Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My juz po wizycie, bąbelek ma 1020gr i wszystko super, moje wyniki tez sa w porzadku. Jak ostatnio byl 5 dni do tylu tak teraz jest trzy do przodu, wiec nadrobil
salenne, magdzia26, Lady Savage, A85K, Szczesliwa_mamusia, Iruletka, [m]alina, k878, emikey, Coco55, ara, Edith lubią tę wiadomość
Synuś
-
A u nas zapalenie migdałków +powiekszony mocno węzeł chlonny, zaczerwienione uszy, jakieś lekkie szmery osluchowo... wiec antybiotyk + jeszcze jakieś dodatkowe leki i do inhalacji berodual... przyszły tydzień można zapomnieć o przedszkolu, zakaz wychodzenia z domu...wyląduje w psychiatryku chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 17:46
-
My tez po wizycie. Mala wazy ok 850g i rozwija sie proporcjonalnie. Mialam wrzucic jakas fote, ale moje genialne dzieckk nie dosc ze zaslonilo sie raczkami to na dodatek stopkami! Istna akrobatka
Ja dostalam.kolejny lek na infekcje zobaczymy czy to ona powoduke skurcze czy jednak cos innego. Szyjka na szczescie trzyma.Lady Savage, salenne, Aztoria, Petitka, Szczesliwa_mamusia, Iruletka, magdzia26, [m]alina, k878, emikey, ara, Edith lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
Moim zdaniem karuzela to raczej na później... na początek jako matka trójki a już w grudniu czwórki dzieci dziecko bardziej zależy na poczuciu bliskości , noszeniu i mówieniu do niego .
A co do butelek ja korzystam z butelek NUK ...zamierzam także kupić podgrzewacz do butelek tej samej firmy tylko nie jestem zdecydowana na który model NUK się zdecydować....
A to buteleczki dla mojej księżniczki
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/76cd407c96e24b03][/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 18:14
Laura
-
Dziewczyny super, że dzieciaczki takie duże
Niech rosną kruszynki!
Co do karuzeli to u nas się bratowa oferowała, że sprezentuj więc sami raczej nie będziemy kupować.
Jeśli chodzi o butelki to nie jestem pewna. Wpadły mi w oko jedne marki Mimijumi bi fakturą smoczek ponoć przypomina pierś kobiecą, ale czasem w promocji można kupić bardzo fajne zestawy firmy Tommee Tippie od razu ze sterylizatorem i podgrzewaczem więc pewnie postawię na takie
W ogóle to dzisiaj dopadł mnie ból pachwin i jakby krocza. Podejrzewam, że to więzadła, ale strasznie to upierdliweWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 18:22
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:A jak z karuzelką do łóżeczka? Od kiedy? I jakie zabawki na start?
ja karuzelkę bym powiesiła coś koło 3 miesiąca dopiero, zabawki to zależy od dziecka, są dzieci co lubią piszczałki, ale są też takie co się ich boją, grzechotka też dopiero jak dziecko zacznie łapać, i też nie wszystkie lubią, moja najbardziej lubiła szelest worka foliowego, butelek, a najlepszą zabawką były dłonie mamy i taty. Mała kup coś tam od 3 miesiaca i próbuj. -
nick nieaktualny
-
Po co podgrzewacz? W mojej rodzinie nikt nie uzywał tego, ja przy Zuzi miałam propozycję zaadoptowania po Franku podgrzewacza, ale zrezygnowałam. Po co to jest? Mleko robisz przecież na bieżąco, mm nie moze stać dłużej jak 2 godziny, a mleko z cycka podgrzewać? Nie wiem, nie karmialam.
-
salenne wrote:Konkretny limit nie, mam nie przesadzać wiec pewnie włączę sobie raz po raz może jakiś mały spacer. Co nie zmienia faktu, że i tak w domu raczej odpoczywanie na leżąco.
Kiedy kolejne sprawdzenie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 18:38
-
malysmok84 wrote:My tez po wizycie. Mala wazy ok 850g i rozwija sie proporcjonalnie. Mialam wrzucic jakas fote, ale moje genialne dzieckk nie dosc ze zaslonilo sie raczkami to na dodatek stopkami! Istna akrobatka
Ja dostalam.kolejny lek na infekcje zobaczymy czy to ona powoduke skurcze czy jednak cos innego. Szyjka na szczescie trzyma. -
Lady ja doświadczenia w tej kwestii też niestety nie mam
Podgrzewacz jest w zestawie i szczerze mówiąc to wydaje mi się, że przyda się gdybym np miała nadmiar pokarmu i go zamrażała w woreczkach tak żeby mój R mógł karmić gdy mnie nie będzie w domu. Zobaczymy jednak jak to będzie bo często rzeczywistość wygląda ciut inaczej niż się planowało
Wolę kupić taniej wszystko w zestawie a potem najwyżej sprzedam jak nie będzie potrzebny
A85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Po co podgrzewacz? W mojej rodzinie nikt nie uzywał tego, ja przy Zuzi miałam propozycję zaadoptowania po Franku podgrzewacza, ale zrezygnowałam. Po co to jest? Mleko robisz przecież na bieżąco, mm nie moze stać dłużej jak 2 godziny, a mleko z cycka podgrzewać? Nie wiem, nie karmialam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 18:51