Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Mój mały nogi prostuje. Tych małych girek wbijajacych mi się w brzuch nie da się z niczym innym pomylić.
-
KammaMarra wrote:Przede wszystkom na trawienie, wątrobe, regulują prace naczym krwionośnych, dobre dla palaczy maja duzo antyutleniaczy , nawet na hemorodidu sa dobre. Do tego duza zawartosc zelaza magnezu i potasu tak w skrócie: ) oczuwiscie chofzi mi o świeże: )
nawet nie wiedzialam, że tyle w nich dobrodziejstw. W Polsce w hipermarketach to zazwyczaj wyglądały jakby tortury przeszly więc rzadko je kupowałam. Tutaj w UK nie mam problemu w znalezieniu ładnych
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Co do odkurzania, to narazie mamy zwykły odkurzacz, ale mamy zrobiona instalacje pod odkurzacz centralny. Jak nas będzie kiedyś stać,to kupimy do tego odkurzacz i tylko rurę będę wsadzać i cały dom oblece. Bo teraz 3razy musze zmieniać kontakt, żeby kabla starczyło.
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Wczoraj pisalyscie o "notorycznym zmeczeniu" i powiem wam że ja od jakiś 2 tygodni jestem zupełnie bez energii ledwo wstanę i mogłabym iść od razu spać, jadąc samochodem ciężko mi jest się skupic... nie mam na nic sily... czekam tylko na drzemke mojego syna żeby pójść razem z nim spać... nawet obiadu nie mam siły robić, normalnie ledwo żyję
magdzia26, editchen lubią tę wiadomość
-
emikey wrote:Ooo nie wiedziałam, że figi są takie zdrowe. Na co są dobre?
I na sperme! Tylko ze dla nas na tym wątku to już niepotrzebne:-)magdzia26 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
emikey wrote:Ja gotuje na 3 dni. Bo nie mam siły stać w kuchni. Wczoraj zrobiłam 20 pulpetow w sosie. Dziś tylko obiorę kilka ziemniaków, otworzę słoik buraczków i obiad z głowy. Jutro zamiast buraczków dam fasolkę szparagową. Trzeba sobie ułatwiać życie
Zazdroszczę, u mnie 20 pulpetow idzie w jeden dzień
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
emikey wrote:Ja gotuje na 3 dni. Bo nie mam siły stać w kuchni. Wczoraj zrobiłam 20 pulpetow w sosie. Dziś tylko obiorę kilka ziemniaków, otworzę słoik buraczków i obiad z głowy. Jutro zamiast buraczków dam fasolkę szparagową. Trzeba sobie ułatwiać życie
-
emikey wrote:No ja jem świeże
nawet nie wiedzialam, że tyle w nich dobrodziejstw. W Polsce w hipermarketach to zazwyczaj wyglądały jakby tortury przeszly więc rzadko je kupowałam. Tutaj w UK nie mam problemu w znalezieniu ładnych
Bo w Polsce to my wszystko gorsze dostajemy. Jak pracowalam w korpo w jednym ze znanych marketow i zobavzylam sklad pieluszek na Polskę na Czechy i Niemcy to az wlos sie jezy skad taka roznica....05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Angie 31 wrote:I na sperme! Tylko ze dla nas na tym wątku to już niepotrzebne:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 11:58
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Jak się ma 3latka niejadka to niestety nie da się iść na łatwiznę...w innym przypadku wogole bym obiadu nie robiła bo moja energia życiową = minus 100
A pro po niejadkow . ja taka bylam za to mąż byleby kielbaska jak byl maly i probpem z głowy ale moja mama mi zawsze powtarza dziecko lepiej niejadek niz kluskai ze mowi widzisz ty tez nie jadlas a popatrz teraz na siebie co zle wygladasz
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Bo w Polsce to my wszystko gorsze dostajemy. Jak pracowalam w korpo w jednym ze znanych marketow i zobavzylam sklad pieluszek na Polskę na Czechy i Niemcy to az wlos sie jezy skad taka roznica....
-
Wkurza mnie już ta siara. Wiem, że niby to dobry objaw ale Leżę sobie i patrzę jak kapie. Kropla za kropla
wolno się zbierają ale jednak. Mąż mówi, że to jest obrzydliwe. Za karę pójdę się zdrzemnę na jego połowie łóżka i ubrudze jego prześcieradło
editchen, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
emikey wrote:Wkurza mnie już ta siara. Wiem, że niby to dobry objaw ale Leżę sobie i patrzę jak kapie. Kropla za kropla
wolno się zbierają ale jednak. Mąż mówi, że to jest obrzydliwe. Za karę pójdę się zdrzemnę na jego połowie łóżka i ubrudze jego prześcieradło
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
mi tak samo to też nic nie leci, tylko jak za bardzo podrażnię sutki lub delikatnie ucisne brodawke, a samo nie leci12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A mi leci, może nie kąpie tak jak u Emikey,ale potrafi być sporo. Wczoraj żartowałam do męża,czy mu do kawy trochę nie odlać
zaśmiał, że od razu tyle,zs żeby na kakao starczyło
Mam nadzieję, że to dobry objawmój lekarz powiedział, że to dobry objaw, że laktacja bedzie!
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A mi leci, może nie kąpie tak jak u Emikey,ale potrafi być sporo. Wczoraj żartowałam do męża,czy mu do kawy trochę nie odlać
zaśmiał, że od razu tyle,zs żeby na kakao starczyło
Mam nadzieję, że to dobry objaw