Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak czytam o tych lekarzach konowałach to przypomina mi się lekarka, do której trafiłam na pierwsze usg żeby potwierdzić ciążę.
Moja pierwsza ciąża, byłam zestresowana i zupełnie zielona w temacie. Ta robiąc mi usg najpierw nie mówiła zupełnie nic, po kilku minutach, niewzruszonym tonem, że jest pęcherzyk bez zarodka. Zaczęła mi już mówić, że puste jajo płodowe, że z tego nic nie będzie. Ja już łzy w oczach... Ona po chwili tym samym niewzruszonym tonem "a nie...jednak jest zarodek". Głupia baba. Ale w ogóle nawet mi nic nie powiedziała co mam dalej robić i tak dalej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Dasz radę. Ja zawsze dopuki siedzę, to jestem jakoś w stanie wytrzymać z pełnym pęcherzem, gorzej jak musze isc
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:to dla mnie najgorzej w nocy jak przekręcam sie z boku na bok i to uczucie przelewajacego sie , scisnietego pecherza....
-
Dzisiaj za mną kolejny dzień bieganiny. Dopiero dotarłam do wanny i jak zwykle będę nadrabiać zaleglosci.
Mała kopię coraz mocniej l. Miałam dzisiaj takie uczucie klucia tak nisko, nie wiem co to może być.
Powiem Wam że z dnia na dzień czuję się coraz słabiej. WY też tak macie ze powoli oopadacie sił? -
nick nieaktualnyemikey wrote:No mam nadzieję bo na autostradZie się nie zatrZymany. Mały zawsze ma wyczucie cZasu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f680b7bdbb3.jpg -
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:o w końcu ktoś niedaleko mnie
Ja okolice Mrągowa
a gdzie będziesz rodziła?
Chociaż podczas ciąży nauczyłam sie, ze nic nie mogę planować.magdzia26 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Coco55 wrote:Dzisiaj za mną kolejny dzień bieganiny. Dopiero dotarłam do wanny i jak zwykle będę nadrabiać zaleglosci.
Mała kopię coraz mocniej l. Miałam dzisiaj takie uczucie klucia tak nisko, nie wiem co to może być.
Powiem Wam że z dnia na dzień czuję się coraz słabiej. WY też tak macie ze powoli oopadacie sił? -
Lura82 wrote:Przez cukrzycę i teraz moje problemy. Raczej na 100% w Olsztynie w wojewódzkim.
Chociaż podczas ciąży nauczyłam sie, ze nic nie mogę planować.no to jest szansa że spotkamy sie na porodówce ja mam z tamtego szpitala lekarza i tez chce tam rodzić
ps. a że tp mamy podobny to kto wie kto wiea teraz tez jestes w Ol w szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 22:19