Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku wam mąż pomaga przy goleniu ? Dla mnie to nie do przejścia a tym bardziej dla mojego m. Wolimy zachować pewną intymność w takich sprawach .... ale my pod tym względem dzikusy chyba jesteśmy
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Beti ja sobie radze jeszcze sama, jak przyjdzie potrzeba to skorzystam z lusterka. Smialam sie do mojego meza ze zaczynam chorowac na "lustrzyce" (to tzw choroba w ktorej facet nie widzi swojego ptaszka
) i mu mowilam ze niedługo bede miala problemy z depilacja. A on mowi ze mi wtedy chetnie pomoze, ze nie ma problemu. Wydawalo sie ze nawet byl zaintrygowany
ale dla mnie to, nie do przejścia, wole lusterko, wole zachować jakas intymnosc dla siebie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 19:07
-
Iruletka wrote:Czołem,
mnie dzisiaj rano po przebudzeniu przez 2 godz męczyły bóle jak na okres. A, że ginekolog jest na urlopie to pojechałam do szpitala. Położna z którą miałam do czynienia na IP powiedziała, źe ona nie może zrobić mi ktg bez przyjęcia na oddział. Myślałam, że ją uduszę i się stamtąd zabrałam. Natomiast udało mi się ogarnąć badanie dowcipne, ktg i usg poprzez poradnię przyszpitalną. W sumie chyba tylko dlatego, że byłam tam do południa. Gdybym przyjechała po obiedzie to podejrzewam, źe leżałabym już na patologii na obserwacji. Ale badanie i zapisy wyszły ok, lekarz porobił mi przepływy przy okazji. A skąd te bóle to się nic nie dowiedziałam, tacy rozmowni sąjutro wizyta u mojego lekarza to może chociaż on się wypowie w tym temacie. Z Adasiem nie miałam takich bóli. Zatem nie wiem co to było. Skurcze Braxtona-Hicksa miałam przy starszym ale nie były bolesne. Ale najlepszy hit to był kiedy zapytałam tej flądrowatej położnej z IP czy to czasem nie zą te skurcze HB, na to ona mi, że absolutnie bo one występują na 2 tygodnie przed porodem. Normalnie dom wariatów
Idziesz do Wiktora? Bo ja też jutroGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Lady Savage wrote:Mi wystarczyły 2 szt, w szpitalu byłam od porodu 3 dni, użyłam tylko jedne bo kazali zdjać i nie ubierać na Polnej.
Lady, ale jak kurcze? przeciez po porodzie sie krwawi. to kaza na Polnej lezec w tej krwi? bo ja nie rozumiem chyba
-
nataliamonika wrote:Idziesz do Wiktora? Bo ja też jutro
jutro ma na dwie tury przyjmować w pierwszym dniu po urlopie. A dzisiaj wydaje mi się, że Twojego męża widziałam w szpitalu. Nosi takie granatowe wdzianko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 19:26
-
ara wrote:może masaż nie byłby złym pomysłem hmmm
ćwiczyć to nie wiem czy mi pozwolą przy tej szyjce nieszczęsnej, w środę mam wizytę to podpytam
ps. natalia na ekomaluchu mają -10% na wszystko, może Ci czegoś jeszcze brak
ja musiałam mieć papierek od ginekologa, że mogę mieć wykonany masażara lubi tę wiadomość
-
Masz tą wielką podpache między nogami, ona się trzyma jak nogi masz złączone, tylko chodzi się jak kaczka
Nie wyobrażam sobie żeby mąż miał mnie golić. Dla mnie to w ogóle jest opcja nie do przyjęcia, wolałabym już chodzić zarośnięta jak jaskiniowiecAle z lusterkiem daję radę
Opolanka 85, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Masz tą wielką podpache między nogami, ona się trzyma jak nogi masz złączone, tylko chodzi się jak kaczka
Nie wyobrażam sobie żeby mąż miał mnie golić. Dla mnie to w ogóle jest opcja nie do przyjęcia, wolałabym już chodzić zarośnięta jak jaskiniowiecAle z lusterkiem daję radę
ich chyba pogielo, zeby trzymac te podpachy tak po prostu miedzy nogamija pierdziele, jacys jaskiniowcy
-
Iruletka wrote:Tak mam wizytę już po 11-tej. Mam nadzieję, że nie zaśpię
jutro ma na dwie tury przyjmować w pierwszym dniu po porodzie. A dzisiaj wydaje mi się, że Twojego męża widziałam w szpitalu. Nosi takie granatowe wdzianko?
