Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:A dlaczego nie, wiele osób tu pisze o lekarzach, jedni są dobrzy, inni źli, nikt sie z niczym nie kryje, dlaczego ja się ma kryć? Zresztą jak już powiedziałam, ufam tym lekarzom i wynikom badań bardziej jak Wam nie lekarzom. Mogę to rozpatrzyć że się mylą, i brać to pod uwagę, ale do tej pory było ok, radziłam sobie i cukier miałam ok, jak mi nagle wywalało kilka dni pod rząd to za ich wiedzą zwiększałam jednostki, w samym szpitalu na samym początku na w 9 tyg. Mimo diety cukrzycowej szpitalnej z 4j wyszliśmy z 7j. Mówię jak jest na Polnej, nie będę się z tym kryć, i jak ktoś tam kiedyś trafi, to bedzie wiedział czego się spodziewać, tak, robi się bilans cukrów jeden dzień, jeśli ktoś ma problem z cukrami po posiłkach to kontynuuje, a jeśli jak w moim przypadku to się przerywa i tylko na czczo.
Nawet na samej diecie i to z dobrymi wynikami mierzy sie az do porodu i kilka dni po, plus krzywa po 8 tyg.editchen lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyKurde no nie wiedziałam, że na forum mamy tylu lekarzy specjalistów od wszystkiego
Diabetolodzy, Ginekolodzy, Anestezjolodzy, Pediatrzy... Dajcie spokój, niech każda się słucha i ufa swojemu prawdziwemu lekarzowi jeśli czuje że wszystko jest robione należycie, a życie zweryfikuje. Nie ma tu co nikogo krytykować za decyzje i wybory bo tak naprawdę jesteśmy anonimowymi awatarkami i o historii swoich chorób, życia, ciąż, przypadków wiemy tyle co nic. Nie spinajcie się tak
Ja za to poszukuje specjalistycznej porady jeśli chodzi o pranie kocyków.
Co robicie, żeby wasze mięciusie, puchate, milutkie i gładziutkie kocyki po wypraniu np w płynie do prania Lovella (czy jakaś inna firma) nadal były mięciusie, puchate itp? Ciuszki wychodzą fajnie, ale pościel, kocyki, ręczniki, pieluszki to szorstki horror
Aqu, Opolanka 85, aga1402 lubią tę wiadomość
-
editchen wrote:ja po cichu licze, ze jak powiem, ze panikuje w trakcie zwyklego zastrzyku, ze niski prog bolu etc, to jednak nie bedzie pp tylko ogolne. boje sie, ze jak beda komplikacje i bede slyszec, to spanikuje kompletnie...
Obawiam się, że Twoje "boję się" lekarza będzie gówno obchodzić, mało tego obawiam się, że mój stan psychiczny z papierem od psychiatry też będzie gówno kogo obchodzić Ja co prawda jeszcze nie wiem czy go użyje. Nie martw się zrobią tak żeby było dobrzeeditchen lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Lunka zerknij
u mnie to chyba nie bedzie gdzie sie wbijać ....
Amus, poza L5-s1 to niezle masz plecy... jak podają znieczulenie wyzej niz L5 to może Ci zrobią...
Oczywiscie dam znac jak poszlo, mam nadzieje ze bedzie to brzmialo jak bajka o spiacej krolewnie ☺Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
nick nieaktualny
-
belly_boom_boom wrote:Ja za to poszukuje specjalistycznej porady jeśli chodzi o pranie kocyków.
Co robicie, żeby wasze mięciusie, puchate, milutkie i gładziutkie kocyki po wypraniu np w płynie do prania Lovella (czy jakaś inna firma) nadal były mięciusie, puchate itp? Ciuszki wychodzą fajnie, ale pościel, kocyki, ręczniki, pieluszki to szorstki horror31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
MalaHD wrote:Obawiam się, że Twoje "boję się" lekarza będzie gówno obchodzić, mało tego obawiam się, że mój stan psychiczny z papierem od psychiatry też będzie gówno kogo obchodzić Ja co prawda jeszcze nie wiem czy go użyje. Nie martw się zrobią tak żeby było dobrze
Sonia
Oczywiście leki mogą dojść Ale to dzieje się bardzo szybko. Cześć leków dojdzie i zawsze dziecko będzie trochr ospałe.
