Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Dzisiaj mi babcia męża powiedziała, że się na buzi okrąglejsza zrobiłam. Chyba muszę przestać żreć bo ostatnio trochę przeginam. Dziś truskawki w miodzie maczałam
Zamówiłam przewijak i wanienkę. Wzięłam tą małą jednak, jak wyrośnie to kupię większą
Mała xD ależ mnie rozbawiłaś tym postem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem dziewczyny czy mnie jeszcze trochę pamiętacie, bo rzadko się udzielałam ze względu na pracę. Ale cały czas czytałam wieczorami
Dziś byłam na wizycie i dostałam L4, więc mam nadzieję, że będę mogła bardziej systematycznie z Wami pisać
A z nowości u mnie - Julek ma już 1156 g, cały czas główkowo ułożony, nawet fotkę dziś dostałam!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8a5d8eab5f.jpgk878, Szczesliwa_mamusia, Aztoria, Iruletka, Lady Savage, Wachciowa, emikey, magdzia26, Zołzimagic, Eli, nataliamonika, Jacqueline, Petitka, ara, Nola lubią tę wiadomość
👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
Szczesliwa_mamusia wrote:Bierzesz łyka, przechylasz głowę i robisz grul, grul, grul i wypluwasz
spróbuj najpierw ze zwykłą woda. Ale fakt, jak polkniesz siemię, to nic Ci nie będzie
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualnyAboa wrote:Nie wiem dziewczyny czy mnie jeszcze trochę pamiętacie, bo rzadko się udzielałam ze względu na pracę. Ale cały czas czytałam wieczorami
Dziś byłam na wizycie i dostałam L4, więc mam nadzieję, że będę mogła bardziej systematycznie z Wami pisać
A z nowości u mnie - Julek ma już 1156 g, cały czas główkowo ułożony, nawet fotkę dziś dostałam!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8a5d8eab5f.jpg
U nas tak w prawdziwym babincu, przekupi na bazarku;) z reszta jak czytasz, to wieszAboa lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Ale chyba za wcześnie żeby mieć macice pod cyckami?
bo ja czuję tak samo. Kładę rękę na żołądku pod cyckiem i czuję. Ale macica chyba jest niżej
a jak kopnie po zebrach to w ogole jest wesolo
-
Aztoria wrote:Dziewczyny tak mnie boli gardło, tabletki prenalen nie pomagaja
boje się że wyjdzie z tego jakieś gorsze chorobsko
tantum verde, albo naturalne składniki herbata z imbirem, albo syrop z czarnego bzu, cytryna, czosnek. -
Petitka wrote:Ponoć wpadli lekarze niedawno na taki pomysł, żeby szczepić ciężarne między 28 a 38 tc bo parę lat wstecz było bardzo dużo zachorowań
Podatne były najbardziej niemowlęta do 2go miesiąca życia i dość sporo było ponoć przypadków śmiertelnych w 2012roku. Zdecydowałam się bo nie zaszkodzi i lepiej dmuchać na zimne a dziecko jest właśnie do upływu tych pierwszych dwóch miesięcy życia najbardziej narażone. Potem już podają szczepionkę w normalnej formie. Wypytam jeszcze dokładniej pielęgniarkę na wizycie, ale raczej się zdecyduję. Byłam ciekawa czy u Was też. Daj znać