Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie jakieś zabawki dla dzieci? My dziś zdalismy sobie sprawę, ze mamy prawie wszystko ale nawet jednej zabawki nie mamy. Noooo od mojej mamy dostaliśmy kaczuszke do wanny
Apropo mamuśki, dostalismy od niej walizke wypchana bialymi recznikami. Powiedziala, ze to od taty i zebysmy wymienili sobie wszystkie reczniki na nowedodam, ze nasze sa w bardzo dobrej kondycji
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Macie jakieś zabawki dla dzieci? My dziś zdalismy sobie sprawę, ze mamy prawie wszystko ale nawet jednej zabawki nie mamy. Noooo od mojej mamy dostaliśmy kaczuszke do wanny
Apropo mamuśki, dostalismy od niej walizke wypchana bialymi recznikami. Powiedziala, ze to od taty i zebysmy wymienili sobie wszystkie reczniki na nowedodam, ze nasze sa w bardzo dobrej kondycji
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie mam żadnej zabawki, myślę, że do 3 miesiąca nie będą potrzebne.
Właśnie jest u nas znajomy i straszy bez sensu. Że będzie masakra, że co godzinę pobudka w nocy, że posiadanie dziecka to w ogóle katastrofa i porażka. Już go zjebałam, że po co takie głupie gadanie. Tatko dobra rada się znalazł
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:ja nadal z telefonu nie moge nic pisać na forum , nie wiem co oni pozmieniali i czy tylko ja mam taki problem ze ani polubic , ani zacytowac ani nic napisać z telefonu nie idzie?
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Dziś moja teściowa poszla na zakupy z teściem i znów kupili ciusZki dla Laury (bratanicy męża). Więc ja ostentacyjnie posZłam i kupiłam swojemu. Teraz mamy mid-season sales, Więc kupiłam ciusZki za 1,99-2,99£ w GAP i next. Nie mogłam nie kupić tych pingwinów!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a5f68845df8.jpgGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:A tak ogólnie to kupili cokolwiek dla Gabriela do tej pory?
u nas ani moi rodzice ani tesciowie nic dla Teosia jeszcze nie kupili... dla Nikosia kupowali wózek i łóżeczko...troche mi przykro no ale coż.... -
To ja bylam zaskoczona , jak mama M przelala nam dwukrotnie gotówkę na konto na wnuka
Stwierdzila, ze my sami kupimy, to co uznamy za potrzebne i jeszcze funduje nam te snuze z USA. Malo tego, pochwalila sie, ze zamowila jakis komplecik dla malego. Naprawde sporo nam tym odjela kosztow. Za to moi rodzice dla wnuka poki co z niczym sie nie zaoferowali. A jakos naszlo ich na prezent dla nas na rocznice slubu, ktory okazal sie kompletnym niewypalem
Jak rozmawialam z M, to mogli te kwote zamiast na prezent dla nas, przeznaczyc na wnuka. A co nam kupili... Poduszki, koldre, materac z welny merynosa . My nie gustujemy w takich rzeczach... poza tym jestesmy 5 lat po slubie i juz dawno zadbalismy o materac,koldry, czy poduszki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 23:45
11.12.2017 syn Adaś -
MalaHD wrote:Ja też nie mam żadnej zabawki, myślę, że do 3 miesiąca nie będą potrzebne.
Właśnie jest u nas znajomy i straszy bez sensu. Że będzie masakra, że co godzinę pobudka w nocy, że posiadanie dziecka to w ogóle katastrofa i porażka. Już go zjebałam, że po co takie głupie gadanie. Tatko dobra rada się znalazłhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png