Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngie 31 wrote:Dziewczyny a zdążyło wam się popuscić w nocy!!??,? Mi tak ! Dzisiaj! Śniło mi się że idę siku i to było tak realne ! Nagle przebudzam się i strach w oczach! Na szczęście tylko ciut ciut ale kurde co jest!
takich doświadczeń nie mam
ale wstaje na siku 3 razy
moj syn wstawał dzisaj 2 razy
i akurat nie w tych godzinach co ja
oczywiście przylazł mi o tym powiedzieć
wiec budziłam sie 5 raz
do dupy sie czuje
jeszcze dzisiaj spotkanie odnośnie komunii .
Nie chce mi sie -
nick nieaktualny
-
Angie 31 wrote:Dziewczyny a zdążyło wam się popuscić w nocy!!??,? Mi tak ! Dzisiaj! Śniło mi się że idę siku i to było tak realne ! Nagle przebudzam się i strach w oczach! Na szczęście tylko ciut ciut ale kurde co jest!31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Jeju to tylko ja taki odrębek natury jestem
Aż mi wstyd dorosła baba obsikuje łóżko ja pierdziele teraz boję się iść spać normalnie
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Kupiłam szlafrok na allegro z italian Fashion i przyszła taka szmata pognieciona, że szok. To powiem Wam, że lepszy kupiłam u chińczyka za 29 zł, a ten był za 60 zł i to przeceniony z 99 zł. Tragedia normalnie...31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Discret wrote:Emikey wiesz dlaczego mało się mówi o przeciwwskazaniach do cc ??? Bo dziewczyny płaca grube pieniądza czasami w kopertach aby tylko ja pościeli. Ja miałam operacje wyrostka i bliznę mam identyczna jak po cc z tym ze w środku jest inaczej. NA ostatniej wizycie w szpitalu jeden z lekarzy powiedział ze powinnam się nastawić na cc przez tą bliznę ale ja nie przyjmuję tego do wiadomości po takim zabiegu jest ból nie miłosierny a ja wolę się przemęczyć chwilę i potem śmigać przy dziecku normalnie.
Wczoraj wieczorem się pokłuciłam z moim no tak mnie ostatnio irytuje że najchętniej bym trzasnęła drzwiami i nie wróciła... mówię mu że mnie skurcze cały dzień męczą to wzruszył ramionami i stwierdził że przesadzam bo przecież całą ciąże nic mi nie było a teraz nagle coś. I że to nie możliwe że nagle coś się zaczyna dziać.
Tak mnie wkurzył że jakby się coś zaczęło naprawdę dziać wezwałabym taxi i pojechała sama z zakazem wstępu dla niego na porodówkę.
Będę dzisiaj dzwonić do lekarza bo zaczynają mnie martwić te skurcze już. Chociaż jakby miały trwać do końca ciąży czyli jeszcze 7 tygodni takie przepowiadające to moze bym się przyzwyczaiła do nichi zniosła bym porodowe jakoś lżej niz opisują znajome
:P:P TO tak aby się na duchu podnieść hihihi przecież pomarzyć zawsze można.
Dziś kolejny piękny dzień z tesciami. Powiedziałam mężowi, że chce wyjść sama, połazić po sklepach itd. Chyba widzi, że mam dość bo nic nie mówił tylko zostawił swoje klucze rodzicom. Zjem dziś z nim lunch podczas jego przerwy w pracy. Sam na sam. -
Pępek mam częściowo wypukły, już w 17tc taki był i tak zostało, tylko od dołu bardziej spłaszczony
Linia też jest, w sumie z pierwszej ciąży za bardzo jej nie pamiętam, ale teraz jest, od pępka w górę wyraźniejsza, w dół szersza i bledsza
Discret - o ile u mnie na początku były plamienia, potem w sumie spokój, tak jakoś od 17tc zaczęły mi dokuczać skurcze. Są gorsze i lepsze dni, raz miałam co godzinę cały dzień, tak to raczej nieregularne, że ze 2 co godzine potem spokój z dwie godziny a potem i często nawet co 20 minut przez pare godzin. Z reguły takie mocniejsze jak są to rzadziej. Też się wkurzyłam trochę na męża pare dni temu, miałam taki gorszy dzień, popołudnie w sumie takie, twardnienia często i trochę bolało, a on do mnie tak ironicznie, że może na IP jeszcze mamy jechać... Ale za chwile spokorniał, po dodatkowym magnezie też przeszło. No i nici z dłuższych zakupów u mnie, właśnie taki oto efekt z 3 godzinnego wypadu gdzieś na zakupy12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Co do torby to ja kupiłam mini kosmetyki w rossmanie żeby ńie zajmowały tyle miejsca. Ja chyba spakuje osobno moje rzeczy osobno dla młodego ale wszystko włożę do jednej torby.
