Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze wracam od lekarza i na usg wszystko dobrze tylko moja kruszynka o 200g mniejsza niż powinna kazał się absolutnie nie martwić ale jednak gryze paznokcie.wyglada na to że klocuszka nie urodze jak z synkiem tylko kruszynke...kurcze no
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Nataliamonika, patrzylam na te pieluszki z lidla i sama bylam zdziwona ich jakością w stosunku do ceny. Mentami myslalam, ze to zwykla tetra...
Zdam relacje ze snuzy w trakcie uzytkowania, czy dodatkowe funkcje sa praktyczne.
Przyjaciolka uzywa snuzy hero i twierdzi, ze wibracja nie budzi jej dziecka, kiedy juz przypadkowo sie uruchamiala. Twierdzila, ze moglaby nie miec tej funkcji. Ogólnie z urzadzenia jest bardzo zadowolona.
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[QUOTE=[m]alina]Nataliamonika, patrzylam na te pieluszki z lidla i sama bylam zdziwona ich jakością w stosunku do ceny. Mentami myslalam, ze to zwykla tetra...
Zdam relacje ze snuzy w trakcie uzytkowania, czy dodatkowe funkcje sa praktyczne.
Przyjaciolka uzywa snuzy hero i twierdzi, ze wibracja nie budzi jej dziecka, kiedy juz przypadkowo sie uruchamiala. Twierdzila, ze moglaby nie miec tej funkcji. Ogólnie z urzadzenia jest bardzo zadowolona.[/QUOTE]
Zastanawiam się jeszcze cały czas czy dołożyć te 200 zł i zamówić przez Ebay czy kupić HD.
78beti, na chwilę obecną chyba tylko jeden sprzedawca wysyła nowe poza Stany.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Amus, na tym etapie to każdy lekarz na USG powinien ci powiedzieć w którym centylu jest dziecko i jaka jest szacowana waga do porodu. Czasami tylko mówią jaki jest wiek wg USG i na podstawie tego można ocenić.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
78beti wrote:A możesz podesłać linka ? Ja widziałam tylko te ze stanów
http://www.ebay.pl/itm/Snuza-Pico-Smart-Wearable-Baby-Monitor-/382099236393?hash=item58f6e3a629:g:u-gAAOSwPh5ZJbp8Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Angie 31 wrote:Kurcze wracam od lekarza i na usg wszystko dobrze tylko moja kruszynka o 200g mniejsza niż powinna kazał się absolutnie nie martwić ale jednak gryze paznokcie.wyglada na to że klocuszka nie urodze jak z synkiem tylko kruszynke...kurcze no
Angie 31 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam największe emocje przesyłkowe w piątek. Zapomniałam Wam opowiedzieć żenującą historię zakupu naszego rożka do szpitala.
Dwa tygodnie temu w czwartek zamówilam rożek w firmie z rodzaju "ą ę". Już dawno go miałam upatrzonego, a chciałam coś naprawde ładnego, bo to przecież jedna z pierwszych rzeczy dziecka. Mieli podany termin wysyłki do 3 dni, więc w końcu postanowiłam do nich napisać, bo było zero jakichkolwiek wieści. Po dwóch dniach nikt mi nie odpisał, więc przez kolejne próbowałam się tam dodzwonić, wysłałam wiadomość messengerem i w piątek wreszcie nie wytrzymałam i powiadomiłam ich, że jeśli do 15.00 nie wyjaśnią sprawy, to obsmaruję ich gdzie się da, zwłaszcza że trzymali moją kasę. Co się okazało, po takiej informacji odpowiedź dostałam w 5 minut. Pani w bardzo "miły" sposób poinformowała mnie, że nie umiem czytać, bo podczas zamawiania towar miał podobno status "wysyłka w piątek, sobotę", a właziłam tam nieraz i jestem przekonana, że było ciągle info, że znajduje się w magazynie. Pominę już to, ale przez tydzień nie potrafiła napisać mi jednego krótkiego zdania o terminie wysyłki, ani nie raczyła odebrać telefonu, za to znalazła czas, żeby przez dwie godziny w piątkowe popołudnie wymienić ze mną jakieś 5-6 agresywnych maili. Oczy mi wyszły z orbit jak poinformowała mnie w końcu, że anulowała moje zamówienie. Po takim potraktowaniu i tak miałam zrobić to sama, ale baba mnie po prostu zakasowała, bo jeśli zamawiasz coś, płacisz za to, a towar jest w magazynie, to odmowa realizacji zamówienia jest bezprawna, a wręcz podlega odpowiedzialności karnej. Są na to nawet różne paragrafy kodeksu cywilnego i wykroczeń i oczywiście o wszystkim jej napisałam, również o tym, że jej problemy emocjonalne nie mieszczą się w podanych zapisach prawnych jako powód odmowy realizacji zamówienia.
Zastanawia mnie cały czas czy takie rzeczy zdarzają się tylko w naszym kraju. Niektórym ludziom się chyba w du*ach przewraca. Podejrzewam, że była to żonka albo rozpieszczona córeczka właściciela firmy, bo zwykły pracownik do czegoś takiego by się nie posunął.
W rezultacie, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo znalazłam potem świetną małą pracownię, gdzie zrobią mi ręcznie dokładnie taki rożek jak chce i za połowę ceny tamtego, ale co sobie krwi napsułam to moje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 23:13
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc