Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam Gabusiowi pikowany mięciutki i cieplutki pled. Nie chce żeby bawił się na tych brytyjskich wykladzinach. Teraz tylko muszę go schować przed męŻem bo jak zobaczy to dostanę opieprz, że kupiłam enty koc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a955f166311.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 18:37
Szczesliwa_mamusia, Minionkowa, magdzia26, agii81, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś dostałam laktator w prezencie od rodziców. Elektryczny Sisi Baby. Nie mogłam się powstrzymać I przyłożyłam do cycka na kilka sekund. Co za dziwne uczucie
Szczesliwa_mamusia, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Z tego co mówiła położna na SR, to wszystkie laktatory są tak samo zrobione, więc firma nie do końca wyznacza jakość. Mi ten sisi baby się spodobał ma też opcję ładowania przez USB I wydaje się porządny. Zobaczymy jak się sprawdzi
-
Zołzimagic wrote:Chyba musze do tego podejsc ze jakoś w DE tez rodza sie dzieci i opieka napewno jest wystarczajaca poprostu wiem jak jest w Pl bo tesciowa mi ciagle dostarcza informacje, ale to nie znaczy tak jak piszesz emilkey, ze w Pl jest najlepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 19:35
emikey lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:A ja dziś dostałam laktator w prezencie od rodziców. Elektryczny Sisi Baby. Nie mogłam się powstrzymać I przyłożyłam do cycka na kilka sekund. Co za dziwne uczucie22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnynesairah wrote:A ja dziś dostałam laktator w prezencie od rodziców. Elektryczny Sisi Baby. Nie mogłam się powstrzymać I przyłożyłam do cycka na kilka sekund. Co za dziwne uczucie
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Na obrazku wygląda na dość miękka . Jak będziesz miała to daj znać
-
Magdzia masz rację. Moją ciążę w Polsce lekarz prowadził w atmosferze strachu. Mimo, że wszystko było ok mówił to tak jakby to była pomyłka i nigdy nie kazał się zbyt wcześnie cieszyć. Tutaj na wizycie ze mną rozmawiają. Położna jak sprawdza bicie serca mówi do małego. Potem mówi do mnie "czyż to nie cud". Wyobraźcie sobie, że w książeczkę mam wpisane "homesick", pytali czy mam tu kogoś bliskiego, czy spotykam się z polonia, czy widujemy znajomych męża. Interesuje ich stan psychiczny. Czy kogoś w PL by to obchodZiło? Dziś się dowiedziałam, że w Anglii kobietom w ciąży przysługuje deputat owoców i warzyw by chronić prawa dziecka od małego, a ono ma prawo do witamin...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d0ad5225a1f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 19:55
magdzia26, Minionkowa, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Iruletka lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Haha zrobiłam to samo, jak przykladalam do reki słabo ciągnął. No to bach do cycka, myślałam, ze mi go urwie . Tzn nie spodziwalam sie ze rak pociagnie
Mnie aż tak śmiesznie zabolało, ale miałam ustawioną moc na 7 z 9 ciekawa jestem, czy dziecko też tak mocno ssie, to dla mnie coś zupełnie nowego, dziwego. -
Szczesliwa_mamusia wrote:Uśmiechnęłam się. Bo swój też przyłożyłam do cyca. Poczułam sie trochę jak krowa, której będzie ściągane mleko
Ja też podobnie się poczułam, a mój P jak się śmiał chciałam mu dać przetestować na sobie, ale się nie odważył -
nesairah wrote:Mnie aż tak śmiesznie zabolało, ale miałam ustawioną moc na 7 z 9 ciekawa jestem, czy dziecko też tak mocno ssie, to dla mnie coś zupełnie nowego, dziwego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 20:42
-
Ja mam już małą paczkę pampersów do szpitala kupiłam jeszcze w lidlu paczkę rozm 1, a ostatnio wysłałam faceta do sklepu I kazałam mu kupić paczkę z Dady rozm 2, a on kupił 1 mam więc 3 małe paczki jedynek, nie wiem czy to zużyjemy.