Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Ja jeszcze nie mam cyckonosza bo nie wiem jakie będę mieć cycki po porodzie. Narazie nic nie urosły
-
nick nieaktualnyNola wrote:Z smiesznych i niestety bardzo dosłownych rzeczy...wczoraj miałam skurcze cwiczace (taki ala mocny bol okresowy) i prosto z mostu AZ ZROBILAM KUPE tzn pocislo mnie musialam szybko biec wiec jak przy tym tak bylo to daje Wam gwarancje ze podczas porodu PO**AMY sie wszystkie cieszycie sie? A tak na serio do tych co juz rodzily i wszystkich wypisujecie w planie porodu ze chcecie lewatywe czy nie? Jakie podejscie do tego? Ale zarzucialm temat z ranca ale wczorajszy wieczor mi uswiadomil ze z tym sie nie wygra Jak przy dobrej jelitówce :d
Ja będę chciała lewatywę. No chyba, że przed samym porodem organizm postanowi oczyścić się porządnie sam. Z dwojga złego wolę lewatywę i komfort że nic poza dzieckiem że mnie nie wyjdzieNola lubi tę wiadomość
-
A ja ostatnio dosłownie z każdym dniem czuje sie teraz gorzej i co raz bardziej jestem opuchnięta a jutro jeszcze muszę iść do pracy żeby skończyć rekrutacje. Dziś nie mam kompletnie siły, mam nadzieje że jutro będzie lepiejhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Nola wrote:I ostatnie - Czy któraś im bliżej porodu ma ból jak przy miesiączce? Do tych co rodziły - czy skurcze porodowe to nic innego jak skurcze macicy przy okresie i ten ból to znaczy ze moja macica cwiczy czy to cos zupelnie innego?
A co do lewatywy to niestety nie pamiętam czy w planie porodu to wpisuywalam ale na pewno mi nikt nie robił przed porodem a niestety skończyło się tak jak piszesz...Nola lubi tę wiadomość
-
Nola wrote:WIEM! Oszalec idzie Nawet do łapek niedrapek potrafili wcisnac metki długiosci mojego kciuka! Obcina sue te metki przed pierwszym ubraniem dziecku?
Nola lubi tę wiadomość
-
salenne wrote:Ja będę chciała lewatywę. No chyba, że przed samym porodem organizm postanowi oczyścić się porządnie sam. Z dwojga złego wolę lewatywę i komfort że nic poza dzieckiem że mnie nie wyjdzie
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Ja będę chciała lewatywę. No chyba, że przed samym porodem organizm postanowi oczyścić się porządnie sam. Z dwojga złego wolę lewatywę i komfort że nic poza dzieckiem że mnie nie wyjdzie
-
Mąż przyjechał w nocy i przywiózł dary lol przywiózł mi trzy pudełka herbaty lipton (niby angielska firma a w UK znaleźć jej nie mogę), do tego laktator firmy Pigeon (nigdy nie słyszałam o takiej firmie). Wygląda solidnie. Tkany szal do karmienia z firmy bebitza - jest boski!!! I wkładki do stanika aventu. Jakby mu sprawdzili plecak na lotnisku byłyby jaja
Nola lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Myślę, że jak już będą skurcZe parte i wizja dZiecka lezacego zaraz na brZuchu to kwestia krecika mówiącego "halo" nie będzie wam zaprzątać głowy
78beti, Nola lubią tę wiadomość