Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Ja za to w ogóle nie czuję dziecka w podbrzuszu czy w kroku, cały czas grzebie mi pod cyckami. Kopniaki czuję tylko powyżej pępka.
Ja nie chciałam sesji i teraz żałuję. Bo pogody już nie będzie a te jesienne sesje z fejsa tak mi się podobają
Za to mamy mieć sesję noworodkową
My stwierdziliśmy, że musimy wybrać albo ciążową albo noworodkową, bo to za drogi interes i wolę jednak dzieciątko po urodzeniu uwiecznić. Brzuch jakoś przeżyję choć tez zazdroszczę jak te piękne zdjęcia dziewczyny wrzucająKumrara lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
78beti wrote:Sory za głupie pytanie ale skąd mam wiedzieć czy mam hemoroidy ?
Co do sukienki to nie pomogę bo nie lubię ani koloru czerwonego ani zielonego
Beti czujesz, że coś tam nie gra, można też przez papier wyczuć, ja akurat zauważyłam krew więc się przyglądałam intensywniej kilka razy tej okolicy
Ile wcześniej się umówiłaś do tego szpitala? Jak się wcześniej nie umówisz to jest opcja, że przychodzisz z tym skierowaniem a oni Ci mówią miejsca nie ma, wypad? -
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Beti czujesz, że coś tam nie gra, można też przez papier wyczuć, ja akurat zauważyłam krew więc się przyglądałam intensywniej kilka razy tej okolicy
Ile wcześniej się umówiłaś do tego szpitala? Jak się wcześniej nie umówisz to jest opcja, że przychodzisz z tym skierowaniem a oni Ci mówią miejsca nie ma, wypad?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak u Was ze skurczami? Macie? Ja od kilku dni zauważyłam znacznie częstsze I mocniejsze skurcze. Co prawda nieregularne, ale mnie stresują. Jeszcze chcę trochę pobyć w dwupaku! Najbardziej boję się, że nie rozpoznam, że to już
-
MalaHD wrote:A któraś ma kokon? Pralyscie to w pralce? Myślicie, że mogę tego nie prac wcale?
Jeśli masz na myśli rożek, to ja prałam normalnie z ubrankami w 40 stopniach I prasowałam gorącą parą -
nesairah wrote:Dziewczyny jak u Was ze skurczami? Macie? Ja od kilku dni zauważyłam znacznie częstsze I mocniejsze skurcze. Co prawda nieregularne, ale mnie stresują. Jeszcze chcę trochę pobyć w dwupaku! Najbardziej boję się, że nie rozpoznam, że to już
tak, coraz częściej i silniejsze, ale w nocy, jakoś w dzień mnie nie męczą, zdarza się, jakieś pojedyńcze, ale noc jest przodująca
-
Lady Savage wrote:tak, coraz częściej i silniejsze, ale w nocy, jakoś w dzień mnie nie męczą, zdarza się, jakieś pojedyńcze, ale noc jest przodująca
U mnie w dzien głównie. W nocy śpię więc nawet nie wiem czy są :p -
Ja mam skurcze co dwa trzy dni wieczorem jak już się kładę. Meczy mnie Ok 2h, czasami co 15 min jak w zegarku. Tez mam stres wtedy...
w ciągu dnia pojedyncze, wręcz bezbolesne, twarde się zrobi i trzyma, wtedy zazwyczaj nie mogę się ruszyć bo wszelki ruch powoduje nieznośny ból.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyJa mam skurcze. Ale na szczęście jeszcze nieregularne. Twardnie brzucha, klucie w szyjce. I tak od 25tyg. Więc sie tak nie przejmujcie. Ostatnio mnie tylko martwi to,ze doszedł mi ból spojenia i ból całego krocze. Ale w piątek już wizyta, więc sie dowiem czy jest wszystko w porządku. Grunt to nie panikować. Na tym etapie ciąży już tak bardzo się nie denerwuje. Oczywiście nie chciałabym już dzisiaj rodzic, ale jakby co, to już jest bezpieczniej niż jeszcze m-c temu.
Lekarz mi tłumaczył,jak będą się powtarzać co 4-5min lub będzie ich więcej niż 15, to wtedy na IP. No i też wtedy, kiedy bolesne skurcze nie będą mi mijać po scopolanie. Tak to nie panikować. Oddychać i leżeć.
Na skurcze porodowe leki rozkurczowe nie będą działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 22:07
-
nick nieaktualny