Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Minionkowa wrote:Z tego co ja słyszałam to hemoroidy same z siebie nie znikają ale mogą się cofnąć do odbytu, ja mam po porodzie
Od 13ej mam skurcze ale nieregularne.. Po przytulanku
przytulanko po południu, a gdzie dziecko? -
Ja właśnie robię sobie domowe spa mały kocha się kąpać staram się w końcu wybrać kolor sukienki do sesji zdjęciowej bo mąż chciał profesjonalną... mamy czas dl 36 tyg. Do brązowych włosów lepsza czerwona czy taka zielona?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e2eb9e17811.jpg -
nick nieaktualny
-
W ogóle to ja nie chciałam zbytnio sesji bo nie czuję się aż tak pewnie pozować z brzuchem ale mąż mówi, że Gabi będzie w brzuchy tylko raz w życiu, a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem (druga będzie córka) to będziemy mieć tylko dwa razy szAnse na takie zdjęcia. Więc się zgodziłam.
-
emikey wrote:Ja właśnie robię sobie domowe spa mały kocha się kąpać staram się w końcu wybrać kolor sukienki do sesji zdjęciowej bo mąż chciał profesjonalną... mamy czas dl 36 tyg. Do brązowych włosów lepsza czerwona czy taka zielona?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e2eb9e17811.jpg
a sesja w studio czy na dworze, bo jeśli na dworze to myślę że czerwona, a jeśli studio to zielona -
nick nieaktualnyJa bardzo chciałam. Ale kasy brak. Choć jak patrzę na zdjęcia dziewczyn, to bardzo bym chciała mieć pamiątkę. Więc poszliśmy na kompromis z mężem i w następna sobotę podjedziemy do fotografa i zrobimy 2-3zdjecia. Jedno ok 50zl, więc na te 3bedziemy mogli sobie pozwolić. Co prawda będą w studio, Ale zawsze jakaś pamiątka. Co prawda sukni mieć nie będę, Ale postaram się jakoś ładnie ubrać. Myślałam,zeby założyć P koszule
-
nick nieaktualny
-
Brzuch mi się obniża, widziałam po zdjęcia, że trochę sie zmienia, ale tak, od zeszłej niedzieli mieszkamy w nowym domu i wczesniej dochodząc do szafek kuchennych dotykałam do brzegu blatu spojeniem łonowym, tak teraz zaczynam szorować brzuchem mam jednak nadzieje urodzić po 2 grudnia12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Ja za to w ogóle nie czuję dziecka w podbrzuszu czy w kroku, cały czas grzebie mi pod cyckami. Kopniaki czuję tylko powyżej pępka.
Ja nie chciałam sesji i teraz żałuję. Bo pogody już nie będzie a te jesienne sesje z fejsa tak mi się podobają
Za to mamy mieć sesję noworodkową -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Brzuch mi się obniża, widziałam po zdjęcia, że trochę sie zmienia, ale tak, od zeszłej niedzieli mieszkamy w nowym domu i wczesniej dochodząc do szafek kuchennych dotykałam do brzegu blatu spojeniem łonowym, tak teraz zaczynam szorować brzuchem mam jednak nadzieje urodzić po 2 grudnia
-
magdzia26 wrote:Ja mam koleżankę która pół profesjonalnie robi zdjęcia i już od jakiegoś czasu mnie męczy o sesję tylko pogody brak mi trochę szkoda kasy na taką suknie chociaż one pięknie wyglądają...
Lady Savage lubi tę wiadomość