A to ja po południu dopiero, ale chyba w szkole rodzenia się spotkamy w środęJak ma dwie tury, to jest szansa, że może nie będę tym razem dwóch godzin czekać... Ma granatowe, wiec możliwe, że to on był. Po zdjęciu z malowania pokoju go skojarzyłas?
Ma maraton dyzurowy co drugi dzień, wiec biedak aktualnie wyglada jak zombi
A tak w ogóle to dzisiaj był pożar w szpitalu, w serwerowni.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyeditchen wrote:ich chyba pogielo, zeby trzymac te podpachy tak po prostu miedzy nogami
ja pierdziele, jacys jaskiniowcy
Ja też się z tego śmiałam jak mi mama opowiadała, że kiedyś tak było. Przestałam się śmiać jak położna w szkole rodzenia powiedziała, że nadal tak jest. Położna w sumie doradzała, żeby te majty mieć na wypadek np. odwiedzin w szpitalu żeby się bardziej komfortowo czuć. -
Coco55 wrote:1720 gramów. Nie wiem już sama co myśleć. Może tylko tak powiedziała A wszystko będzie ok31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Ja też sobie nie wyobrażam żeby mąż mnie golił. Zresztą on by się w życiu nie zgodził, pewnie uznałby to za obrzydliwe. Wolałabym wydać na kosmetyczkę, gdybym już nie dawała rady. Ale na szczęście jeszcze daję31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Tak ze zdjęcia. Tym bardziej, że zrobił na nim minę i od razu mi się skojarzył z synem mojej mamy koleżanki z którym znamy się od pieluch. Podobieństwo między nimi jest żadne, ale miny robią takie samie
On tez jest lekarzem, z tym, że pracuje na Zawodziu. A szkołę rodzenia chyba będę musiała odpuścić bowiem moje dziecko ma spotkania przed komunią od poniedziałku do środy i czasowo raczej się nie wyrobię. Zobaczę jeszcze, może się uda ogarnąć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa karowej można nosić majty. Z reszta nawet sami w zaleceniach pisza, żeby je zabrać.
Co do golenia przez męża, nam taki ekshybicjonizm nie przeszkadza. A ja się męczyć nie muszę. Poza tym w krocze mój mąż nie raz mi zaglądał, to i z goleniem nie ma problemueditchen, salenne lubią tę wiadomość
-
Ja się gole po omacku już od dawna, raz się tak cudownie ogolilam że nawet nie zauważyłam jak się pocielam i po nogach poszła mi krew wychodzę zadowolona z łazienki a mąż myślałam że zawału dostał , spionowalo go poleciał po kluczyki zarzucił na mnie koc i ciągnie do drzwi, ja jak wryta pytam go zglupiales? O co ci chodzi? A on w końcu: ty krwawisz Boże!!! Ja w śmiech tłumacze że się właśnie ogolilam! Ja pitole!
Nie odzywał się do mnie jakiś czas powiedział że jestem nienormalna...hmmm może ale tego jeża między nogami nie zniose , na szczęście już doszłam do wprawyMinionkowa lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Opolanka 85 wrote:Już po usg III trymestru - wszystko bardzo dobrze wyszło. Przepływy, wymiary, ułożenie dzidzi, narządy itd. Tylko mala nie chciała pozować
Waży 1525 gr i ciągle coś gadała podczas badania, bo buźka się jej nie zamykała :0 Poprosiłam też o badanie podwozia, lekarz potwierdził ostrą infekcję i jak wybiorę ten gynalgin ze szpitala, to mam jeszcze wziąć jednorazowo na noc żel dopochwowy gynazol.
A moja psinka też była u lekarza i niestety ma kaszel kenelowy i przeziębienie, gardło zawalone i gorączkę. Dostała antybiotyki w zastrzykach, więc teraz musimy z nią jeździć przez kilka dni. I za tydzień szczepienie na ten kaszel. Trochę jestem zła, bo na początku roku, kazaliśmy psiaka zaszczepić na wszystko co możliwe, a na to akurat nie zaszczepili ;/ Ale po zastrzykach dzisiejszych już nie chyrla, więc aż tak się nie męczy.
Dobrze że z pieskiem ok, mojej mamy pies tak robił jak Twój, i okazało się że miał kleszcza w nosie.