Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Discret wrote:Ja antybiotyk i tak dostalam mimo dobrego GBS przez to pierniczone białko w moczu ALe dobre bylo taki posmak cytrynowy byl wiec udalo sie wypic
miałaś białko w moczu, a pamiętasz ile? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o wychodzenie ze szpitala, to jestem za 3 dniami, jezu jak ja sobie pomyślę że w dniu porodu z Zuzą by nas wypuścili a ona potem by mi sie w domu zatrzymała, to aż ciarki mnie przechodzą. Jak dobrze że u nas 3 dni się trzyma
-
emikey wrote:Kupiłam Gabusiowi pikowany mięciutki i cieplutki pled. Nie chce żeby bawił się na tych brytyjskich wykladzinach. Teraz tylko muszę go schować przed męŻem bo jak zobaczy to dostanę opieprz, że kupiłam enty koc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a955f166311.jpg
śliczny!emikey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka Witam sie w 36 tc i 9 miesiacu ciazy Orkan daje popalic i od 3 na nogach bo maz wiozl kolegow z pracy na lotnisko a ja juz oka nie zmrozylam takze katuje sie przemysleniami obawami lekami na sniadanie a teraz troche wdechow i wydechow bo i tak przeciez mam znikomy wplyw na porod i to wszystko...byle Ninusia była zdrowa
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Z smiesznych i niestety bardzo dosłownych rzeczy...wczoraj miałam skurcze cwiczace (taki ala mocny bol okresowy) i prosto z mostu AZ ZROBILAM KUPE tzn pocislo mnie musialam szybko biec wiec jak przy tym tak bylo to daje Wam gwarancje ze podczas porodu PO**AMY sie wszystkie cieszycie sie? A tak na serio do tych co juz rodzily i wszystkich wypisujecie w planie porodu ze chcecie lewatywe czy nie? Jakie podejscie do tego? Ale zarzucialm temat z ranca ale wczorajszy wieczor mi uswiadomil ze z tym sie nie wygra Jak przy dobrej jelitówce :d
-
emikey wrote:Obcinania metek ciąg dalszy. W smyku to nawet do sliniaka bawełnianego dają po 3 metki ...