Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ślązaczka wrote:Dziękuję Amus, już znalazłam
Lura, ja też nie wiem skąd dziewczyny wiedzą czym i w co dostają... -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj mi babcia męża powiedziała, że się na buzi okrąglejsza zrobiłam. Chyba muszę przestać żreć bo ostatnio trochę przeginam. Dziś truskawki w miodzie maczałam
Zamówiłam przewijak i wanienkę. Wzięłam tą małą jednak, jak wyrośnie to kupię większąLady Savage, Petitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Już ci mówię skąd ja wiem. Organy to da się poznać. A to czym mnie nawala wiem po usg. Na usg widziałam gDzie ma głowę i zaraz po tym mnie nią walił. Walenie głowa jest u mojego silniejsze niż nóżkami. Nóżkami to tak bardziej smyra mnie. Jak po usg wiedziałam co jest co to nauczyłam się rozróżniać nóżki i główkę. Raczek dalej nie wiem. Mój mąż.ostatnio się nabijam że mały smyra mnie swoim "willim"
moje dziecie na dole uprawia zawody jakies (glowka i raczki) a i gory puka albo smyra ale nie bolesnie. Czasaminwypina zadek bo wczoraj na usg byla glowkowo i przodem do kregoslupa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już wiem, jak moje dziecko się urodzi. Odbije się o żołądek, jak pływacy od basenu i poprostu wyskoczy. Jedno parcie i złapią go w locie.Dobrze,ze jeszcze pepowina będzie, to daleko nie odleci. Zostanie skoczkiem, jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 20:35
Petitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:A ja nie zajarzylam bez wyjasnienia hahaha takiego okreslenia nie slyszalam jeszcze :p
Bo Emikey ma zagranicznego męża i pewnie dlategou nas siusiak to zazwyczaj Wacek
jeśli ktoś już bardzo chce nadać siusiakowi imię
magdzia26 lubi tę wiadomość