Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moj pępek tez jest wypukły. Zawsze mnie to obrzydzalo u kobiet w ciazy a teraz prosze bardzo, mam i ja
a krechy i rozstepow nie mam cale szczescie póki co. Ale wiem ze moge miec rozstepy bo mam pare na tylku bo kiedys mialam czeste wahania wagi i niestety sie pojawily. Ale moze po ciazy uda sie nie miec, szczotkuje cialo, peelinguje, nawilzam....
-
Zołzimagic wrote:któras z Was szczotkuje cialo? Slyszalyscie o tym? Ja robię uda i tylek ale boje sie brzucha ze wywolam jeszcze jakies skurcze....
Ja masuję całe ciało- (brzuch też) szorstką rękawicą. Do tego naprzemienne natryski zimną i ciepłą wodąa jaki będzie tego ostateczny efekt zobaczymy po porodzie
-
Clarissa wrote:A jak tam dziewczyny wasze pępki? Wklęsłe czy już wypukłe? mój spłycony ale nadal wklęsły. A ta krecha na brzuchu? bo u mnie jest tylko baardzo delikatny zarys do wysokości pępka
Moj nadal wklesly na 1/4 palca, a zawsze byl na 1/2 palcaBez kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 21:16
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:dostałam insuline na noc
ble
Teraz mam dluga igle i grubsza, bo te fajne mi sie skonczyly, a i tak nic nieczuje. Tyle, ze ja to juz zaprawiona w bojach. Śmieję sie, ze dzięki zastrzykom jestem w ciazy to i zakonczyc ja muszę zastrzykiem.
Gdzie masz sie kluc? Ja w udoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 21:23
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Jak już pisałam mój jest wypukły
Wypukły to zawsze jakiśMój jest całkiem płaski
Śmieszne to
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c70f5edbf5c4.jpgeditchen, Clarissa, Szczesliwa_mamusia, Iruletka, emikey, Coco55, Petitka, k878, aga1402 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Nic sie nie boj. Nic nie poczujesz.
Teraz mam dluga igle i grubsza, bo te fajne mi sie skonczyly, a i tak nic nieczuje. Tyle, ze ja to juz zaprawiona w bojach. Śmieję sie, ze dzięki zastrzykom jestem w ciazy to i zakonczyc ja muszę zastrzykiem.
Gdzie masz sie kluc? Ja w udo
wezme raczej udo
ale to od jutra
w aptece prosiłam o najmniejsze najcieńsze i mi dali 6 ;/ a ponoc są 5 tki
dawke mam niby od 4 j. ale zaczne jutro od 2. A ty ile masz? a i ja mam Humulin NWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 21:42
-
salenne wrote:Wypukły to zawsze jakiś
Mój jest całkiem płaski
Śmieszne to
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c70f5edbf5c4.jpg
Z dwojga złego chyba lepszy płaski
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f537bbf8c746.jpg
editchen, salenne, k878, Clarissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczynalam od 2 i doszlam do 6. 2 to naprawdę kropelka i moja diabetolog od razu mowila,ze taka dawka malo kiedy cos daje.
Igle mam teraz 0,3x8, to juz krowa.
Fajna byla 0,23 x6.
Mam jeszcze maleństwo 0,2x4 ale chyba jest do innej insuliny bo przez ta nie leci.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Zołzimagic wrote:któras z Was szczotkuje cialo? Slyszalyscie o tym? Ja robię uda i tylek ale boje sie brzucha ze wywolam jeszcze jakies skurcze....
Tez szczotkuje, na długo przed ciążą zaczęłam. Brzucha nie pomijam i nic się nie dzieje. Pępek chyba niedługo mi wyskoczy, ostatnimi siłami trzyma się jeszcze w środkuKrechę za to mam od dawna i już jest bardzo ciemna.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc