Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie 20kg na plusie i od ponad miesiąca waga stoi w miejscu. dla mnie w ogóle przybieranie na wadze w tej ciąży jest dziwne...do 15 tygodnia ciąży przytyłam 15kg (wtedy najbardziej wymiotowalam), potem między 15 a 23 tygodniem jeszcze niecale 5kg i od początku sierpnia do teraz ważę 80kg :o nie wiem co mnie czeka dalej , w każdym razie skoki wagi w poprzedniej ciąży miałam zupełnie inne i ostatecznie w 2011 roku przytyłam ponad 30kg które zrzucałam 2 lata...
moje paczki z allegro zaczynają splywac:) to co mogłam kupiłam używane na olx, ubrania w większości mam po córce tylko dokupilam kilka niebieskich i typowo chłopięcych ciuszków na wyprzedażach , a resztę wyprawki zamówiłam z mezem na allegro wzięliśmy raty 0% żeby nas nie wykończyło finansowo wyskoczenie z kilku stowek na razdam zdjęcie na fb jak już wszystko dojedzie
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Nola wrote:U nas to samo zostaly zaslony, lampa i niestety cale malowanie ktore mnie blokuje bo dopiero po nim moge skladac mebelki a fachowcy maja czas dopiero w pazdzierniku
Jestem przerazona ze sie nie wyrobimy Ciagle cos zalatwiamy kupuje a i tak konca nie widac
ROZGLADALYSCIE SIE JUZ DZIEWCZYNY ZA KOMBINEZONEM? rodziny zima...a laktator jaki wybralyscie?
Mam jeden kombinezon taki gruby i jeden welurowy ocieplany, do tego kupię ze 2 kocyki i wystarczy.
Laktatora nie kupuje, miałam elektryczny z aventa, ale w ogóle mi nie pomagał, za słabo ciągnął, córa lepiej sobie radziła, ładnie opróżniała piersi, a laktator tylko lekko smyrał i nic nie leciało.
Z kosmetyków tylko oilatum, sudocrem i krem na mróz. Ręczniki z kapturem mam po starszych dzieciach, kupię jeszcze kilka pieluch tetrowych i to tyle.Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:
Ale mnie to gardlo bolitandum verde psikam ale wiele nie daje. Mama tez narzeka na gardlo
Możesz płukać glimbaxem, tylko uważaj, żeby nie połknąć, jest rewelacyjny.
No i standardowo: dużo ciepłego picia, zdrowiej, bo jeszcze cała deszczowa jesień przed nami..Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:waga mnie przeraża dziewczyny
nie chodzi o wage jako tako ale o skoki
02.09 87,6
tydzień temu 88,1
4 dni temu 88,3
przedwczoraj 88,7
wczoraj 88,8
dzisiaj 89,3
za duże te wahania....
Ja takie wahania mam na co dzień, tylko że u mnie raz góra raz dół. Wszystko zależy od tego co zjem na kolacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 11:34
-
Witajcie,
na gardło polecam płukanki z wody utlenionej. Bardzo pomagają.
A teraz ćwiczę przed piątkową glukozą, właśnie pożeram dziesiątą bezę. Aż mnie zemdliło.
Dotarła dzisiaj do mnie paczka z Gemini. Nie zaznaczyłam koloru i Tomek otrzymał różową szczotkę do włosków -
nick nieaktualnyKupiłam fotelik, łóżeczko, materacyk, 2przescieradla i okrycie kąpielowe. Dopiero wieczorem mąż przyniesie z samochodu, to zrobię zdjęcia. Teraz będę musiała truć dupę,zeby złożył łóżeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 12:30
Aztoria, k878, Lady Savage, [m]alina, salenne, Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Kupiłam fotelik, łóżeczko, materacyk, 2przescieradla i okrucieństwo kąpielowe. Dopiero wieczorem mąż przyniesie z samochodu, to zrobię zdjęcia. Teraz będę musiała truć dupę,zeby złożył łóżeczko
To mi poprawiłaś humor!!!!!! Dzięki kochana!
Szczesliwa_mamusia, Lady Savage lubią tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny