X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślązaczka wrote:
    Dziękuję Amus, już znalazłam :-)
    Lura, ja też nie wiem skąd dziewczyny wiedzą czym i w co dostają... ;-)
    Już ci mówię skąd ja wiem. Organy to da się poznać. A to czym mnie nawala wiem po usg. Na usg widziałam gDzie ma głowę i zaraz po tym mnie nią walił. Walenie głowa jest u mojego silniejsze niż nóżkami. Nóżkami to tak bardziej smyra mnie. Jak po usg wiedziałam co jest co to nauczyłam się rozróżniać nóżki i główkę. Raczek dalej nie wiem. Mój mąż.ostatnio się nabijam że mały smyra mnie swoim "willim"

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey- rozwalasz mnie czasami na łopatki swoimi postami :D

• emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Emikey- rozwalasz mnie czasami na łopatki swoimi postami :D
    Czym tym razem? :O

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mi babcia męża powiedziała, że się na buzi okrąglejsza zrobiłam. Chyba muszę przestać żreć bo ostatnio trochę przeginam. Dziś truskawki w miodzie maczałam :P

Zamówiłam przewijak i wanienkę. Wzięłam tą małą jednak, jak wyrośnie to kupię większą :)

Lady Savage, Petitka lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Czym tym razem? :O

Willim :D

Szczesliwa_mamusia, emikey, Lady Savage, magdzia26, Petitka lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Już ci mówię skąd ja wiem. Organy to da się poznać. A to czym mnie nawala wiem po usg. Na usg widziałam gDzie ma głowę i zaraz po tym mnie nią walił. Walenie głowa jest u mojego silniejsze niż nóżkami. Nóżkami to tak bardziej smyra mnie. Jak po usg wiedziałam co jest co to nauczyłam się rozróżniać nóżki i główkę. Raczek dalej nie wiem. Mój mąż.ostatnio się nabijam że mały smyra mnie swoim "willim"
    O dokladnie tak mialam napisac :D moje dziecie na dole uprawia zawody jakies (glowka i raczki) a i gory puka albo smyra ale nie bolesnie. Czasaminwypina zadek bo wczoraj na usg byla glowkowo i przodem do kregoslupa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    Willim :D
    Właśnie.

• emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, czyżby właśnie myśl że Wojtek smyra Cię willim przemknela Ci przez glowe? :>

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Szczęśliwa, czyżby właśnie myśl że Wojtek smyra Cię willim przemknela Ci przez glowe? :>

Hahahaha. Leje :D

magdzia26 lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałam z P, w przyszła niedziele na skończone 30tyg ma mi robić sesje ciążowa. Zobaczymy co to za masakra wyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Hahahha. Posikam się zaraz. Mój P nazywa to pisiorem :P

• emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli, że Twój smyra Cię pisiorem :D

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na pewno grzebie rączkami. Myślę,ze mój pęcherz pomylił z piłeczka. A mój żołądek z workiem treningowym. Bo kopie skubany po tym. Odbija się o niego,ze jakby chciał się odepchnąć i wyskoczyć :D :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ale się uśmiałam czytając :D Niemożliwe jesteście :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wiem, jak moje dziecko się urodzi. Odbije się o żołądek, jak pływacy od basenu i poprostu wyskoczy. Jedno parcie i złapią go w locie.Dobrze,ze jeszcze pepowina będzie, to daleko nie odleci. Zostanie skoczkiem, jak nic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 20:35

Petitka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie zajarzylam bez wyjasnienia hahaha takiego okreslenia nie slyszalam jeszcze :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora to narzekala ze ruchow nie czuje co? Macie juz dosc ;)? A gdzie tam 3/4 kg ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3/4kg to już nie kopnie, ale sie porządnie rozciągnie i pewnie gdzieś nogę włoży.

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    A ja nie zajarzylam bez wyjasnienia hahaha takiego okreslenia nie slyszalam jeszcze :p

Bo Emikey ma zagranicznego męża i pewnie dlatego ;-) u nas siusiak to zazwyczaj Wacek :-P jeśli ktoś już bardzo chce nadać siusiakowi imię :-)

dhpclr4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    3/4kg to już nie kopnie, ale sie porządnie rozciągnie i pewnie gdzieś nogę włoży.
    Rany ja pamiętam ten ból jak się Adaś wiercił u mnie w brzuchu po 30 tc, to naprawdę jest już wtedy mało przyjemne

dhpclr4.png
‹‹ 1191 1192 1193 1194 1195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