Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:A jak na początku kłaść maluszka spać? Owijać jak mumię czy w rożku czy jeszcze jakoś inaczej? Bo przykrywać normalnie kocem to nie można?
-
nick nieaktualnyKube kladlam normalnie przykrywalam kocykiem alw tylko do pasa takim bardzo cienkim
ja tam nie jestem za owijaniem, wiem ze tak mialo brzuszku, ale uwazam ze nie powinno sie blokowac odruch moro. Kuba kochal spac z raczkami wyprostowanymi nad glowa
-
Amus87 wrote:emikey nic małemu nie jest to normalne ze w ciazy sie mozesz przestraszyć itp iel razy ja sie juz wystraszyłam ostatnio jak auto na mnie zatrąbiło
-
Ja nie otulałam bo moje dziecko szczerze tego nie lubiło. Śpiworek do spania raz został użyty. Najlepiej mu się spało bez przykrycia co dla mnie było nie do przyjęcia
i koniecznie z gołymi stópkami na co wpadłam dopiero po dłuższym czasie. Ciekawe jaki teraz mi się egzemplarz trafi
?
-
Lunk_a wrote:Dziewczyny wtrace się jak zwykle
Lura
Mam pytanie do Ciebie
Jak się czujesz po sterydach?
Jakoś nadzwyczajnie czy calkiem normalnie?
Zwyczajnie. Zero zmian. Zastrzyk w sumie bezbolesny, delikatnie szczypal 1min.
Cukier za pierwszym razem skoczyl mi do 200 a za drugim razem 160. Ale to byl najpierw zastrzyk, zaraz obiad czyli skok cukru godzina od zastrzyku. Potem juz zero skoków cukru.
No i od wczoraj mala ma w końcu czkawke czy sterydy mialy na to wplyw? Moze faktycznie plucka teraz lepiej dzialaja.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Wkurza mnie dziś to forum. Długo sie ładuje strona, zacina się. Nie można zacytować ani polubić ( długo sie czeka). Coś im sie dzieje22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
MalaHD wrote:A jak na początku kłaść maluszka spać? Owijać jak mumię czy w rożku czy jeszcze jakoś inaczej? Bo przykrywać normalnie kocem to nie można?
Na poczatku mam w planach uzywac spiworek
Jak bedzie wieksze, to kocyk. Na pierwszej pomocy mowili, ze kocyk powinno sie umieszczac na poziomie pasa dziecka, to sie nim nie zakryje.11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualnyU mnie w domu jest bardzo ciepło, więc wszelkiej maści spiworki by się nie sprawdziły do spania. Mam różne kocyki i będę maluszka przykrywać kocykiem. Tak jak robiłam to u siostrzeńca. Myślę,że mój syn po tym co wyprawia w brzuchu, będzie chciał mieć swobodę ruchu. Pozycja embrionalna chyba nie do końca mu odpowiada
-
Witajcie babeczki
jak dobrze wstać skoro świt
oczywiście przez to ze mój przyjechał do domu po 4 rano to ja zaspalam do roboty i teraz mam nadzieję ze dosłownie zamordowana warszawa rozstapi się przede mną
-
Hej mamusie
i znów poniedziałek. Weekend z pessarem przeżyłam, choć miałam jakieś dziwne bóle, takie okresowe. Na szczęście nie dużo. Najgorsze jest to, że pessar jakoś uciska mi czasem na odbytnicę i wtedy boli, ale podobno to normalne. Najbardziej boję się infekcji.
Wczoraj pojechaliśmy do moich rodziców na obiad. Mama zapakowała nam masę jedzenia, więc gotowanie mam z głowy do końca tygodnia. Mogę spokojnie leżeć -
Cześć dziewczynki!!!!
Nareszcie koniec pracy!!! Nie pośpie dłużej bo dzieci trzeba wyszykować do szkoły i przedszkola ale zresztą ostatnio kiepsko sypiam ...wy też tak macie?chce zasnąć a tu dupa. 2 dzień z rzędu śni mi się że urodziłam, samego porodu nie widzę tylko jak mi już ją przynoszą. Jest duża! Jakby już ze 3 m-ce miała w 1 śnie była Łysa z niebieskimi oczami a w drugim białe włoski i niebieskie oczy. Ciekawe czy się sprawdzi.
Odliczam już dni...nie chciałam narzekać zaklinalam że nie będę ale jest mi już tak cholernie ciężko! I pozygalam się wczoraj pierwszy raz w tej ciąży. Boże współczuję wam tym co wymiotowaly od początku, to jest straszne!
i pozdrawiam was wszystkie❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnyja rano miałam tez spotkanie z porcelaną. Mój syn mnie skutecznie kopie po zoładku. Chyba mu śniadanie nie smakowało. No cóż.
Zamówiłam 2 koszule do karmienia i mam komplet. 3 w zupełności mi wystarczą.
Jeszcze muszę tylko stanik ogarnąć i będzie chyba wszystko.
Dziś wstawiam pierwsze pranie z ubrankami. Na pierwszy ogien kombinezony
Znowu belly mi się mieli