Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam nadzieje ze jak nadejdzie zima to będę już rozpakowana, chuda i piękna wiec kurtki na zimę nie kupuje
A teraz mam taka jedną co sie wiąże w pasie ( trochę jak szlafrok) - wyglądam okropnie ale nic innego nie mam
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
Swoja droga, chce jeszcze isc do mojego ortopedy i zapytac co z moim kregoslupem i porodem sn. od dawna mam spory problem z odcinkiem LS, mam zwezone przestrzenie miedzykregowe, do tego spora skolioze odcinka piersiowego i duzy problem z biodrami (np. jezdziec - wiadomo o co chodzi - u mnie odpada, bo mi stawy biodrowe przeskakuja i jest cyrk na kolkach). szczerze mowiac, wole chyba jednak miec ten papierek na cc...
-
editchen wrote:Beti, moja gin jest ogolnie przeciwna CC. i skoro kardiolog nie widzi przeciwwskazan, to ona tez nie. Podejrzewam, ze jesli nie bedzie wysokie wagi Olka, to bedzie SN. nawet to, ze rozlazi mi sie spojenie jej nie rusza.
editchen, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
Ja mysle, ze gdyby pojsc z odpowiednia koperta, to kazdy wypisze CC ;/ i to jest obrzydliwe. bo albo faktycznie walcza o obnizenie % CC ze wzgledu na dobro dziecka i powiklania po CC, albo sie wydurniaja i chodzi tylko o kase...
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Amus - moja to chyba ma jeszcze całkiem sporo miejsca choć na każdym usg uparcie główką u góry
Ruchy to tak przedziwnie czuję, jakby na raz machała rękami i nogami lub po przekątnej
A czkawkę czuje czasem tuż przy pępku, ale przeważnie w dole brzucha. Tętno dziś jak i z dwa tygodnie temu też dość nisko było, jakieś 3 palce nad linią włosów
Ruchy to też tak do pępka, wyżej czuje tylko jak plackiem się położe
ruchy nad pepkiem czuje jak siedze i jak leze plackiem wlasnie autem jade albo stoje przy jakiejs szafce i lekko brzuch dociskam to mnie kopie wysoko bo jej to przeszkadza
-
nick nieaktualny
-
darkblueberry ja się przeprowadzam do prawie centrum natomiast kupiliśmy piętro domu czyli parter. 100 metrów plus taras i ogród 1100 m plus garaż jeszcze. Ale do remontu wiec stwierdziliśmy że zrobimy po troszku nic na hura. Cały czas wynajmowaliśmy i już poporstu miałam dość co roku przeprowadzka była.
JA tam karmić zamierzam w sypialni gdzie wstęp ma tylko mój mąż nikt więcej. Nawet mam tabliczkę kupioną zakaz wstępu:P
Dzisiaj przez dobre dwie godziny łapały mnie straszne skurcze ale nie regularne wzięłam 2 nospy poleżałam i przeszło ale już jak to mówi moja przyjaciółka w gacie miałam narobione ze strachu:P