Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
A progesteron co powoduje w naszym organizmie. Czemu np jednych bolą piersi a innych nie itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
magdzia26 wrote:Dziękuję za wszystkie odp zapytam na pewno gina o to... a dzisiaj postanowilam jednak przejść się na betę bo juz wytrzymać nie mogę
Ja chyba jednak pójdę w poniedziałek na betę, boję się jej strasznie.. Mam nadzieję że ładnie rośnie.,Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nesairah wrote:A gdzie wy robicie bete w sobote? Wyniki tego samego dnia?
W Śląskich kiedyś mi mówiła babka że jak zrobisz rano to jest szansa że dostaniesz jeszcze wynik a tak to pewnie szpital lub klinika która czynna do 15Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Witam się i ja
A progesteron co powoduje w naszym organizmie. Czemu np jednych bolą piersi a innych nie itpYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ja się obudziłam dzisiaj o 3 ej w nocy. Miałam okropny sen. Z 2 godziny przeryczałam. Już sobie wmówiłam, że zanik wszystkich objawów oznacza że tam już nic nie ma. Od kilku dni mi nic nie jest i nic mnie nie boli. Biore duphaston 2 razy dziennie to może on to wszystko jakoś podtrzymuje.
Nola lubi tę wiadomość
-
Ja tak samo dziś mam, biust już mnie tak nie boli jak jeszcze parę dni temu i już schiza czy wszystko dobrze jest.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Lady Savage wrote:W poznaniu jest laboratorium czynne 7 dni w tyg 24 h i o ktorej bys nie poszla to pobiora probki i przu wyjsciu mowia o ktorej sa wyniki
A gdzie jest takie laboratorium? Tez jestem z Poznania pojde zrobic bete, moze jak bedzie dobrze przyrastac to moze rzeczywiscie jest jeszce za wczesnie na zobaczenie zarodka...
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
nick nieaktualny
-
Monal wrote:A masz jakieś bóle jajnika albo podbrzusza, albo cokolwiek z dolegliwości?
Czasami mnie zakluje jajnik i czasem mam ciągnięcia w podbrzuszu ale wiesz schiza jest.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Susanna to zrob tam gdzie wczoraj i może akurat urosło.
Ja dziś znów mam jakoś ala depresję. Jestem załamana stosunkiem mojej siostry do ciąży, mam dość.
U mnie też ovjawy jakby minęły tylko brzuch mnie boli ale to raczej na tle nerwowym. Nie mam ochoty nic jeść poprostu najchętniej bym się położyła i nie wstawala