Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
salenne wrote:Dziewczyny, a jaki monitor oddechu kupujecie? Ja się zastanawiam nad babysense 5.
Ja wszystkie droższe rzeczy zostawiam na swieta. Co by rodzinka miala co kupować pod choinkę dla malej
Czyli bujaczek i rozne zabawki czy elektroniczne bajery22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Mąż mnie dziś zabrał na zakupy, tak strasznie chciał mi coś zafundować. I jak kiedyś zakupy ciuchów i kosmetyków to był mój żywioł, tak dzisiaj ledwo przeżyłam wizytę w centrum handlowym. Było mi duszno, słabo, ciężko, ludzie mnie w*urwiali, kolejki nieziemskie wyprowadzały z równowagi. No i do tego w nic się nie mieszczę. Prawie się poryczałam i mój kochany zabrał mnie na pyszny obiad i potem do kawiarni na tort
Teraz moim żywiołem jest jedzenie chyba ...
editchen, Szczesliwa_mamusia, emikey lubią tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
Edithen widze, ze nas chlopcy beda mieli tak samo na imie
co prawda mialam miec Aleksandre, ale siusiak jej wyrosl, jeszcze szukalismy innego imienia, a teraz nie wyobrazam sobie, ze moj syn mialby miec inne imie niz Aleksander
editchen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eli wrote:Edithen widze, ze nas chlopcy beda mieli tak samo na imie
co prawda mialam miec Aleksandre, ale siusiak jej wyrosl, jeszcze szukalismy innego imienia, a teraz nie wyobrazam sobie, ze moj syn mialby miec inne imie niz Aleksander
u nas od poczatku bylo ustalone, jeszcze zanim znalismy plec, ze chlopak bedzie Aleksander a dziewczynka Oliwia, z ewentualna mozliwoscia zmiany na Dagmare
-
editchen wrote:u nas od poczatku bylo ustalone, jeszcze zanim znalismy plec, ze chlopak bedzie Aleksander a dziewczynka Oliwia, z ewentualna mozliwoscia zmiany na Dagmare
a teraz juz zaklepane i jak ktos mowi: a omoże Oliwier, Adrian? To odpowiadamy ze juz nie ma opcji zmiany
-
Amus87 wrote:Opolanka super
z synem mialm identycznie do 26 tyg 2 tyg do tylu a potem po 30 tyg dwa tyg do przodu non stop hehe
Ciekawe ile Tosia ma, 9 dni temu bylo 1020
Znając zaskakujące podobieństwo naszych córek, to Tosia ma pewnie tyle co Zosia31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
Dziekuję dziewczynki za słowa wsparcia :* bardzo miło mi było czytać wasze komentarze mimo że nie znamy sie osobiście jakoś tak rażniej mi sie zrobiło
Jak wyszłam z domu o 9 tak wróciłam po 13... moj 3 letni synuś kazał mężowi mnie wszdzie szukać więc jeździli po wszystkich okolicznych marketach i mnie szukali...
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dziekuję dziewczynki za słowa wsparcia :* bardzo miło mi było czytać wasze komentarze mimo że nie znamy sie osobiście jakoś tak rażniej mi sie zrobiło
Jak wyszłam z domu o 9 tak wróciłam po 13... moj 3 letni synuś kazał mężowi mnie wszdzie szukać więc jeździli po wszystkich okolicznych marketach i mnie szukali... -
Szczesliwa_mamusia wrote:Szkoda synka, musiał to mocno przeżyć, skoro kazał tacie szukać mamy
-
Co do wydatków to wole nie liczyć ale pewnie z 8 tys już poszło ale to nic w porównaniu z tym co wydaliśmy na starania. Ostatnio mówiłam do męża że ze względu na to że już tyle wydaliśmy na młodego to do 5 roku życia nie ma urodzin i prezentów
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
magdzia26 wrote:Dziekuję dziewczynki za słowa wsparcia :* bardzo miło mi było czytać wasze komentarze mimo że nie znamy sie osobiście jakoś tak rażniej mi sie zrobiło
Jak wyszłam z domu o 9 tak wróciłam po 13... moj 3 letni synuś kazał mężowi mnie wszdzie szukać więc jeździli po wszystkich okolicznych marketach i mnie szukali... -
nick nieaktualny