Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do dzieci alkoholiczek czy nalogowych narkomanek też nie odbija się to bez echa często później dzieci mają problemy w szkole z nauką, koncentracja itp...te problemy wychodzą dopiero później i niby dziecko zdrowe się rodzi ale nie do konca
-
Magdzia masz racje. Moja babcia miala 9cioro rodzenstwa. Ale powyzej 10lat dozylo tylko troje. Przy porodzie umieraly dzieci, czy inne choroby w pierwszych kilku latach zabieraly.
Alkoholiczki i narkomanki, to czesto widac po dziecku. Niby zdrowe, ale jednak buzia juz taka z syndromu alkoholowego...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dziewczyny co ma być to bedzie. Oczywiście bym nie poszła skakać teraz z spadochronem ale leżeć też nie będę. Każda z nas jest inna ma inną historie. Więc traktujemy swoje maluszki tak jak na to zasługują i my same się czujemy.
Ja do 13 to się osram mam nadzieję,że chociaż nie będzie poślizgu. Idę do innego gina i nie wiem jak tam jest, choć podobno bardzo fajna babka. -
Praktykujecie prowadzenie ciazy u roznych ginekologow?
Tez bym poszla ale ni emam pomyslu do kogo-w ostatnim czasie odwiedzilam ich tylu, ze boje sie zrazic do kolejnego...
Ponadto, jestem w bardzo wczesnej ciazy, wiec wydaje sie ze termin na za 2 tygodnie na USG (tak mi zlecil lekarz) jest ok, bo wtedy juz cos bedzie widac, a tak to bym sie stresowala, ze serca nie ma itd... -
chicken wrote:Praktykujecie prowadzenie ciazy u roznych ginekologow?
Tez bym poszla ale ni emam pomyslu do kogo-w ostatnim czasie odwiedzilam ich tylu, ze boje sie zrazic do kolejnego...
Ponadto, jestem w bardzo wczesnej ciazy, wiec wydaje sie ze termin na za 2 tygodnie na USG (tak mi zlecil lekarz) jest ok, bo wtedy juz cos bedzie widac, a tak to bym sie stresowala, ze serca nie ma itd... -
ja z zuzą chodziłam do jednego ginekologa, ale ją znalałam 7 lat, i miałam do niej pełne zaufanie, teraz mam nową ginekolog, jakby coś byłoby nie tak (odpukać), to wolałabym to skonsultować z innym ginekologiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 09:03
-
mam mieszane uczucia co do wczorajszej wizyty nie wiem sama co mam myśleć po tej wizycie... mam wrażenie że lekarz nie powiedział mi wszystkiego bo też bardzo wymijajaco odpowiadał jak o coś pytałam... długo nie mógł znaleźć zarodka niby znalazł ale stwierdził że jest mocno wklejony w miesien... powiedzial że jak jestem na wychowawczym to na razie lepiej nie wypisywać zwolnienia (bo chcialam) i że poczekamy z tym do 10 tc aż będzie wszystko bardziej pewne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 09:09
-
Tak, niestety macie rację. Często te niechciane ciąże są bezproblemowe i szczęśliwie donoszone, a kobiety które pragną dzieci walczą i często ponoszą porażkę
Śniło mi się, że byłam na USG (mój P czekał przed drzwiami, bo bał się wejść). Lekarz pokazał mi piękny zarodek w 3D, posłuchałam serducha, a później zawołałam mojego jeszcze nie męża, porozmawialiśmy z lekarzem tak wszystko ładnie, pięknie było w tym śnie. Mam nadzieję, ze się spełni w piątek.Yoselyn82, Lady Savage, A85K lubią tę wiadomość
-
A wracając do tematu kobiet, które nie dbają o siebie w ciąży... Nigdy nie zapomnę, jak robiłam kiedyś zdjęcia ślubne pewnej parze. Zrobiliśmy przerwę, facet wyciąga papierosa, pali... jego żona prosi go o kilka buchów, on jej daje. 4 miesiąc ciąży (wiedziała o niej). Teraz mają zdrowe dziecko...
-
magdzia26 wrote:mam mieszane uczucia co do wczorajszej wizyty nie wiem sama co mam myśleć po tej wizycie... mam wrażenie że lekarz nie powiedział mi wszystkiego bo też bardzo wymijajaco odpowiadał jak o coś pytałam... długo nie mógł znaleźć zarodka niby znalazł ale stwierdził że jest mocno wklejony w miesien... powiedzial że jak jestem na wychowawczym to na razie lepiej nie wypisywać zwolnienia (bo chcialam) i że poczekamy z tym do 10 tc aż będzie wszystko bardziej pewne...
-
A co to oznacza że jest miękka? Że coś się dzieje?
magdzia26 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja mam ogólnie duży biust więc ja tak nie czuję żeby mi urósł, ale bolacy jest.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:A co to oznacza że jest miękka? Że coś się dzieje?
Oczywiście mi nie powiedział co to ooznacza ale szyjka robi się miękka i otwiera się jak przychodzi okres i podczas owu