WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślązaczka wrote:
    Dziękuję Amus, już znalazłam :-)
    Lura, ja też nie wiem skąd dziewczyny wiedzą czym i w co dostają... ;-)
    Już ci mówię skąd ja wiem. Organy to da się poznać. A to czym mnie nawala wiem po usg. Na usg widziałam gDzie ma głowę i zaraz po tym mnie nią walił. Walenie głowa jest u mojego silniejsze niż nóżkami. Nóżkami to tak bardziej smyra mnie. Jak po usg wiedziałam co jest co to nauczyłam się rozróżniać nóżki i główkę. Raczek dalej nie wiem. Mój mąż.ostatnio się nabijam że mały smyra mnie swoim "willim"

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey- rozwalasz mnie czasami na łopatki swoimi postami :D

• emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Emikey- rozwalasz mnie czasami na łopatki swoimi postami :D
    Czym tym razem? :O

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mi babcia męża powiedziała, że się na buzi okrąglejsza zrobiłam. Chyba muszę przestać żreć bo ostatnio trochę przeginam. Dziś truskawki w miodzie maczałam :P

Zamówiłam przewijak i wanienkę. Wzięłam tą małą jednak, jak wyrośnie to kupię większą :)

Lady Savage, Petitka lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Czym tym razem? :O

Willim :D

Szczesliwa_mamusia, emikey, Lady Savage, magdzia26, Petitka lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Już ci mówię skąd ja wiem. Organy to da się poznać. A to czym mnie nawala wiem po usg. Na usg widziałam gDzie ma głowę i zaraz po tym mnie nią walił. Walenie głowa jest u mojego silniejsze niż nóżkami. Nóżkami to tak bardziej smyra mnie. Jak po usg wiedziałam co jest co to nauczyłam się rozróżniać nóżki i główkę. Raczek dalej nie wiem. Mój mąż.ostatnio się nabijam że mały smyra mnie swoim "willim"
    O dokladnie tak mialam napisac :D moje dziecie na dole uprawia zawody jakies (glowka i raczki) a i gory puka albo smyra ale nie bolesnie. Czasaminwypina zadek bo wczoraj na usg byla glowkowo i przodem do kregoslupa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    Willim :D
    Właśnie.

• emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, czyżby właśnie myśl że Wojtek smyra Cię willim przemknela Ci przez glowe? :>

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Szczęśliwa, czyżby właśnie myśl że Wojtek smyra Cię willim przemknela Ci przez glowe? :>

Hahahaha. Leje :D

magdzia26 lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałam z P, w przyszła niedziele na skończone 30tyg ma mi robić sesje ciążowa. Zobaczymy co to za masakra wyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Hahahha. Posikam się zaraz. Mój P nazywa to pisiorem :P

• emikey Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli, że Twój smyra Cię pisiorem :D

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na pewno grzebie rączkami. Myślę,ze mój pęcherz pomylił z piłeczka. A mój żołądek z workiem treningowym. Bo kopie skubany po tym. Odbija się o niego,ze jakby chciał się odepchnąć i wyskoczyć :D :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ale się uśmiałam czytając :D Niemożliwe jesteście :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wiem, jak moje dziecko się urodzi. Odbije się o żołądek, jak pływacy od basenu i poprostu wyskoczy. Jedno parcie i złapią go w locie.Dobrze,ze jeszcze pepowina będzie, to daleko nie odleci. Zostanie skoczkiem, jak nic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 20:35

Petitka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie zajarzylam bez wyjasnienia hahaha takiego okreslenia nie slyszalam jeszcze :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora to narzekala ze ruchow nie czuje co? Macie juz dosc ;)? A gdzie tam 3/4 kg ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3/4kg to już nie kopnie, ale sie porządnie rozciągnie i pewnie gdzieś nogę włoży.

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    A ja nie zajarzylam bez wyjasnienia hahaha takiego okreslenia nie slyszalam jeszcze :p

Bo Emikey ma zagranicznego męża i pewnie dlatego ;-) u nas siusiak to zazwyczaj Wacek :-P jeśli ktoś już bardzo chce nadać siusiakowi imię :-)

dhpclr4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    3/4kg to już nie kopnie, ale sie porządnie rozciągnie i pewnie gdzieś nogę włoży.
    Rany ja pamiętam ten ból jak się Adaś wiercił u mnie w brzuchu po 30 tc, to naprawdę jest już wtedy mało przyjemne

dhpclr4.png
‹‹ 1191 1192 1193 1194 1195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