Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO ile znajdziesz czas i siłę
Mi wiele pomysłów przychodziło na diecie. Cuda gotowałam, żeby sobie urozmaicić Dania. Teraz to, aby zrobić coś na szybko. No i nie mam szczególnie na nic ochoty. Oczywiście coś bym zjadła, ale jakoś rzadko mogę potem powiedziec,ze to, to było to.editchen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Discret wrote:Dla mnie za słodkie te rogale są ale z jadla bym coś z kuchni azjatyckiej bo później już podczas karmienia chyba się nie odwazę. Muszę jakąś koleżankę wyciągnąć na kolacje skoro swojego nie moge
dlaczego nie? ja tylko czekam aż urodzę i lecę na sushi
teraz ostrego nie jem, bo mnie zgaga łapie po ostrym i kwaśnym ale generalnie często jemy tak, że paaaalieditchen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Powiem, że zastrzyki z cleaxane w skore na biodrze praktycznie nie bolą ani nie szczypią. Idzie gładko. W brzuch jak sobie zrobiłam, to szczypalo jak diabli. A w bioderko super.
Mi kazali w ramię robić, i masakra, wolę insulinę
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Mi kazali w ramię robić, i masakra, wolę insulinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 19:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja także miałam wczoraj baby shower. Dzisiaj piszę dopiero teraz, bo cały dzień przelezalam na kanapie. W ogóle nie miałam siły.
Dostałam mnóstwo prezentów od każdej z osób..
Bujaczek, pieluszki, ubranka, pudełeczka na pierwsze włoski itp, smoczki, zabawki, kojec, otilscz A od mojej szefowej plazme, bo wspominałam że tv mi się psuje! !! WsYstko było tak dopracowane. Były zabawy, pyszne jedzonko... normalnie brakowało mi słów. ..
Zdjęcia wrzucę na fb ☺Szczesliwa_mamusia, Discret, salenne, Lady Savage, magdzia26, Angie 31, Iruletka, Jooozefka, Nola, Edith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem przerazona. Moja znajoma dzis urodzila, w 30 tyg. Od rana nie czula ruchow, okazalo sie ze dziecko zaczelo sie dusic i wykonali na szybkosci cc. Wiem tylko ze maly zyje, nie chcemy dzis jej meczyc pytaniami. Jutro bede wiedzieć wiecej. Strasznie mnie to wystraszylo, dobrze ze jeszcze nasz watek grudniowy nie zaczal sie rozpakowywac.