Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam linię, ale jest brzydka - sinawa, tak samo mam sine kółko wokół pępka.
A co do wskazań do cesarki - rozumiem te dziewczyny, które mają jakieś problemy zdrowotne, sama też je mam, m.in. czekam na holtera. Lekarze patrzą na statystyki i wg nich ryzyko jest niskie, ale to nie oni potem ponoszą konsekwencje, nie raz przez całe życie. Mimo to, chciałabym urodzić SN. Póki co, czekam jak na ścięcie na te wszystkie badania... No i najważniejsze - żeby się córeczka obróciła, bo z pośladkowego położenia to mnie nikt nie namówi.editchen lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Co do pępka to u mnie dalej wklęsły, już jakoś miesiąc-dwa wyjęłam kolczyk żeby się za duża dziurka nie zrobiła ale i tak jakoś się powiększyła.. brzydko wygląda
oby po porodzie wróciła do swojego początkowego stanu.
Linia pojawiła się jakoś tydzień temu, jest jeszcze delikatna.Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Discret wrote:omii ja kupiłam część w pepco i po proaniu nie są najgorsze a resztę kupiłam w smyku
Jakoś smyk mi się nie podoba co do jakości do ceny..
ale w pepco zobacze, dzięki
a jaki rozmiar ?
60x80 będzie ok ?Oliwier ♥
Lilianna ❤
omii wrote:Hej,
macie może fajny sklep z pieluszkami tetrowymi ?
Żeby były dośc grube i dobrej jakości bo mam parę ale szału nie ma, strasznie cieniutkie
Na igle-figle są pieluszki 140 g, najgrubsze robi Kikko 173.
https://igle-figle.pl/pl/wklady-chlonne/52-pieluszka-tetrowa-gruba-2-rozmiary.html
https://www.feedo.pl/kikko-dzieciece-pieluszki-z-biobawelny-retro-70x70-5-szt-bialeomii lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyeditchen wrote:Amus, tu masz taka za 45 - ja wlasnie taka wzielam
http://www.bonprix.pl/style/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-8616628/?catalogueNumber=943160&category=630&type=image&return=ref&source=2 -
Editchen, jak chcesz zrobić aktywne hiperłącze, to wstawiasz na początku adresu w nawiasie kwadratowym polecenie url a na końcu tez w kwadratowym /url
Niestety nie mogę wpisać w całości, bo się nie wyświetliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 11:27
editchen lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minionkowa wrote:Dzień Dobry, cześć
Można dołączyć?
Termin mam na 29.11, prawdopodobnie dziewczynka, nie współpracuje na usg, a więc nie ma pewności.
Hej
Jakieś już imiona macie wybrane?Minionkowa lubi tę wiadomość
Oliwier ♥
Lilianna ❤
nick nieaktualnywow ale duzo piszecie.
u mnie pepek wklesly ale zrobil se taki malusi ledwo go widac kreche mam jasna tyle ze nad epkiem
torbe musze spakowac wezme jakas walizke brakujemi szrafloka i ciapow.
strasznie cierpna mi rece chwilka w gorze alo jawt lekko ugiete i juz ixh nie czuje nie mowiac o skurczach w lydki w nocy
czy wy tez czujecie sie takie ciezkie ? bo ja bardzo.