Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny ja nie mam wogóle weny na nic, nie mam energii nic ciężko mi wogóle coś skleić żeby cokolwiek normalnego napisać. Jeszcze do tego głowa mnie dziś boli tak że masakra, a tu sprzątanie, zakupy ehhh.....
Gratuluję dzidka i witam nowe mamusie
Ja jutro mam wizyte i chyba zejdę do 18 na zawałPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Jejku dziewczyny ja nie mam wogóle weny na nic, nie mam energii nic ciężko mi wogóle coś skleić żeby cokolwiek normalnego napisać. Jeszcze do tego głowa mnie dziś boli tak że masakra, a tu sprzątanie, zakupy ehhh.....
Gratuluję dzidka i witam nowe mamusie
Ja jutro mam wizyte i chyba zejdę do 18 na zawał
ja myslalam ze dzis zejde na zawal, od rana w nerwach, wizyta sie przesunela bo opoznienie ale jest moj maluszekJustya85 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
KlaraS wrote:Cześć
To i ja sie nieśmiało przywitam na teście zobaczyłam 2 kreseczki:)
To bedzie moje drugie maleństwo a mimo to mam pytanie czy to badanie bety robicie dla własnego spokoju czy każdy powinien je robić?
W poprzedniej ciąży po teście grzecznie czekałam do wizyty aż do 8 tyg teraz umówiłam sie w skończonym 6tyg i nie wiem czy do tego czasu powinnam iść na badanie krwi -
Miałam już nie wchodzić, ale nie mogę się powstrzymać co trochę wpadam, żeby zobaczyć co nowego napisałyście
Ja betę robię dla własnego spokoju, żeby wiedzieć, że przyrasta i czy prawidłowo, wiem, ze jeżeli będzie słaby przyrost to się będę martwić, ale przynajmniej to już coś powie lekarzowi jak do niego już się udam. Może zrobi wtedy dodatkowe badania albo cuś
Jeżeli chodzi o rodzenie sn po cc, to ja nie mam doświadczenia, ale mam koleżankę, która się uparła, że drugie urodzi naturalnie i tak też zrobiła. Jej motywacją było to, że umówili się z mężem, że jeżeli naturalnie to ona wybiera imię, a jeżeli cc to mąż - a imię, które wybrał mąż bardzo jej się nie podobało -
A85K wrote:Gratulacue kochana
8 mm to wielkość pęcherzyka ?
Powodzenia
tak wielkosc pecherzyka, bylo juz cialko zolte, serduszka jeszcze nie bylo
dostalam fotke mojego maluszkaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Caro - beta przyrasta nawet dobrze, bo w ciągu 23 z 28,1 na 50,2 czyli wyszło 79% przez dobę można powiedzieć, tylko dość niskie wartości.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
dziewczyny potrzebuje porady byłam dzisiaj na usg i serce bije 130 ale czasami zwalnia wg usg 6 tydzień 5 dzień i lekarz zrobić bete wynisi 64561 a w sobote była 34586 i boje się czy nie za mało przyrasta trochę mnie to załamało.
-
Yoselyn82 wrote:tak wielkosc pecherzyka, bylo juz cialko zolte, serduszka jeszcze nie bylo
dostalam fotke mojego maluszka
No to ładne
Na następnej wizycie na pewno będzie już serduszko bijące.
No to pokaż tą fotke.
Gratulacje kochanaYoselyn82 lubi tę wiadomość
Laura
-
emka29 wrote:dziewczyny potrzebuje porady byłam dzisiaj na usg i serce bije 130 ale czasami zwalnia wg usg 6 tydzień 5 dzień i lekarz zrobić bete wynisi 64561 a w sobote była 34586 i boje się czy nie za mało przyrasta trochę mnie to załamało.
No to jesteś do przodu
Serduszko czasami zwalnia ale to normalne.
Beta później zwalnia I nie ma takich przyrostów jak na początku...nie martw się.
Jeśli lekarz nic nie mówił to nie ma sensu się zamartwiać.Laura
-
Yoselyn82 wrote:tak wielkosc pecherzyka, bylo juz cialko zolte, serduszka jeszcze nie bylo
dostalam fotke mojego maluszka
Jeszcze musi Ci się pojawić zarodek żeby pojawiło Ci się serduszkoYoselyn82 lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Jula911 wrote:Jeszcze musi Ci się pojawić zarodek żeby pojawiło Ci się serduszko
czekam cierpliwie na serduszkoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Mowila mi lekarka ze jak przyjde na wizyte nastepna to da mi skierowania na badania
zdjecie wstawie pozniejA85K lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
A85K wrote:No to jesteś do przodu
Serduszko czasami zwalnia ale to normalne.
Beta później zwalnia I nie ma takich przyrostów jak na początku...nie martw się.
Jeśli lekarz nic nie mówił to nie ma sensu się zamartwiać. -
emka29 wrote:Właśnie zadzwonił i powiedział, że wynik jest przyzwoity ale jak powiedział że bije tylko 74 to aż zamarliśmy z mężem na tym usg. Mierzył chyba z 5 minut.
Serduszko czasami zwalnia ... mówił coś o tym ? Ale 130 to bardzo ładnie po prostu
musi złapać rytm Na pewno będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 14:58
Laura
-
A85K wrote:Serduszko czasami zwalnia ... mówił coś o tym ? Ale 130 to bardzo ładnie po prostu
musi złapać rytm Na pewno będzie dobrze