Ale nie martw się, bo naprawdę komplikacje się nie zdarzają takie związane z dzieckiem i znieczlenirm.
Amus
Anestexjo nie jestem. Tyle co podczas nauki z na studiach o znieczuleniach. No trochę masz ten kręgosłup sknocony w sensie przestrzeni gdzie można się wbić.
Może byc ciężko kochana z pp.
Bo w każdej z dostępnych przestrzeni masz cośWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 14:26
-
belly_boom_boom wrote:Kurde no nie wiedziałam, że na forum mamy tylu lekarzy specjalistów od wszystkiego
Diabetolodzy, Ginekolodzy, Anestezjolodzy, Pediatrzy... Dajcie spokój, niech każda się słucha i ufa swojemu prawdziwemu lekarzowi jeśli czuje że wszystko jest robione należycie, a życie zweryfikuje. Nie ma tu co nikogo krytykować za decyzje i wybory bo tak naprawdę jesteśmy anonimowymi awatarkami i o historii swoich chorób, życia, ciąż, przypadków wiemy tyle co nic. Nie spinajcie się tak
Ja za to poszukuje specjalistycznej porady jeśli chodzi o pranie kocyków.
Co robicie, żeby wasze mięciusie, puchate, milutkie i gładziutkie kocyki po wypraniu np w płynie do prania Lovella (czy jakaś inna firma) nadal były mięciusie, puchate itp? Ciuszki wychodzą fajnie, ale pościel, kocyki, ręczniki, pieluszki to szorstki horror
Gdy sie na czyms nie znam to sie nie wypowiada.
Ale jak ktos z cukrzyca gada , ze je maca i ma cukry ok. Serio? To moze taka glupota jakiejs podczytywaczce zaszkodzić.
Moze i racja wiecej sie nie wypowiadam. Kazdy ma swoj rozumeditchen, aga1402 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyJa_Sonia wrote:Amus, poza L5-s1 to niezle masz plecy... jak podają znieczulenie wyzej niz L5 to może Ci zrobią...
Oczywiscie dam znac jak poszlo, mam nadzieje ze bedzie to brzmialo jak bajka o spiacej krolewnie ☺
niby MRi z 2016
cesarka byla w 2011 ale jakos nie wiezr ze w 2011 nie bylo tych zmian bo ja otyla od małego dwa cechy przebytej choroby Sh. czyli cos w dziecinstwie
wiec jak wtedy sie udało moze i teraz sie uda
owszem celował kilka razy i trafić nie umial ale w koncu trafił -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:a ja nie wiem czy dobrze ze do neurologa ide moze mialam do ortopedy isc albo neurochirurga ?
Bo wyżej Ci napisalam odn tego opisuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 14:30
-
Dziewczyny, a ile macie tych słodkich ręczniczków z kapturkiem? Kupiłam 2, nie wiem czy nie za mało? No i te z BabyOno jakościowo d*py nie urywają, może znacie coś lepszego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 14:31
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:A gin nie powiedział Ci Co do kogo iść ?
Bo wyżej Ci napisalam odn tego opisu
neurolog to moja inicjatywa
bylam u niego z rwa kulszową ( on mi zalecił MRI) wiec uznałam ze ide do neigo -
Lura82 wrote:Wystarczy chociażby poczytac podstawowe zasady o cc. Zanim trafiłam do lekarza to juz sama stosowalam dietę.
Gdy sie na czyms nie znam to sie nie wypowiada.
Ale jak ktos z cukrzyca gada , ze je maca i ma cukry ok. Serio? To moze taka glupota jakiejs podczytywaczce zaszkodzić.
Moze i racja wiecej sie nie wypowiadam. Kazdy ma swoj rozum
wez sie nie przejmuj. zwykle tak jest, ze jak trafisz w sedno, to sie niektorzy oburzaja. wystarczy zajrzec na strony dla cukrzykow i wszystko wiadomo, nie trzeba byc lekarzem. a jesli ktos sam akurat cierpi na to samo, to jakas wiedze ma. dziwne, ze to co Ty piszesz i inne dziewczyny, pokrywa sie ze zrodlami medycznymi. maca, placki i reszta juz jakos nieLura82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny