Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam pierwszą rzecz dla malutkiej wreszcie
Pozwoliłam Oli wybrać kolor, troche ubolewam, że nie miętowy, ale tak sie do tego cieszyła
nesairah, Szczesliwa_mamusia, nataliamonika, Petitka, salenne, Eli, Edith, Aztoria, MalaHD, [m]alina, Lady Savage, Iruletka, magdzia26 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysalenne wrote:Ale się rozpisałyście
A mi od rana okropnie drga mięsień nad kolanem lewej nogi. Biorę dużo magnezu, bo 5 tabletek dziennie, wcześniej tak nie było. Dziwne. Cały czas brałam aspargin, od piątku mam zmniejszoną dawkę asparginu (3 dziennie) i do tego biorę jeszcze 2 magne b6. Myślicie, że to reakcja organizmu na mniejszą dawkę potasu? -
nick nieaktualnyemikey wrote:To jest ten tydzień. Zamawiamy wózek . I teraz mam 2 warianty. Z pojedyncza lub podwójną amortyzacja. Co jest lepsze?
k878 wrote:morfologia mi poleciała
hemoglobina 11
czerwone krwinki 3,6
płytki 172
pokrzywa i pietrucha nie dały rady
Jacqueline wrote:)
Wizyte mialam miec kolo 11 jutro a mam o 16 ale jak dzownili to balam sie ze nie bedzie badania :oWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 17:45
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Czy też macie tak, że jak dziecko kopie i zaczynacie do niego mówić, to przestaje kopać na chwilę tak jakby nasluchiwało?
malz zaczepia bo polozy reke i troche buja i od razu kopa dostaje
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Czy też macie tak, że jak dziecko kopie i zaczynacie do niego mówić, to przestaje kopać na chwilę tak jakby nasluchiwało?
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostałam wyniki
Hemoglobina wzrosła- już jest na poziomie 12- czyli już w normie
hematokryt- jeszcze ponizej normy,ale trochę podrósł od ostatniego razu
za to krwinek białych mam za dużo-ostatnio rosną, było 9,46, jest 10,08. Niby norma do 10, wiec nie jest tak źle,ale jakoś mnie to niepokoi.
Za to rosną szalenie neurocyty,a spadają szalenie limfocyty
Krwinki czerwone na tym samym poziomie, a spadły płytki krwi. Rozjechana na maksa ta moja morfologia. Na szczęście chociaż mocz w porządkuk878 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Dostałam wyniki
Hemoglobina wzrosła- już jest na poziomie 12- czyli już w normie
hematokryt- jeszcze ponizej normy,ale trochę podrósł od ostatniego razu
za to krwinek białych mam za dużo-ostatnio rosną, było 9,46, jest 10,08. Niby norma do 10, wiec nie jest tak źle,ale jakoś mnie to niepokoi.
Za to rosną szalenie neurocyty,a spadają szalenie limfocyty
Krwinki czerwone na tym samym poziomie, a spadły płytki krwi. Rozjechana na maksa ta moja morfologia. Na szczęście chociaż mocz w porządkuSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Petitka wrote:Oj współczuję. Ja też niby w pracy powiedziałam, że będę pracować do końca października, ale tak ostatnio plecy mnie bolą po 2h stania, że coś to czarno widzę
Z jednej strony miło zacząć wcześniej a z drugiej lepiej później posiedzieć sobie dłużej w domu z dzidzią. Zobaczymy jak to będzie. A jaką wykonujesz pracę Coco? Ja jestem kelnerką w hotelu więc niestety non stop na nogach. Pomimo częstych przerw jest już coraz trudniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie białe krwinki systematycznie rosły, ostatnio był duży skok z 13 niecałe na 15,2 czy 15,4. Po 5 tygodniach spadły na 11,8. Chora nie byłam, wiec nie wiem czemu aż taki wzrost a teraz spadek właśnie.
Hemoglobina ładnie trzyma, jak było 13,4 tak i dzisiaj też było tak samoMocz czysty, bakterii nie ma, tylko odczyn wzrósł znowu i już 7,5 ale tal to w moczu nic nie ma
W czwartek wizyta, na nfz, ale ma doktor posiew zrobić, tak przynajmniej mówił.
Ciekawa jestem strasznie jak tam szyjka, jak malutka leży i co u niej słychać12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nataliamonika wrote:Ja też nie wiem czy dotrwam, ale mam łatwiej, bo siedzę w domu na czterech literach. Niestety moja praca jest tak nieregularna, że czasem mam dzień wolny w tygodniu, czasami pracuję nawet w niedzielę, a teraz przynajmniej do środy czeka mnie siedzenie od rana do późnego wieczora. Na dodatek wnerwiam się, bo klienci nie płacą w terminie, a kolejne rzeczy wyprawkowe chciałam pozamawiać
Uroki wolnego zawodu...
-
nick nieaktualny