Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A teść zapomniał jak mały ma mieć na imię mimo, że to ich rodzinna tradycja, ze oni po kolei Gabriele lol
We wtorek przyjeżdżają mi jeszcze szwagier z żona i dziećmiale ich akurat lubię więc mi nie prZeszkadza. Nalot węgierski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 23:04
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Iruletka wrote:Domyślam się, że się nie spieszyłaś z wyjściem
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 23:35
-
nataliamonika wrote:Ale cudo buldożkowe! A mój już przestaje być szczeniaczkiem, za kilka dni 1. urodziny. Muszę imprezę zrobić
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
Iruletka wrote:Oj Emikey stęsknił Ci się mąż za rodzicami najwyraźniej. Jutro już mu się zapewne znudzi i wróci do żonki
wkrótce...
Ja rozumiem, że się stęsknił. Nie był w BudapesZcie jakieś hmmm 2 tyg... a za 2 znowu leci. Tyle, że olewajac mnie, nastawia mnie nijako przeciwko nim. -
Coco55 wrote:Moja za miesiąc kończy 7 lat. Nie wiem, kiedy to minęło
Ja mam jeszcze drugiego, 16-letniego dziaduńcia, ale z moją mamą jestCałe życie z psami i nie wyobrażam sobie inaczej
Coco55 lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:Ja mam jeszcze drugiego, 16-letniego dziaduńcia, ale z moją mamą jest
Całe życie z psami i nie wyobrażam sobie inaczej
powiki odplywam. Mam nadzieję ze uda mi się trochę przespać
-
nick nieaktualnyEmikey-jak u nas byli Teściowie, też z nimi nie siedziałam cały czas. Szłam się położyć. Nie chciało mi się słuchać pieprzenia głupot moich teściów. Ale u nas, to P ma dłuższe rozłąki, więc pozwalam mu się nacieszyć z rodzicami. Mi się za nimi nie tęskni.
Twój Tešć to niezły gość, skoro zapomniał imienia. Może za dużo wypił?
Z pozytywów, codzien zostaje mniej dni do ich wyjazdu. WytrzymaszWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 06:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Mój normalnie wpisuje tydzień i dzień. Tylko zawsze ssie śmieje, bo chodzilam do niego równo co 4tyg i zawsze jest wpisane np 16.5, 20,5, a on i tak zawsze się pyta położonej, która z nim siedzi, kiedy był ostatni dzień miesiączki i jaki tydzień ciąży mamy. Podpowaiadam mu szybko, a on taki rozbawiony mowi-no już pani policzyła? Więc mamy ubaw, mój lekarz nie umie policzyć do 4
-
nick nieaktualny78beti wrote:Jakoś mam takie wrażenie, że te ostatnie 2 miesiące to będą się ciągły jak guma do żucia
-
nick nieaktualnynataliamonika wrote:Mnie zawsze o tydzień cofa
Tez mnie to wkurza.
Czyli nie tylko moj taki :p ja sobie podopisuje te dni jak wpisuje 27 to dopisze +5 hehehe
Na fb mamusia sienoglasza ten tiny love 3w1 za 180 zl chyba kupie. Stan idealny ale oczywiscir jeszcze sprawdzimy
Szczesliwa no to pozazdroscic hehe przynajmniej masz dobrze wpisaneja tez chodze co 4 tyg co piatek w dodatku wkurza mnie on :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 08:08
-
Mi ostatnio położna stwierdziła, że skoro z usg nam termin na 19go a nie z om na 23 to jestem w 26 a nie 25 tc. Po prostu przeskoczyła sobie do następnego tygodnia. Jak teraz idę na wizytę i pyta który tydzień to jej mówię żeby sobie sama sprawdziła