Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:My z mężem mamy 2 imiona i nasze rodziny, Ola też będzie miała tylko jeszcze nie wiem jakie
Właśnie spakowałam torbę do porodu, ledwo dopięłam Jeszcze muszę przygotować dla męża siateczkę awaryjną jakby mi się pokończyły podpaski, chusteczki albo by się okazało, że potrzebuję na dobę po 10 kompletów ubranek bo on tego nie ogarnie. Czy tylko mój mąż nie wie co z czym, co jest co, gdzie co leży i ma kompletnie w dupie żeby się tym zainteresować? -
Właśnie nasłałam policję na drogowców. Kurde wytyczyli przejazd aut chodnikiem jednocześnie nie wyłączając go z ruchu pieszych. Widzę z okna w kuchni jak ludzie zdezorientowani uciekają spod kół. Ktoś to wydał na to zgodę jest niepoważny
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClarissa ładny wózek ja też na dniach odbieram bo już czeka w sklepie, wózek czarny, tylko fotelik jest szary
A mi nie robi kiedy wypłacają, ważne, że to robią, staram się odkładać raczej pieniądze na czas jak młoda się urodzi. Od czerwca powoli wszystko kupowałam i wszystko czeka nawet zapas pampersów -
nick nieaktualnyMalaHD mój próbował się interesować ale on nie ogarnia ubranek więc powiedział jasno, że mam mu wytłumaczyć to jeszcze raz jak urodzę, nauczy się widząc na dziecku..
A co do torby do szpitala gdzie co leży to wie tylko co najważniejsze, bo on nie ogarnia dalej wszystko kładę na wierzch i tyle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:tak robilam wszystko bylo ok. tylko teraz jej.pokazalo. moze dlatego ze jadlam chinszczyzne przed wyjsciem. a ta tabelka co jest co mierzy jrzuch to wychodzi na to ze moj wazy 3200 zamiast 2700 max
-
nick nieaktualnyMieliśmy przez chwilę lokatorke-sikorke. Walnęła w drzwi balkonowe. Miała wykrzywione skrzydełko. Myślałam,ze złamane. Wzięłam ja do domu- wyprostowalam jej skrzydełko, lekko pomasowalam. Na szczęście nie było złamane. Dogrzala sie w domu 15min i ja wypuscilismy ja na dwor i poleciała. Fajnie,ze żyje, bo u nas dużo ptaków popełnia samobójstwo na oknie.
Udało mi się uwiecznić niedoszła samobójczynie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86f6b3fff6ad.jpgemikey, magdzia26, k878, salenne, Iruletka, Minionkowa, Lady Savage, Zołzimagic, nataliamonika lubią tę wiadomość
-
Co do drugich imion to mamy i ja i mąż i potwierdzam jest to kłopotliwe bo trzeba je wszędzie podawać w każdych dokumentach itp.. dlatego ani pierwszemu ani drugiemu synowi nie dajemy drugiego imienia bo uważamy to za kłopot później dla dziecka.
Co do jedzenia ja cała ciążę nie mam apetytu zresztą teraz dokładnie tak samo wogole mogłabym nic nie jesc... -
Discret wrote:ja też z ZUS-em nie mam problemów on płaci pracodawcy a pracodawca mi zawsze 10 kazdego miesiaca jak wypada to w weekend to wtedy wczesniej jest
-
Jakieś dziwne ktg mi wychodzi, ale polozne nicnie mowia, wiec pewnie uznaja to za normy. Jeden dzien Maly mial spadki do 82 na ktg, za to dzis mial 2 razy wzrosty do 220! Czekam na przeplywy, a jutro podobno chca sprawdzic, czy dziecko cokolwiek uroslo.
-
MalaHD - mój nie ogarniał ciuszków, ale mu zrobiłam szkolenie przy użyciu internetu i jakoś ogarnął
u mnie wczoraj na parapet przyleciała sikorka, dałam jej kawałek tłustego z wędliny, oczywiście uciekła, ale dziś rano parapet pustyCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019