Co do rozpakowania to póki co chyba jestem w czołówce bo jak nic sie nie zmieni to cc 15-16.11Nola lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nataliamonika wrote:Nola, linea negra przeważnie robi się u brunetek, szatynek i przy ciemniejszej karnacji. Ja bym się cieszyła na Twoim miejscu (patrz wyżej
)
Nola lubi tę wiadomość
-
Angie 31 wrote:Dziewczyny a zdążyło wam się popuscić w nocy!!??,? Mi tak ! Dzisiaj! Śniło mi się że idę siku i to było tak realne ! Nagle przebudzam się i strach w oczach! Na szczęście tylko ciut ciut ale kurde co jest!
a parcie na pęcherz miałam. Nie wiem co tam się przyblokowalo.
-
Nola wrote:Czesc dziewczyny 1. A propos przeciwskazan do cc - ja mam mega blizne na brzuchu po operacji jajnika maj 2016 i bylam pewna ze na tej podstawie bede miec wskazania do cc ze blizna i zrosty a lekarz najpierw tak nastawial a pozniej ze on jest za silami natury...nie wiem co o tym myslec ale boje sie jak diabli chce dla dziecka dobrze ale tez zeby mi sie podczas sn cos nie stalo przez to ze mialam te operacje wczesniej co o tym sadzic? 2. Tez nie mam lini na brzuchu i sie martwie czy to kazda ciezarna musi miec bo jak nie to cos nie tak? :p 3.Jacieeee nie moge uwierzyc ze jestesmy juz na takim etapie ze naprawde zaraz bedziemy sie rozpakowywac i sie zacznie. Ciekawa jestem ktora bedzie pierwsza i otworzy grudzien
Nola, ja tez jestem po wyrostku (laparoskop, ale ogromna blizna na spojeniu lonowym po drenie, jak mnie zaczeli operowac, okazalo sie, ze mega zrosty, musieli mnie "dosypiac" a potem byl problem z wybudzeniem). Teraz po tej operacji tez niestety kupa zrostow w srodku - lekarka powiedziala, ze to od nich te dodatkowe bole, jak rosnie macica i wiezadla sie rozciagaja, ale ze to nie jest przeciwwskazanie do sn...
Linii nie musisz miec. Tez nie wszystkie tutaj mamyNola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem blondynka, a mam taka linię. Na żywo jeszcze jest ciemniejsza. Widać moje nieszczęsne włoski. Choć i tak jest ich mniej niż przed ciąża (miałam wysoki andostendrion)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a259ebe2174b.jpg
Ostatnie chwile, kiedy wyglądam jak terrorysta;)
ara lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:ja dalej bez koszuli do karmienia ogladałam te na bon prix ale 80 zł za koszule na chwile nie dam
musze na targ skoczyć z Kuba kupilam na allegro za 20 coś zł
Amus, tu masz taka za 45 - ja wlasnie taka wzielam
http://www.bonprix.pl/style/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-8616628/?catalogueNumber=943160&category=630&type=image&return=ref&source=2
Amus87 lubi tę wiadomość
-
78beti wrote:Dziewczyny a czy w H&M są staniki do karmienia i koszule a właściwie chciałabym sobie kupić piżamkę ( spodnie + bluzka)
Ja mam z h&m staniki do karmienia i na pierwszy rzut oka są super, zamawialam przez internet, nie wiem jak z dostępnością w sklepach stacjonarnych. Zastanawiam się czy wystarczą mi dwa czy dokupić jeszcze. Mam te, ale jest duzo innych tylko mojego rozmiaru już często nie ma
http://m2.hm.com/pl_pl/productpage.0518091002.htmlGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja jestem blondynka, a mam taka linię. Na żywo jeszcze jest ciemniejsza. Widać moje nieszczęsne włoski. Choć i tak jest ich mniej niż przed ciąża (miałam wysoki andostendrion)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a259ebe2174b.jpg
Ostatnie chwile, kiedy wyglądam jak terrorysta;)
Faktycznie jak terrorystaGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc