Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAztoria wrote:Hej, ja dzis bylam na badaniach ale tylko mocz i morfologia.
Maz mi dzis powiedzial ze powinnam spakowac torbe do szpitalamowie mu ze to jeszcze troche za wczesnie, tym bardziej ze nic sie u mnie niepokojacego nie dzieje
Ja się spakuje, jak mi za tydzien lekarz powie,że moja szyjka ma mniej niż 3 cm. A tyle pewnie będzie miała. ostatnio było 3,10. Skraca się 5 mm na miesiac, wiec obstawiam ok 2,7cm -
moje skurcze są bardzo nie regularne ale już bolesne się stają dlatego troszkę się boję no ale nie panikuję jeszcze bo wiem że może tak być na kilka tygodni przed porodem. Oby do 36 tygodnia potem już z górki maluszek da sobie radę wrazie czego. Podejrzewam że to stres przeprowadzką pakowaniem i dlatego tak mnie łapią oczywiście mogę się mylić czego bym nie chciała. Oby do niedzieli już będę na nowym i będę spokojniejsza.
-
Może się mąż naczytał w internetach
A propos - na szkole rodzenia mówili, żeby torbę pakował tata, albo żeby się dokładnie zapoznał z zawartością, bo potem nic nie może znaleźć i nie wie co jest coeditchen, ara lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
O ja juz widzę oczami wyobraźni co mój by spakował i jak by to spakował. Ja mam walizkę dzieloną na pół także jedna strona moja druga maluszka. Mam zamiar poukładać w woreczki z karteczką w środku co jest co. Kupiłam specjalnie walizkę żeby się w niej odnaleźć jakoś nie wyobrażam sobie przerzucać wszystkiego w torbie aby znaleźć konkretną rzecz.
-
emikey wrote:Zazwyczaj słyszy się o przeciwskazaniach do porodu sn, a czytalyście o przeciwskazaniach do cc? Zła krzepliwosc krwi, blizny na brzuchu, otyłość itd. Ja dopiero dziś trafiłam na artykuł o tym. Mało się chyba o tym mówi.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
U nas na sr tez to mowili o wspolnym pakowaniu
Ja zamierzam zrobic tak, zeby zmniejszyc troche gabaryty torby to zapakuje do torby np pol paczki pieluch, jedno opakowanie podkladow itd. a reszte rzeczy na zapas do drugiej mniejszej torby, ktora bedzie w aucie i maz w kazdej chwili doniesie a nie bedzie musial szukac w domu.Synuś
-
Ja mam cc na 28 listopada ale nie wiem czy będę w stanie otworzyć grupę a wogole trzeba jakąś otwierać?
Kreski nigdy nie miałam i dalej nie mam nie wiem od czego to zależy...a o wkleslym pepku już dawno zapomniałam szkoda bo uważam że jest bardzo sexy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a946c2100ba.jpg
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Też nie mam linii na brzuchu, pępek wklęsły, choć minimalnie płytszy. Za to te okropne włochy na brzuchu się pojawiły, nigdy takich nie miałam ;/
Coraz gorzej mi się śpi. Generalnie to pół nocy już nie przesypiam, bo boli mnie lewa noga i drętwieje biodro jak śpię na bokach, na wznak nie mogę oddychać, nos mi się zatyka, a do tego chce mi się pić i siku. Zawsze piłam w nocy szklankę wody, ale teraz to nawet 3 potrafię wypić. Mała się za to tak fajnie rusza w nocy, aż miłoI nie wiem jak ona się tam przekręca, bo czuję w ją obu bokach jednocześnie i to dość daleko od siebie, chyba się pręży ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 09:03
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualnyOpolanka- mi też noga lewa okropnie drętwieje. A jeszcze ostatnio dopadła mnie rwa w prawym pośladku. Kręgosłup nawala. Będą ciężkie najbliższe tygodnie.
W nocy sikam już co chwilę, mam nadzieję,że nie mam znowu jakiegoś zapalenia pęcherza. Pić mi się tez okropnie chce, jakbym była na wiecznym kacu. Mój syn na szczęście noce przesypia, dopiero od 4 zaczyna się kręcić. Tą noc to w ogóle kiepsko spałam, nie to ,że brzuch duży, to jeszcze ten holter przeszkadzał. Ale za godzine jadę go sciągnąć. W nocy miałam mały napad tachykardii, wiec mam nadzieje,że coś wyjdzie -
Ja coś czuję, że rozpakuję się przed terminem, ale kto wie...
Angie jaki dorodny brzusio!wow.
Co do torby... wczoraj zrobiłam przegląd tego co mam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73ae9d5414db.jpg
Muszę kupić jeszcze jakiś cienki szlafrok, dojdzie jeszcze jeden biustonosz, laktator wezmę, jak go już kupię. klapki pod prysznic, ręczniki pominęłam na zdjęciu. A w tej małej przezroczystej saszetce są wkładki laktacyjne, golarka i pomadka. Czego mi jeszcze brakuje?Nola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a zdążyło wam się popuscić w nocy!!??,? Mi tak ! Dzisiaj! Śniło mi się że idę siku i to było tak realne ! Nagle przebudzam się i strach w oczach! Na szczęście tylko ciut ciut ale kurde co jest!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnyzapakuj szczotkę do włosów, ja jak szłam do szpitala, to oczywiście zapomniałam, na szczęście w sklepiku szpitalnym kupiłam. Teraz mam już odłozone. Chcę też kupić w rossmanie mini kosmetyki-zel do higieny intymnej, zel pod prysznic, zeby dużo miejsca nie zajmowały
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6233a463cad5.jpg
Dla małego póki co tyle. Nie wiem, czy będzie więcej, ewentualnie jakieś drobiazgi. No i nie wiem czy będę brać ubranka, bo jeszcze na 100% nie wybrałam szpitala. -
nick nieaktualnyAngie 31 wrote:Dziewczyny a zdążyło wam się popuscić w nocy!!??,? Mi tak ! Dzisiaj! Śniło mi się że idę siku i to było tak realne ! Nagle przebudzam się i strach w oczach! Na szczęście tylko ciut ciut ale kurde co jest!
-
Szczesliwa_mamusia wrote:zapakuj szczotkę do włosów, ja jak szłam do szpitala, to oczywiście zapomniałam, na szczęście w sklepiku szpitalnym kupiłam. Teraz mam już odłozone. Chcę też kupić w rossmanie mini kosmetyki-zel do higieny intymnej, zel pod prysznic, zeby dużo miejsca nie zajmowały
Muszę zrobić listę rzeczy, które dopakuję przed wyjściem. Szczotka, pasta itpa kosmetyki przeleję sobie do małych podróżnych buteleczek, też muszę pamiętać.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Opolanka- mi też noga lewa okropnie drętwieje. A jeszcze ostatnio dopadła mnie rwa w prawym pośladku. Kręgosłup nawala. Będą ciężkie najbliższe tygodnie.
W nocy sikam już co chwilę, mam nadzieję,że nie mam znowu jakiegoś zapalenia pęcherza. Pić mi się tez okropnie chce, jakbym była na wiecznym kacu. Mój syn na szczęście noce przesypia, dopiero od 4 zaczyna się kręcić. Tą noc to w ogóle kiepsko spałam, nie to ,że brzuch duży, to jeszcze ten holter przeszkadzał. Ale za godzine jadę go sciągnąć. W nocy miałam mały napad tachykardii, wiec mam nadzieje,że coś wyjdzie
Ja mam łożysko na przedniej ścianie, dlatego ruchy małej są dla mnie super przyjemne, jakby mi rybka w brzuchu pływała31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(