio, nie doszukuj się.
Zdaje się, że zakres normy dla wód jest dość szeroki i m.in. dlatego niektóre dziewczyny mają małe brzuszki, inne większe.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:kochana ale to waga tylko z rana
fakt wczoraj wypilam mało mało też sikać chodziłam ale az tak ?? nie wiem co myślec martwie sie czy to nei wielowodzie na ost USG mówił ze dużo wód ( nie mówi ze za dużo)
Najważniejsze,żeby z dzieckiem było dobrze
-
Amus87 wrote:waga mnie przeraża dziewczyny
nie chodzi o wage jako tako ale o skoki
02.09 87,6
tydzień temu 88,1
4 dni temu 88,3
przedwczoraj 88,7
wczoraj 88,8
dzisiaj 89,3
za duże te wahania....Opolanka 85, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Amus, ja mam chyba już + 9-10 kg na tapecie, a brzuch mały i jak wiesz - zamartwiam się o niskie dno macicy
Startowałam z wagą 68 kg przy wzroście 176, więc teraz już zaczynam się robić nieproporcjonalnym pulpetem. Jeszcze żeby w brzuch i cycki szło, a tu idzie w biodra, tyłek i uda ;/ A przed ciążą ta waga też nie była dla mnie do końca normalna, ale zażywane hormony i sterydy przy staraniach, zrobiły swoje. Apetyt mam teraz nieprzeciętny. Pierdzielę, mogę ważyć setkę, bylebym tylko moje dziecko donosiła do jakiegoś sensownego terminu i żeby było zdrowe.
P.S. Wczoraj mi mąż jechał do tesco o godz. 20 po ciasto snickers, bo mi się tak chciało, że prawie po ścianach chodziłam. ALe było dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 09:27
Nola lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Opolanka ja bym sie nie przejmowala jakby waga jakos normalnie leciala do gory tylko taki skoki
Ja juz u gina siedze tetno obadala teraz.czekam na dr mial byc o 10 a bedzie o 11. Kocham nfz.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Ja na wadze +4. Przez długi czas trzymałam swoje 300g a teraz machina ruszyła i idzie w górę. Przez trzy ostatnie tygodnie przybyło mi 1kg. Nie jest aż tak tragicznie ale ... ważę już prawie tyle co mąż. Jak będę ważyć więcej to będę czuć się niekomfortowo
-
Ja bardzo, bardzo delikatnie czuję tą czkawkę
Wczoraj raz czułam niemal przy pępku, a tak reszte razy i dziś rano niziutko bardzo.
U mnie już jakieś 14-15 kg na plusie, przyrost wagi odrobinę chyba przystopował patrząc na to, że wcześniej było tyle samo w takim czasie, a teraz więcej dziecko zaczyna już przybierać. Chociaż z Olą miałam na koniec 27 tygodnia +12 kg, a teraz tydzień wcześniej i więcej już. Jeśli przyrost będzie proporcjonalnie o 1kg większy gdzieś na miesiąc w ostatnim trymestrze tak samo jak z Olą, to dobiję do 30kg prawie...
Opolanka - będziemy proporcjonalnymi pulpecikamiKula to kształt "doskonały"
Opolanka 85, Nola lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Znalazłam dla mojego męża fajną koszulkę:
http://www.tintprint.com/sklep/glowna/2443-dla-niego.html
W końcu on zawsze powtarza, że jestem samozwańczym ginekologiem, weterynarzem i ogólnie udaję, że wszystko wiemhaha
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Amus, Twoje skoki to dla mnie normalny wzrost wagi.
Nie przejmuj sie tym! Pisza, ze w drugim trymestrze tyje sie srednio 300-500 gram tygodniowo. Ciekawa jestem ile z Was tak proporcjonalnie przybiera? Ja potrafie w jednym tygodniu zlapac 200 gram, a w nastepnym 800 gram. Nie jedzac inaczej.Amus87 lubi tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:No moze moze hehe
Opolanka jak brzmialo skierowanie na echo? Wiem ze musi byc podana przyczyna ale nie wiem czy moze byc skieoreanie na echo serca plodu ? Wiem ze w rudzie slaskiej chcieli by bylo do pracowni echografi czy jakos tak
Pieczątka jednostki kierującej była ze szpitala, kody NFZ szpitalne, podpis i pieczątka z numerem mojej ginekolog prywatnej. To wystarczyło.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(