Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ara wrote:ja to w ogóle widzę kosmos u Ciebie, bo 22+6, też na chromie jestem i nie wiem o co kaman
co do wanienki to ja mam 100 i mi się wielka wydaje... mogłam chyba mniejszą wziąć bo do brodzika nam nie wchodzi, na początek będzie na pralce (choć tu też ledwo co się mieści) a potem na podłodze chyba, albo wymienię na mniejszą hmm
magdzia jak synek? lepiej już?ara lubi tę wiadomość
-
Ostatnio jakoś mało się odzywam, ale ciągle czytam!
Dziś mam słaby dzień. Czuję się mega słabospałabym tylko... jeszcze jakoś mi niedobrze. Czuję się jak w I trymestrze.
Do tego dziś teściowa wparowała i zaczęła mi mówić, gdzie mam meble ustawiać i że musimy kupić szafę koniecznie, bo do komody się nie zmieścimy. Ja chcę zminimalizować ilość mebli, bo i tak mało mamy już miejsca. Poza tym... sami potrafimy sobie zorganizować przestrzeń, w przeciwieństwie do niej (u teściów panuje syndrom zbieractwa).
No i mały rusza się od kliku dni bardzo nisko pod pępkiem. Wyżej wcale go nie czujęte ruchy jakieś dikatniejsze niż dotychczas, zastanawiam się czy wszystko ok.
-
Amus87 wrote:no to napisane ze pasteryzowany ale i ze "zamykany na zimno" nie czaje :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 16:17
-
nesairah, moja malutka też potrafi sięgnąć do jakichś 5 cm nad pępek, ale często siedzi nisko; zauważyłam też, że ma czasami dni na delikatniejsze ruchy, dużo zależy od pogody, mojego humoru i aktywności; myślę, że nie masz się co martwićCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Oby dziewczyny! Ostatnio miał główkę w prawej pachwinie prawie, teraz nie wiem, może się przekręcił jakoś. Czuję jego czkawkę często, ale właśnie nisko na dole.
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podziwiam Was dziewczyny pracujące. Ja już odpadłam miesiąc temu, a wcale nie mam ciężkiej pracy. Cieszę się, że już mogę odpoczywać i psychicznie przygotować się do grudnia. Dziś krótki spacer do sklepu zmęczył mnie, jak półmaraton.
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Oby dziewczyny! Ostatnio miał główkę w prawej pachwinie prawie, teraz nie wiem, może się przekręcił jakoś. Czuję jego czkawkę często, ale właśnie nisko na dole.
Mój czasami też leży poprzecznie na linii lub lekko pod pępkiem i potrafi "zamilknac" na prawie cały dzień. Jeszcze chwilą i już nie będą miały miejsca tak się kręcić te nasze maluchy. -
nick nieaktualnyJa już też nie mam siły nawet pracę. Na szczęście, klientek już mało. Może w sumie z 10mi zostało i jakoś rozkładają się w ciągu m-ca. Ale po takiej robocie, kręgosłup daje o sobie znać ostro. Z reszta Wojtuś też się wkurza, jak długo siedzę zgieta. Niby tam klientki mówią, że jak chce to mogę się położyć, Ale głupio Mi tak w trakcie powiedziec,zeby czekały, a ja się na pół godziny położę. Chce zrobić jak najszybciej, żeby szybciej skończyć i wtedy odpocząć. Październik, to jeszcze może dam rade popracować, ale w listopadzie to już chyba całkiem odpuszczę
-
nick nieaktualnyNo tak jakoś nie mam odwagi im odnowić. Ale one są przygotowane,ze w każdej chwili mogę odmówić, No i w listopadzie już raczej nie dam rady niż robić. Ręce okrutnie dretwieja. Manicure hybrydowych zajmował mi 45min, a w tej chwili robię go 1h15min. Już nie mówiąc o pedicure i rzęsach.
-
nick nieaktualny
-
Dzisiejszy kurier
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa7eb7fcf858.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 17:17
Szczesliwa_mamusia, nesairah, Jacqueline, nataliamonika, Petitka, salenne, k878, Coco55, Edith, Aztoria, Wachciowa, Lady Savage, Iruletka, magdzia26, Nola lubią tę wiadomość