Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A85K wrote:W tą sobote idziecie ?
Dużo masz tych wizyt. Ja mam dopiero we wtorek I czas mi się dłuży.
Jestem niecierpliwa ... I te czekanie mnie denerwuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 15:33
-
emka29 wrote:ja jestem po in vitro i jak dzwonie do niego na konsultacje telefoniczną to np mówi mi żebym przyszła na usg. We wtorek rano tak chlusneło mi krwią taką ciemną i kazał mi przyjść dzisiaj na usg. Gdyby nie ta krew we wtorek to moja wizyta byłaby dopiero 22 kwietnia.
Rozumiem I przepraszam jeśli Ciebie uraziłam ...to dobrze , że masz takiego gina ...widać , że dba.
Wracając do bicia serduszka przeczytałam kilka komentarzy kobiet , którym serduszko biło wolniej I potem się rozkręciło ...jedna z dziewczyn napisała , że serduszko musi się rozkręcić do tych 150 czy 170 I nie ma sensu się zamartwiać.
Poczekaj do tej soboty ....ja trzymam kciuki
Powodzenia kochana ...będzie dobrzeLaura
-
U mnie beta ładnie urosła:) aale mam bakterie i leukocyty w moczu, bakterii ponad 8 tys, leukocytow 69 przy normie do 5. Jak się ratować do pierwszej wizyty? Można wit c ?
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
A85K wrote:Rozumiem I przepraszam jeśli Ciebie uraziłam ...to dobrze , że masz takiego gina ...widać , że dba.
Wracając do bicia serduszka przeczytałam kilka komentarzy kobiet , którym serduszko biło wolniej I potem się rozkręciło ...jedna z dziewczyn napisała , że serduszko musi się rozkręcić do tych 150 czy 170 I nie ma sensu się zamartwiać.
Poczekaj do tej soboty ....ja trzymam kciuki
Powodzenia kochana ...będzie dobrzeA85K lubi tę wiadomość
-
emka29 wrote:Nic się nie stało. Naprawdę jest w porządku ten gin, na pierwszej wizycie po pozytywnej becie powiedział, aby nawet nie przyszło mi do głowy chodzić do pracy. Na pewno napiszę jak będę już po. A do soboty proszę trzymać kciuki.
Trzymam kciuki I będę czekać na nowiny.
Laura
-
Prace mam fizyczną, to jest moja druga ciąża, pierwsza niestety była pozamaciczna. Od 5 kwietnia do wtorku miałam plamienia taką ciemną krwią. Mój kropek ma się wspaniale tylko serce mu zwolniło na chwilę podczas usg do 74 a potem za każdym razem było 130. Strasznie się wystraszyłam, aż mnie zmroziło jak to usłyszałam.
-
emka29 wrote:Prace mam fizyczną, to jest moja druga ciąża, pierwsza niestety była pozamaciczna. Od 5 kwietnia do wtorku miałam plamienia taką ciemną krwią. Mój kropek ma się wspaniale tylko serce mu zwolniło na chwilę podczas usg do 74 a potem za każdym razem było 130. Strasznie się wystraszyłam, aż mnie zmroziło jak to usłyszałam.
Będzie dobrze...spokojnie
Bez nerwów ..spokojnie czekamy do wizytyLaura
-
Tizzi wrote:emka29 na pewno będzie wszystko dobrze. A to na jednym tym samym usg na tętno 130 i zwolnilo do 74?
Yoselyn82 no to zarodek pojawi się już lada moment. Kiedy masz kolejna wizytę?
Witam nowe mamusie -
emka29 wrote:tak na tym samym usg tylko na początku zmierzył 74 a potem wychodziło 130. Ale mój P stwierdził, że chyba źle coś zmierzył. A i doczytałam jeszcze w necie, że to też może być od niskiego ciśnienia a po za tym jest mi strasznie zimno dzisiaj.Lea
-
Tizzi wpisz mnie na kolejna wizyte 27 kwietnia, chyba ze sobie zalatwie wczesniej jeszczeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
KlaraS wrote:Gratuluje:)
U mnie z tym porodem to problem taki ze nie mina 2 lata od cesarki wiec nie wiem czy mi na to pozwala
Mysle, ze to wszystko zalezy od blizny i jak bedzie w trakcie. Bo inna ponad 4lata przerwy i w trakcie proby sn macica pekla - ale okazalo sie, ze lekarz zle okreslil grubosc blizny.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Tizzi wpiszesz mnie na 4 grudnia?
Ja dzis na szybko bylam na usg. Pecherzyk w macicy z cialkiem zlotym. Pozna owulacja - tak pan doktor stwierdzil.Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Tizzi wpiszesz mnie na 4 grudnia?
Ja dzis na szybko bylam na usg. Pecherzyk w macicy z cialkiem zlotym. Pozna owulacja - tak pan doktor stwierdzil.
tak jak u mnie pecherzyk z cialkiem zoltym.. ale lekarka mi wyliczyla akurat dobrze jak mam w suwaczkuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️